LifeView LV6TBOXHD

Έχω έναν δεύτερο δέκτη, τον Crypto ReDi 215D και θέλω να παρακολουθώ σε αυτόν τις εγγραφές που πραγματοποιώ με τον LV6TBOXHD. Δοκίμασα, αλλα μπορώ να δω μόνο τις εγγραφές TS. Για τις υπόλοιπες ο Crypto λέει ότι δεν αναγνωρίζει το file type. Υπάρχει κάποια μέθοδος που να μετατρέπει τις εγγραφές του LV6TBOXHD σε κάποιο φορητό τύπο αρχείου ώστε να είναι αναγνώσημες σε άλλες συσκευες; Μήπως μπορώ να πραγματοποιήσω αυτή τη μετατροπή αλλάζοντας απλά την κατάληξη του αρχείου; Και αν ναι τι προτείνετε;

Δοκίμασε την αλλαγή της επέκτασης του αρχείου, αλλά αν δεν δουλέψει μετέτρεψέ τις σε mkv με το πρόγραμμα mkvtoolnix. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 1' περίπου.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Τι επέκταση να χρησιμοποιήσω; mkv; και επίσης από που να κατεβάσω το mkvtoolnix; ευχαριστώ.

Έχω έναν δεύτερο δέκτη, τον Crypto ReDi 215D και θέλω να παρακολουθώ σε αυτόν τις εγγραφές που πραγματοποιώ με τον LV6TBOXHD. Δοκίμασα, αλλα μπορώ να δω μόνο τις εγγραφές TS. Για τις υπόλοιπες ο Crypto λέει ότι δεν αναγνωρίζει το file type.
Δεν είναι όλες ts;

Δυστυχώς η μετονομασία σε .ts δεν αρκεί. Όταν βρω χρόνο θα προσπαθήσω με το mkvtoolnix. Αν έχει κάνει ήδη κάποιος με επιτυχία τη μετατροπή από .mts σε mkv ας με πληροφορήσει σχετικά. Ευχαριστώ πολύ.

Μετά τη μετατροπή των αρχείων από .mts σε mkv παρακολουθώ πλέον τις εγγραφές που πραγματοποιώ με τον LV6TBOXHD στον Crypto ReDi 215D. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργείες "ultra fast forward" δεν λειτουργούν σε mkv. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μετατρέπει από mts σε ts;

Καλησπέρα,
έχω τον LV6TBOXHD, με το τελευταίο επίσημο firmware (13-06-2013), και σήμερα άρχισε να κάνει το εξής κολπο: κολάει σε κάθε εντολή που δέχεται από το τηλεκοντρόλ και την επαναλαμβάνει ασταμάτητα. Αν κρατήσεις πατημένο κάποιο άλλο κουμπί, κάποια στιγμή δέχεται την νέα εντολή και επαναλαβάνει αυτήν... Σκέφτηκα να ξαναπεράσω το firmware, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το πετύχω... Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω, ή πάμε για άλλον;
Ευχαριστώ.

Μήπως φταίει το τηλεκοντρόλ; Αν κολλάνε τα πλήκτρα ίσως θέλει καθάρισμα η πλακέτα του με λίγο καθαρό οινόπνευμα.

δεν νομίζω να φταίει το τηλεκοντρόλ. Το καθάρισα κιόλας, αλλά ακόμα και όταν απομακρύνω το τηλεκοντρόλ ο δέκτης συνεχίζει σαν να δέχεται συνέχεια την εντολή...

τελικά ο δέκτης... φτιάχτηκε μόνος του! Δεν ξέρω πώς. Ο πιστιρικάς κατάφερε κάποια στιγμή να βάλει το κανάλι που ήθελε και απλά έβλεπε για καναδυό ώρες. Μετά ο δέκτης δούλευε κανονικά...

Είχα δοκιμάσει να αλλάξω και μπαταρίες, αλλά δεν βοήθησε. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε. Ευχαριστώ πάντως :)

Έχω περάσει το τελευταίο firmware (13-06-2013) και κάποια στιγμή προσπάθησα να επαναφέρω το εργοστασιακό firmware για να διαπιστώσω αν υπάρχουν διαφορές στην ευαισθησία του δέκτη. Χρησιμοποίησα την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ωστόσο η ημερομηνία της έκδοσης του firmware παρέμεινε η 13-06-2013. Μήπως υπάρχει άλλη μέθοδος επαναφοράς του αρχικού firmware;

Η επαναφορά δεν σε γυρνάει στο αρχικό λογισμικό. Κάνει επαναφορά στις επιμέρους ρυθμίσεις του υπάρχοντος λογισμικού, και γυρνάει στις αρχικές επιλογές. Αλλά στο λογισμικό που είσαι ήδη.
Για να γυρίσεις στο αρχικό λογισμικό πρέπει να να το ξαναπεράσεις πάλι. Να το κατεβάσεις από κάπου, να το βάλεις σε ένα USB στικ και να το ξαναπεράσεις στην συσκευή όπως πέρασες και αυτό που έχεις τώρα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με την εύρεση του λογισμικού, δεν έχω τον δέκτη.