LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ακόμη ένα παράδειγμα που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ας το πούμε 3:

Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 1.34 GiB
Duration : 2h 49mn
Overall bit rate mode : Constant
Overall bit rate : 1 130 Kbps
Encoded date : UTC 2011-02-07 03:27:00
Tagged date : UTC 2011-02-07 03:27:00

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=33
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Source duration : 2h 49mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 949 Kbps
Nominal bit rate : 1 000 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 396 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 29.970 fps
Standard : NTSC
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.111
Stream size : 1.12 GiB (84%)
Source stream size : 1.18 GiB (88%)
Language : English
mdhd_Duration : 10150233
Color primaries : BT.601 NTSC
Transfer characteristics : BT.601
Matrix coefficients : BT.601

Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Bit rate : 127 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 155 MiB (11%)
Language : English
mdhd_Duration : 10212263

και ένα άλλο ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ (4):

Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 2.87 GiB
Duration : 2h 19mn
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 2 950 Kbps
Encoded date : UTC 2012-03-25 04:08:09
Tagged date : UTC 2012-03-25 04:08:09

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 2 500 Kbps
Maximum bit rate : 20.0 Mbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.113
Stream size : 2.43 GiB (85%)
Writing library : x264 core 119 r2106 07efeb4
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:1.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-6 / threads=9 / sliced_threads=0 / slices=4 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=5 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=2500 / ratetol=1.0 / qcomp=0.90 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=20000 / vbv_bufsize=30000 / nal_hrd=vbr / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Encoded date : UTC 2012-03-25 04:08:09
Tagged date : UTC 2012-03-25 04:08:46

Audio
ID : 2
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : ac-3
Bit rate : 448 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : 83ms
Stream size : 446 MiB (15%)
Encoded date : UTC 2012-03-25 04:08:43
Tagged date : UTC 2012-03-25 04:08:46

Καλή ιδέα άγγελε για μια τελευταία πλήρη ενημέρωση.

Αυτό που χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ είναι μεγαλύτεροι υπότιτλοι, όπως στο δώρο, και φυσικά ρυθμιζόμενη διάρκεια της info bar ή έστω να μειωθεί ο χρόνος της στο μισό.

Και φυσικά να διορθωθούν άλλα τυχόν bugs που υπάρχουν.

Ξαναδιαβάζοντας τι έχω γράψει, στο προηγούμενο post μου, βλέπω λανθασμένα είπα πως ο 8105 έχει παρόμοιο firmware με τον BOXHD. Φυσικά είναι λάθος, αφού ο BOXHDA έχει όμοιο firmware με τον 8105, καθώς και οι 2 έχουν ALI M3601 και είναι του ίδιου κατασκευαστή. (μα τί σκεφτόμουν; )

Οπότε μπορεί να μην έχω λίστα με bugs, αλλά μόλις επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη είναι εύκολο να κάνω μια λίστα με πράγματα από άλλους δέκτες με το Mstar 7818. (Και να απαντήσω και στα πολλά π.μ. που μαζεύτηκαν!)

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπέρα σε όλους, είχα επισημάνει σε προηγούμενο post αλλά δεν νομίζω να απαντήθηκε... φοράω τις όποιες εκδόσεις fw μας δίνει ο talos_2002 (πλην δώρου) και συνεχίζω να έχω πιξελιάσματα στα ξαφνικά, σε κανάλια που μερικά λεπτά πριν έπιαναν τέλεια.

Κανένας δεν το έχει δει ή αντιμετωπίσει αυτό; Αναγκάζομαι είτε να σβήσω/ανοίξω το δέκτη, ή να πάω π.χ. στο ERT HD και να επανέλθω στο "προβληματικό" κανάλι, για να διορθωθεί το πιξέλιασμα.

Μάλιστα, παρατηρώ πως το 100% στη στάθμη/ποιότητα σήματος είναι πλασματικό, ήτοι απλώς δείχνει τη δεξιά μεριά ως βαθμονόμηση και ΟΧΙ ως μέτρηση: όταν πιξέλιαζε, έβλεπα 100% στα δεξιά και η μπάρα (με τις μπίλιες της δεκαετίας '80) ανεβοκατέβαινε συνεχώς.

Κάποιο σχόλιο κάποιος που το έχει αντιμετωπίσει επίσης; Στα ξαφνικά, τρώει "ζόρι" το σήμα. Αρχικά πίστευα ήταν η εναλλαγή από MPEG4 σε MPEG2 στον αναμεταδότη με το BBC World κ.λπ.

Τέλος, φίλε talos_2002 υπήρξε αναβάθμιση στο δωράκι; Να αναμένουμε κάτι σύντομα, λες;

Ευχαριστώ.

Χμ! Το σκεφτόμουνα και κάποια άλλη φορά.
Ο δέκτης μας δεν έχει τέτοιο EPG ε? εννοώ με timeline όλα τα κανάλια;
(ή κάτι δεν βρήκα)
(εικόνα από άλλο thread Opticum HD T90)
8e9dbb0e76a61c66med.jpg

Επίσης αν είστε στο EPG ενός καναλιού και πατάτε κόκκινο/πράσινο κουμπί (με το δώρο) αλλάζετε γρήγορα σελίδα/σελίδα το ωριαίο πρόγραμμα το οποίο πάει ως και μια εβδομάδα μετά. (Αντί να κατεβαίνετε ένα-ένα με τα βελάκια)

Χμ! Το σκεφτόμουνα και κάποια άλλη φορά.
Ο δέκτης μας δεν έχει τέτοιο EPG ε? εννοώ με timeline όλα τα κανάλια;
(ή κάτι δεν βρήκα)
(εικόνα από άλλο thread Opticum HD T90)
8e9dbb0e76a61c66med.jpg
Αυτό είναι το EPG των ALI. To καφέ χρώμα είναι από επέμβαση της Opticum. To συνηθισμένο χρώμα των ALI σε μενού, μπάρα πληροφοριών, και EPG είναι γαλάζιο.
Ναι, δούλευεται οριζόντια και όχι κάθετα όπως στους M-Star. Κάθετα είναι τα κανάλια. Τέτοιο EPG γαλάζιο σε Lifeview έχει ο καινούριος Lifeview, ο Α που έχει ALI, όπως και ο Opticum από τον οποίο βρήκες την φωτογραφία.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλημέρα στο club. Εχω εδω και καιρο αγορασει το συγκεκριμενο μοντελο,αλλα δεν το χρησιμοποιουσα,λογω του οτι το τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινοταν στις εντολες.Αποφασισα χτες να τον αναβαθμισω,οπως διαβαζω στο forum και τελικα τα καταφερα μετα απο πολλη προσπαθεια λογω τηλεκοντρολ.Το προβλημα με το τηλεκοντρολ του δεκτη ομως παραμενει ιδιο.Του εχω αλλαξει 3 φορες μπαταριες,ελεγξα αν κανουν καλη επαφη,αλλα παλιτο προβλημα παραμενει το ιδιο.Ο δεκτης ειναι με το ημικυκλικο τζαμι(Version 1?) και αναρωτιεμαι τι θα μπορουσε να συμβαινει.Το τηλεκοντρολ ειναι οπως ανοιξα το κουτι και δεν το εχω χρησιμοποιησει πανω απο 3 φορες.Τι μπορει να φταιει;Δεχεται καποια επιδιορθωση;Σε περιπτωση που δεν γινεται τιποτα,θα μπορουσα με αλλο τηλεκοντρολ να τον χρησιμοποιησω,γιατι μου αρεσει ως δεκτης και δεν θα ηθελα να τον αφησω παλι στο κουτι του..

καλημερα
εχω το δεκτη και firmware 1.0 ημερομηνιας 21/9/2011
κατεβασα απο την εταιρια
http://www.notonlytv.net/download_for_tv.html
το τελευταιο, το περασα και μου βγαζει το ιδιο
δεν υπαρχει καινουργιο update; κι αν υπαρχει απο που το κατεβαζω;
thanks

καλημερα
εχω το δεκτη και firmware 1.0 ημερομηνιας 21/9/2011
κατεβασα απο την εταιρια
http://www.notonlytv.net/download_for_tv.html
το τελευταιο, το περασα και μου βγαζει το ιδιο
δεν υπαρχει καινουργιο update; κι αν υπαρχει απο που το κατεβαζω;
thanks

O δέκτης σου έχει ήδη το firmware που βρισκεις και στη σελίδα της εταιρίας.

Τα πιο προσφατα "επίσημα" firmware θα τα βρεις εδώ: ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/

Υπάρχει και ένα με ημερομηνία 17-8-12 που διορθώνει το πρόβλημα της σειράς των καναλιών. Ψάξε λίγο στο thread και θα το βρεις.

expgr, δες στον οδηγό της υπογραφής μου τα σημεία στην συσκευασία όπου αναγράφεται αν είναι η έκδοση 2. Αν έχεις την 1, υπάρχουν firmware στο
ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD 7828/
Μάλιστα έχει νέα αναβάθμιση με ημερομηνία 4/6/12.
Αν συνεχιστεί, καθάρισε με ασετόν την εσωτερική πλευρά του ημικυκλικού τζαμιού.

Σε ότι αφορά την αναβάθμιση του δώρου, λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.
Αλλά έρχεται κάτι άλλο... Ένα επίσημο firmware με νέες λειτουργίες και όχι μόνο διορθώσεις!
Οπότε κρατήστε τα bug που βρήκατε ώστε να τα ελέγξουμε με το νέο firmware.

O δέκτης σου έχει ήδη το firmware που βρισκεις και στη σελίδα της εταιρίας.

Τα πιο προσφατα "επίσημα" firmware θα τα βρεις εδώ: ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/

Υπάρχει και ένα με ημερομηνία 17-8-12 που διορθώνει το πρόβλημα της σειράς των καναλιών. Ψάξε λίγο στο thread και θα το βρεις.

ευχαριστώ φίλε μου
για να μην ψαχνουν κι οι υπόλοιποι, το τελευταίο επίσημο update είναι εδώ (17/8/2012)
http://dl.dropbox.com/u/16268379/Δέκ...HD_17-8-12.zip

Αλλά έρχεται κάτι άλλο... Ένα επίσημο firmware με νέες λειτουργίες και όχι μόνο διορθώσεις!

Ωπα! Έπεσε η βόμβα!

Για λέγε, για λέγε! ;)

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Νεες λειτουργειες;;!! Τι ειπες τωρα;;!! Εισαι ωραιος! Ξερεις να μας φτιαχνεις τη μερα! Ξερουμε, στο περιπου, κυκλοφορία;

expgr, δες στον οδηγό της υπογραφής μου τα σημεία στην συσκευασία όπου αναγράφεται αν είναι η έκδοση 2. Αν έχεις την 1, υπάρχουν firmware στο
ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD 7828/
Μάλιστα έχει νέα αναβάθμιση με ημερομηνία 4/6/12.
Αν συνεχιστεί, καθάρισε με ασετόν την εσωτερική πλευρά του ημικυκλικού τζαμιού.

ταλος,να σε ευχαριστησω παρα πολυ που απαντησες και ασχοληθηκες με την ερωτηση μου.2 ακομα ερωτησεις..πως θα το καθαρισω εσωτερικα το τζαμακι;ξεβιδωσα τις πισω βιδες αλλα δεν προχωρησα παρακατω..εχει κλιπς;και κατι αλλο.. το τηλεκοντρολ one for all,επειδη το βλεπω πιο ευχρηστο,με ποιον κωδικο θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει με το συγκεκριμενο δεκτη,αν δεν κανω κατι με το δικο του τηλεκοντρολ;ευχαριστω εκ των προτερων.

Γειά χαρά.Επειδή έχω μπερδευτεί κάπως με τον LIFEVIEW σχετικά με τα format ήχου που αποκωδικοποιεί μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο που το e-shop θα έχει διαθέσιμο από 31/8 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702535.
Να το αγοράσω ή όχι?Εχω διαβάσει εδώ ότι ο LIFEVIEW έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες mediaplayer.Για να είμαι πιο συγκεκριμένος θα ήθελα να τον συνδέσω με τον σκληρό δίσκο και να βλέπω αρχεία avi αλλά και mkv που συνήθως έχουν ήχο dts ή ac3 κλπ.Να σημειώσω πως δεν έχω home cinema εάν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.Επίσης με απασχολεί κάπως και το ερώτημα εάν δουλεύει σωστά χωρίς κωλύματα κλπ.Συγγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μην μας αφήνεις έτσι! Δεν έχουμε καμιά άλλη πληροφορία; Αν π.χ. έχει DTS downmix ή Pillarbox, άλλες προσθήκες ή αλλαγές σε media player ή στο PVR ή ημερομηνία κυκλοφορίας;
Μην ανησυχείς δεν θα το πούμε πουθενά!!

Γειά χαρά.Επειδή έχω μπερδευτεί κάπως με τον LIFEVIEW σχετικά με τα format ήχου που αποκωδικοποιεί μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο που το e-shop θα έχει διαθέσιμο από 31/8 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702535.
Να το αγοράσω ή όχι?Εχω διαβάσει εδώ ότι ο LIFEVIEW έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες mediaplayer.Για να είμαι πιο συγκεκριμένος θα ήθελα να τον συνδέσω με τον σκληρό δίσκο και να βλέπω αρχεία avi αλλά και mkv που συνήθως έχουν ήχο dts ή ac3 κλπ.Να σημειώσω πως δεν έχω home cinema εάν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.Επίσης με απασχολεί κάπως και το ερώτημα εάν δουλεύει σωστά χωρίς κωλύματα κλπ.Συγγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το thread αυτό είναι για τον LifeView LV6TBOXHDv2. Αυτός πού θέλεις εσύ είναι ο LV6TBOXHDA που είναι τελείως διαφορετικός. Ρώτησε στο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98238-Lifeview-LV6TBOXHD-A. Εκεί είναι το θέμα του και λογικά θα έχουν να σου λύσουν ότι απορίες έχεις.

Μεγαλύτερους υπότιτλους (αλά δώρο τουλάχιστον, ή και μεγαλύτερους!) θα έχει;;