Όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών πρέπει να έχουν.στο LV6TBOXHD μου κάηκε η ασφάλεια που έχει πάνω την πλακέτα, στην πλακέτα γράφει "T 1.6A L 250V", δηλαδ'η η ασφάλεια είναι 1,6Α, δεν είναι λίγο μεγάλη ; γνωρίζει κανείςι που μπορώ να βρώ τέτοια ασφάλεια στην Αθήνα ;
Αν έχεις κάποιον γνωστό που γνωρίζει από ηλεκτρονικά, ίσως μπορεί να σου τον φτιάξει. Αν πρέπει να πας σε ξένο, δεν αξίζει γιατί ζητάνε υπερβολικά χρήματα ακόμη και για να αλλάξουν έναν πυκνωτή...και εμενα παιζει να μου τα εφτυσε.αναβοσβηνει συνεχια το πρασινο χωρις να πιανει σημα.κρίμα και ηταν καλο κουτι με καλο κοντρολ![]()
Κάτι μου λέει ότι έχεις άλλον δέκτη :smile: Δεν μπορεί να τον αγόρασες πρόσφατα καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί πια, ενώ να τον έχεις 2-3 χρόνια και τώρα να θέλεις να ταξινομήσεις τα κανάλια είναι μάλλον απίθανο.Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, υπάρχει τρόπος να αλλάξει κανείς την αντιστοίχιση των αριθμών στα κανάλια. Βλέπω ότι μπορείς να αλλάξεις την σειρά των καναλιών αλλά πώς μπορείς να επιλέξεις ποιο κανάλι θα είναι στο 1, ποιο στο 2 κλπ;
παιζει να φτιαχτει?και σε ξενο να παω σε ενα της γειτονιας θα τον παω δεν το παιρνει να με γδαρειΑν έχεις κάποιον γνωστό που γνωρίζει από ηλεκτρονικά, ίσως μπορεί να σου τον φτιάξει. Αν πρέπει να πας σε ξένο, δεν αξίζει γιατί ζητάνε υπερβολικά χρήματα ακόμη και για να αλλάξουν έναν πυκνωτή...
Όλοι έχουν πλέον 1080p.
Ο Α2 έχει πληκτρα στην πρόσοψη.
Ο BOXHD και ο A1 έχουν ίδιο κουτί αλλά εντελως διαφορετικά μενού. Δες τις φωτογραφίες που υπαρχουν στα αντίστοιχα θέματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.