LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Είναι λίγο δύσκολο να γίνει μια τέτοια λίστα. Επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε και πρέπει να ψάχνουμε εξονυχιστικά την κάθε έκδοση. Κάποιες φορές δε, οι αλλαγές δεν φαίνονται, είναι στην εσωτερική λειτουργία του δέκτη.

Α, και για να προλάβω παρεξηγήσεις, εγω δεν έχω επικοινωνία με την Lifeview. Αυτό το έχει αναλάβει ο Άγγελος. Εγω τον βοηθώ όποτε μπορώ :smile:

Οποτε ακυρο δεν πειραζει

Ταξινόμηση καναλιών και
Αρίθμηση καναλιών έχει και του talos
Απενεργοποίηση έχει ?

exo firmware : 2012-07-17

εβαλα 2012-04-25 και τα βρηκα,

μηπος ειναι το ιδιο το παρακατο με firmware: 2012-07-17 ???
(παρολο που δεν εχει : "Αρίθμηση καναλιών")

Ταξινόμηση καναλιών : Ανα LCN
Κατασταση LCN : ενεργο

εβαλα 2012-04-25 και τα βρηκα,

μηπος ειναι το ιδιο το παρακατο με firmware: 2012-07-17 ???
(παρολο που δεν εχει : "Αρίθμηση καναλιών")

Ταξινόμηση καναλιών : Ανα LCN
Κατασταση LCN : ενεργο
??? Δεν ξερω αν ειναι τα ιδια, δεν τα εχω δοκιμασει με αυτο.

Κάποιος είχε ρωτήσει αν υπάρχει δέκτης με ίδιο τηλεχειριστήριο. Υπάρχει, ο Manta DVBT06.
Έχει τον Mstar 7818 και είναι και του ίδιου κατασκευαστή. Το κυριότερο ίσως είναι ότι έχει αναβάθμιση 25-7-12 που έχει επιλογή να αναζητεί μόνο για ελεύθερα (FTA) κανάλια. Αυτό δεν θυμάμαι να το έχει της Lifeview, οπότε ίσως έχει και άλλες αλλαγές.

λοιπον καταφερα με τη βοηθεια του tele usb-300 που τελικα ξεμπλοκαρισε ξαφνικα
να βαλω το 1.013 firmware toy avira Τ65 και ΝΑΙ κανει DTS downmix.
Με υποτιτλους στο mkv δεν μου διαβασε τους εξωτερ. ελληνικους αλλα τους ξενους ενσωματ.Σε avi επαιξαν σωστα εξωτερ. ελληνικοι με καταληξη filename.gr.srt
Μενει να δοκιμασω τα mkv χωρις εσωτερκους
Πρωτες εντυπωσεις:
- μαλλον οχι καλη εικονα στην tv στα επιγεια
- υποτιτλοι ιδιοι με τον box
- διαρκεια info bar μεγαλυτερη απο τον box
- δεν κανει switch off ο δεκτης?!!?

για οποιον θελει να δοκιμασει με δικια του ευθυνη:
http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/Odbiorniki-telewizji-naziemnej-(DVB-T)/Ariva-T65/Ariva_T65_V1.013.zip/
το παραπανω δεν μου το πηρε με τη μια αλλα πρωτα επρεπε να περασω το πιο τελευταιο 1.026

http://www.ferguson-digital.eu/pl/p...emnej-(DVB-T)/Ariva-T65/Ariva_T65_V1.026.zip/

το tele usb-300 εχει στη βαση του προγραμματος του το ariva

Last edited by a moderator:

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η έκδοση 1.010 του Ferguson Ariva T55, που είναι ο ίδιος δέκτης χωρίς οθόνη.
Και αυτός υποστηρίζεται από το USB-300, αλλά ίσως δυσκολέψει κάποιους να τον βρουν επειδή το πρόγραμμα τον έχει με δύο κενά ανάμεσα στο Τ και το 55.

Τί εννοείς;
Πάντως απενεργοποιείται. Ο δικός μου αυτή την στιγμή έχει το 1,048 και είναι απενεργοποιημένος.

δεν ξερω αν εχει παρει τα σωστα στοιχεια απο τη βαση δεδομενων του tele ή ειναι κατι αλλο δεν προλαβαινα να το κοιταξω.Το 1.048 τι λεει?

λοιπον καταφερα με τη βοηθεια του tele usb-300 που τελικα ξεμπλοκαρισε ξαφνικα
να βαλω το 1.013 firmware toy avira Τ65 και ΝΑΙ κανει DTS downmix.
---snip!---
---snip!---

Ρε λες να δοκιμάσω την 1.013 μήπως ξεμπλοκάρει ο δικός μου που έχει μουλαρώσει και δεν κλείνει απο τότε που του έβαλα firmware απο PowerPlus;

Όπως βλέπετε δεν είναι και τόσο ασφαλείς οι αλλαγές fw. Μπορεί να σου 'ρθει απο εκεί που δεν το περιμένεις...

Πηρα στο eshop να ρωτησω για το νεο? μοντελο HDA. Μετα απο ψαξιμο δικο τους και αφου στην αρχη με παρεπεμψαν στο site της κατασκευαστριας που φυσικα δεν λεει λεξη, μου ειπαν τελικα πως δεν εχουν καμια περαιτερω πληροφορια, ουτε pdf με τεχικα χαρακτηριστικα ουτε τιποτα. Τελικα το παρηγγειλα γιατι οπως και να εχει θα παει σε παππουδες. Οταν το εχω στα χερια μου θα πω εντυπωσεις.

Πήρα απάντηση από τo eshop στο μήνυμα που είχα στείλει για το θέμα με τη σειρά των καναλιών. Με παρέπεμψαν στη σελίδα της lifeview με τα firmware. Ρε μήπως και κοιμούνται όρθιοι και δεν έχουν πάρει μυρωδιά το πρόβλημα (για να μην πω τίποτα βαρύτερο...);

FYI..
Firmware: 2012-04-25
Ταξινόμηση καναλιών : Μέ LCN
Αρίθμηση καναλιών: Απενεργοποιημένη

Κάνει update τα κανάλια ΧΩΡΙΣ να αλλάξει την σειρά. Τα καινουργια κανάλια (πχ. 06 ) τά βάζει στό τέλος της λίστας μαρκαρισμένα σαν skip.
Αυτές τις ρυθμίσεις έχω στον BOXHD μου, μάλλον γι´αυτό δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια ο δικός μου.
Την ρύθμιση την είχα επειδή αυτή είχα και στον παλιό Lifeview για να μπορώ να βάζω τα κανάλια όπως θέλω και νε μην «κολλάω» στο LCN.
Οπότε μπορώ κι εγώ να επιβεβαιώσω ότι αυτή η ρύθμιση σταματάει το πρόβλημα της απώλειας της σειράς καναλιών.

Αυτές τις ρυθμίσεις έχω στον BOXHD μου, μάλλον γι´αυτό δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια ο δικός μου.
Την ρύθμιση την είχα επειδή αυτή είχα και στον παλιό Lifeview για να μπορώ να βάζω τα κανάλια όπως θέλω και νε μην «κολλάω» στο LCN.
Οπότε μπορώ κι εγώ να επιβεβαιώσω ότι αυτή η ρύθμιση σταματάει το πρόβλημα της απώλειας της σειράς καναλιών.

η 2012-04-25 δεν μου παιζει καπια avi, με τη 2012-07-17 τη γινεται?
το μενου ειναι λιγο διαφορετικο.
δεν εχει ->"Αρίθμηση καναλιών: Απενεργοποιημένη"

Last edited:

παιδια ποσο ειναι το μεγαλυτερο μεγεθος σκληρου δισκου που αναπαραγει 1tb θα το δει σε 2.5 δυσκο?

talos με το δωράκι το έχεις με LCN και δεν σου έχει χάσει ποτέ σειρά ?