Lifeview LV6TBOXHDA2

master2

Established Member
10 July 2012
105
Οχι δεν υποστηριζει DTS. μπορεις ομως να μετατρεψεις τον DTS ηχο σε AC3

Μανωλάς Βλάσης

AVClub Enthusiast
19 June 2006
800
Απάντηση: Re: Lifeview LV6TBOXHDA2

Πήρα τον Lifeview. Στις ρυθμίσεις κατά λάθος άλλαξα τη ρύθμιση στο Video output cvbs-scart-hdmi και η οθόνη μαύρισε με το μήνυμα "Δεν υποστηρίζεται". Πώς το επαναφέρω;

nikpav

New member
17 September 2014
19
Καλημέρα, μια βοήθεια από την εμπειρία σας πριν τον παραγγείλω η tv μου είναι παλιά 4:3 έχει επιλογή για 4:3 leter box LB ΚΑΙ εάν υποστηρίζει το ζεύγος idx/sub που κάνω με το aviaddxsubs ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758
Και ο A2, και ο Ferguson T750i που ρωτάς σε άλλο thread είναι ALI, και οι ALI μέχρι την γενιά του Α2 (γιατί ο T750i είναι νεότερος), δεν φαίνεται να υποστηριζουν καλά μικρές (κυρίως) 4:3 οθόνες. Στις μεγάλες 4:3 δεν φαίνεται να ενοχλεί πολύ, αλλά στις μικρές 4:3 οθόνες ο κόσμος θέλει να εκμεταλλευτεί όλη την οθόνη λόγω μικρού μεγέθους. Θέλει ο δέκτης να παραμορφώσει την εικόνα, και να αλλάξει το aspect ratio για να γεμίσει όλη την οθόνη. Αλλιώς θα κάνει zoom και θα δείχνει ένα μέρος της εικόνας στο κέντρο, ή θα έχει μαύρες μπάρες πάνω - κάτω. Και φαίνεται ότι οι ALI αρνούνται να παραμορφώσουν την εικόνα και να γεμίσουν όλη την οθόνη. Πάντως τέτοια παράπονα είχαμε από πολύ κόσμο με 4:3 μικρή οθόνη, αν και ίσως εξαρτάται και από τις δυνατότητες της τηλεόρασης, αν έχει δηλαδή η τηλεόραση αυτή την δυνατότητα, Για τους υπότιτλους δεν ξέρω.

lancelot

New member
2 February 2010
26
Re: Απάντηση: Lifeview LV6TBOXHDA2

Καλημέρα, μια βοήθεια από την εμπειρία σας πριν τον παραγγείλω η tv μου είναι παλιά 4:3 έχει επιλογή για 4:3 leter box LB ΚΑΙ εάν υποστηρίζει το ζεύγος idx/sub που κάνω με το aviaddxsubs ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα, έψαξα να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά το eshop.gr έβγαλε την διαθεσιμότητα του χθες με δικαιολογία πως πλέον έχει σταματήσει να υπάρχει από τον προμηθευτή. Το παραγγέλνεις από κάπου αλλού που μπορώ να δω; (ή κάποιος άλλος εδώ) Ως εναλλακτική λύση είχα τον καινούργιο Redi 216 της Crypto απλά νομίζω πως αυτό το μοντέλο είναι λίγο καλύτερο.

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Άλλη μια ερώτηση, είμαι νέος στον Α2. Είχα τους παλιούς (LV6TBOXHD), αλλά εδώ είναι διαφορετικά.
Υποθέτοντας ότι έχουμε προγραμματίσει κάποια εγγραφή, πως την ακυρώνουμε?

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758
Στο παράθυρο με όλες τις προγραμματισμένες εγγραφές, βρίσκεις την εγγραφή που θέλεις, την ανοίγεις πάλι, στην πρώτη επιλογή για το αν η εγγραφή θα είναι μία φορά ή καθημερινή κτλ το γυρνάς στο ανενεργό, αποθήκευση, η εγγραφή ακυρώνεται και φεύγει από την λίστα.

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Lifeview LV6TBOXHDA2

Στο παράθυρο με όλες τις προγραμματισμένες εγγραφές, βρίσκεις την εγγραφή που θέλεις, την ανοίγεις πάλι, στην πρώτη επιλογή για το αν η εγγραφή θα είναι μία φορά ή καθημερινή κτλ το γυρνάς στο ανενεργό, αποθήκευση, η εγγραφή ακυρώνεται και φεύγει από την λίστα.
Εύκολο, αλλά πως βγαίνει αυτό το παράθυρο με τις προγραμματισμένες εγγραφές?

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758
Ναι, σωστά. Κάποια πράγματα δυστυχώς τα θεωρούμε αυτονόητα.
Ρυθμίσεις συστήματος, Προγραμματισμός εγγραφής. Εκεί υπάρχει μία λίστα με όλες τις εκκρεμείς εγγραφές.
Αλλά είναι παράλληλα και ο δεύτερος τρόπος να προγραμματίζεις εγγραφή, εκτός του EPG. Αλλά έτσι πρέπει να ορίσεις μόνος σου όλες τις συνισταμένες. Κανάλι, μέρα, ώρα εγγραφής κτλ.
Αν λοιπόν στην λίστα των προγραμματισμένων εγγραφών που υπάρχουν εκεί, πατήσεις πάνω σε μία εγγραφή, μπορείς να αλλάξεις ότι θέλεις σε μία εγγραφή που έχεις προγραμματίσει. Για παράδειγμα να αλλάξεις την διάρκεια της. Αλλά μπορείς και να την απενεργοποιήσεις.
Με την ευκαιρία, στο λογισμικό 1.0.9 της Crypto αυτή η λίστα τώρα έχει 16 θέσεις για 16 εγγραφές. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά παλιότερα ήταν 8;
Επίσης νομίζω ότι μίκρυνε το λογότυπο rec όταν γράφει. Δεν είδα άλλη διαφορά, αν και στον media player έχω δοκιμάσει ελάχιστα πράγματα ακόμα.

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Ευχαριστώ πολύ.
Δεν το χρησιμοποιώ σαν player. Μετά μεταφέρω την εγγραφή στο PC για κόψε-ράψε τις διαφημίσεις.

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758
Η επίσημη σελίδα της Notonlytv, που είναι η επίσημη ονομασία της εταιρίας του δέκτη, που δεν θυμάμαι πια γιατί συνεχίζουμε να την λέμε ακόμα Lifeview. Εκεί νομίζω ανήκε στην αρχή η Notonlytv, ή κάτι τέτοιο.
http://www.notonlytv.net/download_for_tv.html
Τι να πει κανείς... Σοβαρές εταιρίες...

koto

New member
8 January 2013
33
Παιδια μια ερωτηση...Χαλασε εντελως το τηλεχειριστήριο...Μου ειχατε πει στο παρελθον για το tele-300 αλλα δεν υπηρχε..Το μονο διαθεσιμο τωρα ειναι το tele-100 θα κανει δουλεια? Με καμια εφαρμογη μεσω κινητου μπορει να γινει τίποτα?

talos_2002

Supreme Member
27 January 2010
5,394
Θεσσαλονίκη
Δεν νομίζω. Ίσως μπορείς να ψάξεις την τρέχουσα βάση δεδομένων του αν καταβάσεις το πρόγραμμά του.
Κοίταξες σε μικρά καταστήματα; Εγώ το είχα πάρει από ένα πολύ μικρό κατάστημα υπολογιστών.
Δοκίμασε να καθαρίσεις με βαμβάκι και καθαρό οινόπνευμα την πλακέτα του από την πάνω πλευρά, αλλά και βεβαιώσου ότι οι μπαταρίες του λειτουργούνε σε άλλο τηλεχειριστήριο.

Νομίζω πρέπει να βρούμε τρόπο να μετατρέψουμε τα αρχεία για USB-300 σε μορφή για το USB-100...

johann69

Senior Member
27 December 2007
357
σε υsb 100 παίζει, το βγαζει το πρόγραμμα του, η εταιρεία λέγεται ΝΟΤ