Ναι, σωστά. Κάποια πράγματα δυστυχώς τα θεωρούμε αυτονόητα.
Ρυθμίσεις συστήματος, Προγραμματισμός εγγραφής. Εκεί υπάρχει μία λίστα με όλες τις εκκρεμείς εγγραφές.
Αλλά είναι παράλληλα και ο δεύτερος τρόπος να προγραμματίζεις εγγραφή, εκτός του EPG. Αλλά έτσι πρέπει να ορίσεις μόνος σου όλες τις συνισταμένες. Κανάλι, μέρα, ώρα εγγραφής κτλ.
Αν λοιπόν στην λίστα των προγραμματισμένων εγγραφών που υπάρχουν εκεί, πατήσεις πάνω σε μία εγγραφή, μπορείς να αλλάξεις ότι θέλεις σε μία εγγραφή που έχεις προγραμματίσει. Για παράδειγμα να αλλάξεις την διάρκεια της. Αλλά μπορείς και να την απενεργοποιήσεις.
Με την ευκαιρία, στο λογισμικό 1.0.9 της Crypto αυτή η λίστα τώρα έχει 16 θέσεις για 16 εγγραφές. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά παλιότερα ήταν 8;
Επίσης νομίζω ότι μίκρυνε το λογότυπο rec όταν γράφει. Δεν είδα άλλη διαφορά, αν και στον media player έχω δοκιμάσει ελάχιστα πράγματα ακόμα.