Και γιατί να το αφήσουμε; μη χάσουμε τα 30 ευρώ που δώσαμε να το αγοράσουμε;
χαχαχα
Το πιο πιθανο να μην λειτουργησει. Βασικα εγω στοιχηματιζω πως δεν θα λειτουργησει.
Ισως βεβαια να μην καει και τιποτα ακομα και αν συνδεσετε και τις δυο πλευρες με ρευμα στο USB. Λογικα θα εχουν προστασια υπερφορτωσης. Μπορει και οχι ομως μιας και δεν το προϋποθετει το προτοκολο USB.
Μια ερώτηση βρε παιδιά διότι δεν έχω καταφέρει να το βρώ.
Πώς εισάγουμε κενό όταν θέλουμε να μετονομάσουμε ένα κανάλι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Χρησιμοποιώ το firmware 2012-10-09.
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το πρόγραμμ AVIAddXSubs για ενσωμάτωση υπότιτλων;
http://aviaddxsubs.blogspot.gr/
To χρησιμοποίησα για να καταφέρω να δω υπότιλους σε έναν άλλο DIVX-player που έχω. Το πρόγραμμα παίρνει τo αρχείο .AVI και το αρχείο .SRT και τα εννοποιεί σε ένα αρχείο ΑVI ( μέσα σε μόλις σε 2-3 λεπτά!).
Μου έλυσε τα χέρια στον άλλον Player που έχω και δεν μπορούσα να εμφανίσω ελληνικούς υπότιτλους.
Δοκιμάζωντας ωστόσο να ανόιξω το παραγώμενο αρχείο AVI απο τον LV6TBOXHD , δεν ανοίγει (βγάζει "UNSUPPORTED FILE").
Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος;
Ευχαριστώ
Φιλικά
Μιχάλης
Μήπως έχεις ρυθμίσει το πρόγραμμα να ενσωματώνει Vobsubs και όχι Xsubs; Αυτό μου δείχνει το γεγονός οτι ο άλλος player έπαιζε μόνο έτσι ελληνικά.
Αν συμβαίνει μόνο σε ένα αρχείο τότε ίσως έχει κάτι παράξενο στην κωδικοποίηση του. Το MediaInfo θα μας δώσει πληροφορίες για πιο ασφαλή διάγνωση.
Έχεις δίκιο - χρησιμοποίησα το MediaInfo και μου δείχνει διαφορετικά format στα δυο αρχεία (αρχικό και εξαγώμενο). To πρώτο είναι AVI και το δευτερο DivX.
DivX δεν υποστηρίζει ο Lifeview? (έχω fw παλιό του 2011 . Μήπως αν αλλάξω fw στο τελευταίο να είμαι οκ?...)
Ευχαριστώ
Μιχάλης
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύ δραστικό. Απλά άλλαξε το extension απο .divx σε .avi
Το AVIAddXSubs έχει μια επιλογή για να βγάζει .avi, για μεγαλύτερη συμβατότητα.
Έχεις δίκιο - χρησιμοποίησα το MediaInfo και μου δείχνει διαφορετικά format στα δυο αρχεία (αρχικό και εξαγώμενο). To πρώτο είναι AVI και το δευτερο DivX.
Παίζει ο BOXHD divx; Δεν ξέρω ακριβώς αυτή την λεπτομέρεια για τον BOXHD, αλλά ξέρω ότι οι περισσότεροι δέκτες δεν παίζουν divx λόγω δικαιωμάτων. Γιαυτό χρησιμοποιείται το δωρεάν αδελφάκι (περίπου), xvid.
Δεν θυμάμαι αν έχω δοκιμάσει AVI με ενσωματωμένους υποτίτλους στους δέκτες μου. Κάνε ένα κόπο και ανέβασε τα στοιχεία του MediaInfo για να δούμε μήπως φταίει κάτι άλλο.
Ανέβασε όπως λέει ο Κώστας το output του MediaInfo, μήπως και βρούμε τι φταίει.
9. Mark DivX as (XSUB only): You can mark generated divx files as DIVX, XVID or DX50. Some players need a specific mark to show the subtitles. This option affects original avi with the above marks that represent compatible encodings. For example DIV3 avi will not be affected by this option. Selection NONE leaves the mark of the original avi.
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.