LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Δεν ξέρουμε κάτι σίγουρα για αυτόν. Στην αναμονή για πληροφορίες.
Πάντως η Notonlytv (lifeview? Τα έχω μπερδέψει) από άποψη οργάνωσης (τουλάχιστον στα νέα προϊόντα) δείχνει καφενές. Εφόσον είναι όντως ο αντικαταστάτης βγάζει νέο μοντέλο και δεν το αναφέρει καν στο σαιτ της. Ίσως βέβαια ξεστοκάρει αλλά και πάλι είναι κάπως να μην αναφέρει εντελώς τίποτα.

Και να σκεφτεις πως με μια προχειρη αναζητηση στο google δεν υπαρχει τιποτα. Μονο τα αποτελεσματα απο το eshop βγαζει! Και εκτος του μεταλικου κουτιου, που δεν ξερω πως αρεσει στο καθενα, δεν φαινεται να προσφερει κατι καλυτερο. Ισα ισα μαλιστα.

Πάντως η Notonlytv (lifeview? Τα έχω μπερδέψει) από άποψη οργάνωσης (τουλάχιστον στα νέα προϊόντα) δείχνει καφενές. Εφόσον είναι όντως ο αντικαταστάτης βγάζει νέο μοντέλο και δεν το αναφέρει καν στο σαιτ της. Ίσως βέβαια ξεστοκάρει αλλά και πάλι είναι κάπως να μην αναφέρει εντελώς τίποτα.

Την Lifeview την παρακολουθώ χρόνια, απο τότε που πήρα την κάρτα Lifeview FlyTV ή κάπως έτσι. Πάντα ήταν λίγο χάλια σε ενημέρωση και υποστήριξη αλλα τελευταία έχει παραγίνει το κακό.

Ξεστοκαρισμα δε νομίζω να έιναι ,θα τον είχα πάρει χαμπάρι τον δέκτη.

Το μεταλλικό κουτί είναι καλό αν θες να ακούς το μπέικον και τα αυγά να τσιγαρίζονται.

Δύο πλαστικούς έχω και με 41 βαθμούς στην Αθήνα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν το πλαστικό ήταν πρόβλημα οι τηλεοράσεις δεν θα ήταν πλαστικές.

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Γυρω στις 3 μερες τωρα εχω διαγραψει εντελως καποια καναλια που δεν εβλεπα, και απο οτι διαβαζα προκαλουσαν και το προβλημα με τη σειρα των καναλιων, και μεχρι τωρα η σειρα ειναι ανεπαφη... Τα καναλια που εσβησα ειναι: τα 3 ξενα, 0-6, sunny, sport, bib, ρικ και διαφορα τετοια. Ελπιζω να μη το χρουζουζεψα βεβαια!

Last edited:

Μπορείς να τα δοκιμάσεις και τα δύο και κρατάς όποιο σου αρέσει. Είναι πολύ βολικός ο ΒΟΧ στις αλλαγές firmware. Εγω τον δικό μου τον έχω κάνει Ferguson, Xoro, PowerPlus, Crystal Audio & IberoSat :D

Για το δωράκι, στείλε ένα ΠΜ στον Talos

Όταν λέμε XORO εννοούμε 7500 (συμβατό με strong 8110);

Όταν λέμε XORO εννοούμε 7500 (συμβατό με strong 8110);

Xoro 7520.

Δυστυχώς η...μετατροπή σε PowerPlus έχει προβλήματα: ο δέκτης αρνείται να κλείσει και δεν μπορεί πλέον να πάρει άλλο firmware...

Xoro 7520.

Δυστυχώς η...μετατροπή σε PowerPlus έχει προβλήματα: ο δέκτης αρνείται να κλείσει και δεν μπορεί πλέον να πάρει άλλο firmware...

με ολες αυτες τι 'αλλαγες' που εχεις κανει στον box εχεις διαπιστωσει να λειτουργει καλυτερα με καποια απο τις παραπανω κλωνοποιησεις ή να εχει καλυτερους υποτιτλουσ?

με ολες αυτες τι 'αλλαγες' που εχεις κανει στον box εχεις διαπιστωσει να λειτουργει καλυτερα με καποια απο τις παραπανω κλωνοποιησεις ή να εχει καλυτερους υποτιτλουσ?

Ουσιαστικές διαφορές δεν έχω δει στη λειτουργία του δέκτη. Μόνο κάποιες ευκολίες που έχουν ορισμένα firmware.

Μεγαλύτερους υπότιτλους με διαφορά έχει το τελευταίο firmware του MicroHD δεν έχω δοκιμάσει όμως πως διαχειρίζονται τους ελληνικούς υπότιτλους.

FYI..
Firmware: 2012-04-25
Ταξινόμηση καναλιών : Μέ LCN
Αρίθμηση καναλιών: Απενεργοποιημένη

Κάνει update τα κανάλια ΧΩΡΙΣ να αλλάξει την σειρά. Τα καινουργια κανάλια (πχ. 06 ) τά βάζει στό τέλος της λίστας μαρκαρισμένα σαν skip.

Last edited:

FYI..

Κάνει update τα κανάλια ΧΩΡΙΣ να αλλάξει την σειρά. Τα καινουργια κανάλια (πχ. 06 ) τά βάζει στό τέλος της λίστας μαρκαρισμένα σαν skip.

Ενδιαφέρον...κάτι τέτοιο περίμενα διαβάζοντας αυτά που έγραψε ο SLionB για το LCN.

Δική σου ταξινόμηση μπορείς να κάνεις;

Ενδιαφέρον...κάτι τέτοιο περίμενα διαβάζοντας αυτά που έγραψε ο SLionB για το LCN.

Δική σου ταξινόμηση μπορείς να κάνεις;
ΝΑΙ ... τα ταξινομεις κανονικά οπως θέλεις (ιδια συμπεριφορά σε 4 μηχανάκια)

Που το βρίσκουμε αυτο το Firmware ?
Με τους υπότιτλους πως τα πάει ?
παίζει χωρίς πρόβλημα ?

Δεν ξερω αν ειναι συμφωνω με τους κανονισμους του φορουμ αλλα επειδη βλεπω οτι εχουμε φτασει ηδη τις 162 σελιδες πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλο για ολους μας να δημιουργηθει ενα ιστορικο εκδοσεων firmware για τον συγκεκριμενο δεκτη ακουω τις αποψεις σας.

Που το βρίσκουμε αυτο το Firmware ?
Με τους υπότιτλους πως τα πάει ?
παίζει χωρίς πρόβλημα ?

Οι Υπότιτλοι ειναι ΟΚ (στην επιλογή Μεγάλοι). Παίζει TV και Video καλά, στα MP3 έχει μερικά σπασίματα. Σέ Video AC3 5.1 το Downmix σε HDMI είναι πολύ χαμηλό σε ένταση.
ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/

FYI..

Ταξινόμηση καναλιών : Ανα LCN
Κατασταση LCN : ??? (ενεργο η οχι?)

"Αρίθμηση καναλιών: Απενεργοποιημένη" (αυτο που βρισκεται ?? δεν το βρισκο )

Δεν ξερω αν ειναι συμφωνω με τους κανονισμους του φορουμ αλλα επειδη βλεπω οτι εχουμε φτασει ηδη τις 162 σελιδες πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλο για ολους μας να δημιουργηθει ενα ιστορικο εκδοσεων firmware για τον συγκεκριμενο δεκτη ακουω τις αποψεις σας.
Θα επαναλάβω κάτι που είχα αναφέρει σε προηγούμενο post. Νομίζω οτι το καλύτερο είναι αυτό πού κάνει τώρα ο Talos και ο Kostas_Y, δηλαδή επικοινωνία με την lifeview (που τώρα έχει μπλοκάρει) για να έχουμε όλοι αναφορά σε ένα firmware με τα όποια updates. Έχω στείλει και εγώ διάφορα emails στην lifeview αλλά σταμάτησα γιατί πιστεύω ότι όταν επικοινωνούν πολλοί δεν θα γίνει τίποτα τελικά, π.χ. εγώ θεωρώ έλλειψη το ότι δεν μπορείς να ξεκινήσεις ένα recorded video από εκεί που το άφησες (ξερω οτι αυτο ειναι δυσκολο γιατι πανε ολα στον ιδιο φάκελο).
Αυτή την στιγμή βολεύομαι με τον 2012-04-25. Τά κανάλια δεν αλλάζουν σειρά, τα video παίζουν καλά...

Last edited:

Ταξινόμηση καναλιών : Ανα LCN
Κατασταση LCN : ??? (ενεργο η οχι?)

"Αρίθμηση καναλιών: Απενεργοποιημένη" (αυτο που βρισκεται ?? δεν το βρισκο )
Ποιο firmware έχεις. Στό 2012-04-25 θα βρείς στην πρώτη σελιδα του menu
Ταξινόμηση καναλιών :
Αρίθμηση καναλιών:

Είναι λίγο δύσκολο να γίνει μια τέτοια λίστα. Επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε και πρέπει να ψάχνουμε εξονυχιστικά την κάθε έκδοση. Κάποιες φορές δε, οι αλλαγές δεν φαίνονται, είναι στην εσωτερική λειτουργία του δέκτη.

Α, και για να προλάβω παρεξηγήσεις, εγω δεν έχω επικοινωνία με την Lifeview. Αυτό το έχει αναλάβει ο Άγγελος. Εγω τον βοηθώ όποτε μπορώ :smile: