LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Θυμίστε μου, αν τα προβληματικά MP4 μετατραπούν σε MKV, παραμένει το πρόβλημα;
Όχι, αν γίνουν MKV φαίνεται να παίζουν εντάξει. Το θέμα είναι πως αυτό γίνεται μόνο στον δέκτη. Έχω βάλει και logs παλιότερα και προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη. Πάντως φαίνεται πως για κάποιο λόγο όσα αρχεία έχουν παρουσιάσει πρόβλημα (σε εμένα δηλαδή) είναι στα 29.970 fps (χωρίς να σημαίνει ότι όσα videos είναι σε αυτά τα fps δεν παίζουν) δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό. Για βάλε ένα χεράκι και εσύ ρε παιδί.

δεν ειμαι σπιτι.θα το κανω το απογευμα.
εχει αλλος θεμα με καποια avi ή αλλες μορφες αρχειων?
Όπως βλέπεις υπάρχει θέμα με κάποια MP4 ενώ εγώ δεν έχω καταφέρει να παίξω και αρκετά (ίσως και κανένα) WMV.

Όχι, αν γίνουν MKV φαίνεται να παίζουν εντάξει. Το θέμα είναι πως αυτό γίνεται μόνο στον δέκτη. Έχω βάλει και logs παλιότερα και προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη. Πάντως φαίνεται πως για κάποιο λόγο όσα αρχεία έχουν παρουσιάσει πρόβλημα (σε εμένα δηλαδή) είναι στα 29.970 fps (χωρίς να σημαίνει ότι όσα videos είναι σε αυτά τα fps δεν παίζουν) δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό. Για βάλε ένα χεράκι και εσύ ρε παιδί.

Όπως βλέπεις υπάρχει θέμα με κάποια MP4 ενώ εγώ δεν έχω καταφέρει να παίξω και αρκετά (ίσως και κανένα) WMV.

και με το πειραγμενο firm?

Τότε φαίνεται να είναι πρόβλημα με τον container και όχι με το codec.

To firmware της Lifeview δεν υποστηρίζει καθόλου WMV.
To WMV είναι λίγο μπερδεμένη ιστορία, καθώς έχει πολλές εκδόσεις. Συνήθως οι δέκτες υποστηρίζουν την νέα μόνο, με codec VC-1.

Αν μπορούνε και άλλοι να δώσουν λινκ προς αρχεία ΜΡ4 που διακόπτονται πριν το τέλος, ας μου στείλουν μπ.

Ενημέρωσα το doc με τα bugs, καθώς είχε δύο που έχουν λυθεί.
http://www.sendspace.com/file/lkmizw

Καλά ρε παιδιά, εδώ βλέπω ότι έχετε ανάγει τον LF σε media player και τεστάρετε τις MP δυνατότητές του.
Οκ διαβάζω, αλλά έχω πάρει 2 δέκτες μόνο για 2 LG τηλεοράσεις που έχω, οι οποίες δε παίζουν MPEG4.
Εγώ έχω μόνο γράψει την έναρξη και το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου απ' την ERT HD (1 + 1 αρχείο), που παίζουν χωρίς πρόβλημα.
Συνεχίστε, πολύ ωραία η συζήτηση, άν εχω κάτι θα σας πω.
Ευχαριστώ.

Last edited:

Είμαι στο σωστό θέμα?

LV6TBOXHD_2

Γι' αυτό το δέκτη μιλάμε εδώ, ή για άλλον?
Καταπληκτική είσοδος! Σαν να άνοιξες πόρτα γραφείου δημόσιας υπηρεσίας. ;)

Καλά ρε παιδιά, εδώ βλέπω ότι έχετε ανάγει τον LF σε media player και τεστάρετε τις MP δυνατότητές του.
Οκ διαβάζω, αλλά έχω πάρει 2 δέκτες μόνο για 2 LG τηλεοράσεις που έχω, οι οποίες δε παίζουν MPEG4.
Εγώ έχω μόνο γράψει την έναρξη και το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου απ' την ERT HD (1 + 1 αρχείο), που παίζουν χωρίς πρόβλημα.
Συνεχίστε, πολύ ωραία η συζήτηση, άν εχω κάτι θα σας πω.
Ευχαριστώ.
Ε, αυτό μας έλλειπε, να μην παίζει σωστά τις δικές του εγγραφές :p

To μηχανάκι έχει πολύ καλό media player για τα 30 ευρά που δώσαμε. Ό,τι του έχω δώσει το έχει παίξει άνετα. Δεν νομίζω να βρήκα αρχεία που να δημιουργούν πρόβλημα αν και δεν βάζω μεγάλα αρχεία όπως τα παιδιά παραπάνω.

Και που να δεις πίεση που ανεβάζει (για το εσπρέσσο εννοώ).

Λοιπόν για να επανέλθουμε,
Οι δικοί μου δείχνουν στο System Information:

Model: LV6-OSD-B-V1.1
SW Version: 2011-09-21
HW Version: 1.0

Υπάρχει τίποτα update και από πού?

Και που να δεις πίεση που ανεβάζει (για το εσπρέσσο εννοώ).

Λοιπόν για να επανέλθουμε,
Οι δικοί μου δείχνουν στο System Information:

Model: LV6-OSD-B-V1.1
SW Version: 2011-09-21
HW Version: 1.0

Υπάρχει τίποτα update και από πού?

Updates απο εδώ: ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/
Ειναι το site του Πολωνού εισαγωγέα, πολύ πιο ενημερωμένο απο το "επίσημο".

1-2 σελιδες πιο πίσω υπάρχει ένα ακόμα πιο πρόσφατο firmware (14\9\12, νομίζω).

Χμμ...πήγα να μπω στο επίσημο site της NotOnlyTV και ο Firefox έβγαλε μήνυμα "Reported Attack Page! This web page at www.notonlytv.net has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences."

Ενημέρωσα το doc με τα bugs, καθώς είχε δύο που έχουν λυθεί.
http://www.sendspace.com/file/lkmizw
Συμφωνώ απόλυτα με την λίστα. Μία προτεινόμενη προσθήκη (αν και αναφέρεται το low HDMI volume αλλά πιο συγκεκριμένα) :
very low audio on HDMI 5.1/dolby/AC3 downmix