LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αν βλέπεις ΤV5 & Euronews, δεν έχεις πρόβλημα. Είναι φυσικό να βγάζει μαυρο στα κανάλια της Νοβα.
Δεν μου τα κατεβαζει αυτα τα δυο ξερω οτι δεν θα τα δω λογο κωδικοποιησεις αλλα πριν την αλλαγη του λογισμικου τα κατεβαζε. Μηπως ετσι ειναι απο το λογισμικο του;

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Δεν θυμάμαι ακριβώς το συγκεκριμένο firmware. Μήπως έχει επιλογή να κατεβάζει μόνο τα Free to Air και γι' αυτό παραλείπει τα συνδρομητικά;
Δες στις επιλογές συντονισμού μήπως βρεις κάτι.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αν εχεις την επιλογη pmt στο off μην ανησυχεις...! -bye-

Εννοεις οτι δε σου βγαζει τα καναλια της nova(novacinema 1 κλπ.);

Παιδιά η 22 εκπέμπεται από Υμηττό?
Γιατί εδώ στη Βάρη, που πιάνω από Αίγινα (αντανακλάσεις) δεν πιάνω τίποτα στην 22. Αντίθετα, από κάπου έρχεται το αναλογικό ΣΚΑΙ στην 22 (με πολύ χιόνι), οπότε και να εκπέμπει η Αίγινα, πάλι δε θα το έβλεπα. Από που εκπέμπεται όμως?

Εγω που ειμαι Πατησια και (συμφωνα με τεχνικο) βλεπω Υμηττο πιανω ολα τα ψηφιακα... (αν δε κανω λαθος ειναι 34 στο συνολο)

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Άλλη μια αναβάθμιση, 27-9-12.
Κάποιες αλλαγές που παρατήρησα:

Η επιλογή κίτρινων υποτίτλων υπάρχει στο μενού ρυθμίσεων.
Όταν τερματιστεί το Timeshift, ρωτάει αν θέλουμε να διατηρηθεί η εγγραφή του και διαγράφει το αρχείο αν επιλέξουμε όχι (χρειάζεται μετάφραση). Μόνο που αν επιλέξουμε να την διατηρήσει, δεν μπορούμε να την δούμε...
Προστέθηκε επιλογή για να επανέρχεται στην τελευταία κατάσταση μετά από διακοπή ρεύματος (επίσης χρειάζεται μετάφραση).

Αν παρατηρήσετε κάποια ακόμη διόρθωση, πείτε μου για να μην τους τη ξαναζητήσω.

Επεξεργασία: Το Rewind 2x στα βιντεάκια πάει με 4x ταχύτητα σε εμένα πάλι... Γιατί μόνο σε εμένα;

Last edited:

Άγγελε γιατί το nod32 μου μπλοκάρει το petit-fichier??!! ("The web page is on the list of websites with potentially dangerous content."). Είναι original firmware αυτό; Γιατί δεν είναι στο γνωστό site του πολωνου ή της εταιρίας;

Είναι από την Lifeview. Ακόμα δουλεύουν πάνω στο λογισμικό και δεν έχουν βάλει όλες τις αλλαγές, οπότε δεν δεν το έβαλε κανείς σε κάποιο site.

Τόσους μήνες, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το petit-fichier. Δεν ξέρω γιατί το NOD32 το μπλοκάρει.

Άγγελε γιατί το nod32 μου μπλοκάρει το petit-fichier??!! ("The web page is on the list of websites with potentially dangerous content."). Είναι original firmware αυτό; Γιατί δεν είναι στο γνωστό site του πολωνου ή της εταιρίας;

Κανένα πρόβλημα με το Avast!

ΟΚ, εκανα bypass το security και το κατεβασα. Θα το βαλω σε λιγο και θα σας πω εντυπωσεις. Γιατι με το δωρακι δεν υποφερεται η κατασταση πλεον... περα απο το γνωστο χασιμο των καναλιων, τελευταια εχει αρχισει και αλλο χειροτερο.. Οταν παω να το ανοιξω απο standby μοιαζει να εχει κολλησει.. στην πραξη σερνεται για καποια ωρα στην αρχη και ετσι και κανεις το λαθος να κλεισεις το ρευμα.... επιστρεφει στα factory default!!! Ψαξιμο απο την αρχη για καναλια και παει λεγοντας.... Αυτο εγινε 3 φορες τις τελευταιες 2 εβδομαδες....

Λοιπον απο όσο είδα παίζοντας λίγο με το καινουργιο fw γενικα ειναι μια χαρα. Εχει επιλογή για διάρκεια παραμονης του μενου onscreen, οι υποτιτλοι ειναι οκ (έχει και άσπρο τελικά, αλλά η επιλογή εμφανίζεται μονο οταν κανεις cycle στις επιλογες με το αριστερο βελακι... πηγαινοντας με το δεξι δεν εμφανίζεται! :laugh:)
Δοκιμασα μερικες ταινιες σε .mkv, .avi, .vob και τις παιζει κανονικα οπως και τους υποτιτλους. Μια 720p .wmv δεν μου την επαιξε.. Θυμαται που σταματησε η ταινια και σε ρωταει να συνεχισει απο εκει την επομενη φορα. Επίσης παζει μια χαρα και .mp3 στα 320Kbps που το αλλο ειχε προβλημα.

Αυτή όμως την "επιλογή για να επανέρχεται στην τελευταία κατάσταση μετά από διακοπή ρεύματος" πού την βρήκες στα μενου?! Δε την βλέπω πουθενά...

Εκει που λεει "Telecharger le fichier" (2960 Ko)

ΟΚ, έβαλα την επιλογή stanbdy mode σε "Ενεργό". Όταν πηγα να ανοιξω το μηχανακι για να κανω την αλλαγη πάντως, διαπίστωσα ότι είχε χάσει τις ρυθμίσεις του μενου (ειχε γυρισει την γλώσσα σε αγγλικά, πίσω στα default 1080i από 576p που το ειχα βαλει, transparency 100% από 75%, κλπ.) Ελπίζω να μη ξανασυμβεί και βεβαια ας πριμένουμε να δούμε πώς τα πάει η νέα έκδοση από σταθερότητα.

Αν και δεν χρησιμοποιω τα αναλογικα με loop through,φαινεται να δουλευει κανονικα,αλλα "κοβει" σημα ή βαζει ο δεκτης καποια παρασιτα,γιαti εχουν λιγο χειροτερη εικονα απο οτι με το Ταφ

Εγω που ειμαι Πατησια και (συμφωνα με τεχνικο) βλεπω Υμηττο πιανω ολα τα ψηφιακα... (αν δε κανω λαθος ειναι 34 στο συνολο)

30 TV + 5 Radio από Αίγινα (αντανακλάσεις).

Εκει που λεει "Telecharger le fichier" (2960 Ko)

Αυτό οδηγεί σ' ένα αρχείο με όνομα "LV6_OSD_A_2012-09-27.rar" Μήπως είναι για τον "Α"?

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αυτό οδηγεί σ' ένα αρχείο με όνομα "LV6_OSD_A_2012-09-27.rar" Μήπως είναι για τον "Α"?

Συνηθισμένος τρόπος ονομασίας των αρχείων. Το A, B ή C δηλώνει παραλλαγές ανάλογα με τη χώρα, αν δεν κάνω λάθος.
Δεν υπάρχει τρόπος να τα μπερδέψεις. Οι Mstar7818 έχουν αναβαθμίσεις σε αρχεία .ΒΙΝ ενω οι ALi σε .ABS