Lifeview LV6TBOXHDA2

Θυμάμαι ότι και οι δύο είχαν το ίδιο μέγεθος, ίδιο επεξεργαστή, είχε αναφερθεί ότι ο A2 έχει συχνές ανανεώσεις σε αντίθεση με τον Α1. Δεν θυμόμουν εάν είχε αναφερθεί ότι ο Α1 είχε πιο ευαίσθητο δέκτη...
Δεν ξέρω το ψάχνω ακόμη το θέμα, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω, το πόσο επηρρεάζεται.
Στατικά που έκανα τις δοκιμές και τις μόντες στο εργαστήρι η λήψη του ήταν μια χαρά, μόλις μπήκε πάνω στο αυτοκίνητο και άρχισαν οι διαδρομές....Παναγιά μου!

Ο Α1 έχει απίστευτη λήψη. Σε εμένα χωρίς μειωτήρα σήματος δεν μπορεί να πιάσει κανένα κανάλι. Ο Α2 έχει σαφώς χειρότερη λήψη, αλλά καλύτερη από τον άλλον μου ALI 3801, Digiview HD 913. Αυτό φαίνεται από την ευκολία που μπορούν να πιάσουν κάποια πειρατικά κανάλια που εμφανίζονται πότε πότε. Αλλά ο Α1 πάντως έχει τεράστια διαφορά από τους άλλους δύο.

Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις..
Το ίδιο βράδυ που πόσταρα το μήνυμα μου, βρήκα μέσα από το forum ένα link και κατέβασα την έκδοση 1.0.8. Την εγκατέστησα και έδειχνε ότι διορθώθηκε το πρόβλημα, μέχρι σήμερα το πρωί που το ξανάκανε, αλλά μετά από 10 ώρες συνεχούς παιξίματος, γιατί ξέχασα τηλεόραση και αποκωδικοποιητή ανοιχτά όλο το βράδυ.
Πάντως σίγουρα δεν διαπίστωσα να θερμαίνεται το μηχανάκι.
Μήπως υπάρχει κάποιο link για την 1.0.9 ?
Το παρακολουθώ και αν χρειασθεί θα σας ενοχλήσω πάλι. -bye-

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ πολύ. Θα βάλω και αυτή την έκδοση και βλέπουμε:operator:

Ποιοί θέλετε να πιέσουμε για νέα αναβάθμιση;
Στην σελίδα 63 υπάρχουν ήδη κάποιες ιδέες και σχόλια. Διαλέξτε όποια κρίνετε χρήσιμα για εσάς και προσθέστε τις δικές σας.
Όταν μαζευτούμε αρκετά άτομα, να επικοινωνήσουμε μαζί τους να δούνε ότι είναι πράγματα που θέλει πολύ κόσμος και όχι 1-2 άτομα.

Θυμάμαι ότι και οι δύο είχαν το ίδιο μέγεθος, ίδιο επεξεργαστή, είχε αναφερθεί ότι ο A2 έχει συχνές ανανεώσεις σε αντίθεση με τον Α1. Δεν θυμόμουν εάν είχε αναφερθεί ότι ο Α1 είχε πιο ευαίσθητο δέκτη...
Δεν ξέρω το ψάχνω ακόμη το θέμα, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω, το πόσο επηρρεάζεται.
Στατικά που έκανα τις δοκιμές και τις μόντες στο εργαστήρι η λήψη του ήταν μια χαρά, μόλις μπήκε πάνω στο αυτοκίνητο και άρχισαν οι διαδρομές....Παναγιά μου!

Για να μην αφήνω λανθασμένες εντυπώσεις...τελικά βρέθηκε ότι η κεραία του αυτοκινήτου που ήταν για χρήση του δέκτη δεν λειτουργεί σωστά. Tolias σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες λήψης του Α1.

Ποιοί θέλετε να πιέσουμε για νέα αναβάθμιση;
Στην σελίδα 63 υπάρχουν ήδη κάποιες ιδέες και σχόλια. Διαλέξτε όποια κρίνετε χρήσιμα για εσάς και προσθέστε τις δικές σας.
Όταν μαζευτούμε αρκετά άτομα, να επικοινωνήσουμε μαζί τους να δούνε ότι είναι πράγματα που θέλει πολύ κόσμος και όχι 1-2 άτομα.

Έχει μαζευτεί πολύ καλή πληροφορία για αναβάθμιση, μπράβο παιδιά.
Προσωπικά λόγω εξειδικευμένης χρήσης κλίνω περισσότερο προς τα θέματα που σχετίζονται με το τμήμα του media player αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι κανόνας για τα λοιπά μέλη.

Τελευταία αρχίζει και μου λείπει αισθητά το

i) Δεν έχει ρύθμιση της κατάστασης του δέκτη μετά από διακοπή ρεύματος (Ενεργός, ανενεργός, πρότερη κατάσταση).

Έβαλα σήμερα, στα γρήγορα την έκδοση 1.0.9 και την είδα κανένα 10λεπτο μέχρι να φθάσω στη δουλειά.

Εν ολίγοις σε μία σύντομη περιήγηση που είχα μαζί του.

Φαίνεται ότι είναι εξέλιξη της 1.0.7 και όχι της 1.0.8.
Θετικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν με την έκδοση 1.0.8, όπως την αλλαγή του κάδρου με κάποιο από τα έγχρωμα κουμπιά και τη διαμεταγωγή μεταξύ των μέσων με το info, εξαφανίσθηκαν.

Πλέον όπως έχει αναφερθεί, η αλλαγή των μέσω γίνεται ξανά με το 1.

Η ορατή αλλαγή η προσθήκη στη μπάρα πληροφοριών της έντασης του σήματος και κάποιες άλλες αλλαγές που θέλουν 1:1 σύγκριση για να τις καταλάβεις.

Επίσης στη δική μου ιδιάζουσα περίπτωση χρήσης μικρής οθόνης 5" & 7" σε ανάλυση NTSC (RGB) παρατήρησα ότι έχουν βελτιώσει την εμφάνιση του κειμένου στα μενού (καθαρότερο).
Δυστυχώς δεν έχουν βελτιώσει μικροπροβλήματα στην ανανέωση της λίστας στο τμήμα του media player, ούτε έχουν ενσωματώσει την πολυπόθητη επιλογή του τι να κάνει ο δέκτης στην επανεκκίνηση από επαναφορά τάσης.

Δεν ξέρω εάν ο talos που έχει συχνή επαφή με τους Πολωνούς...μπορούσε να επιταχύνει κάποια εκ των όσων έχουν προταθεί στη λίστα επιθυμίας αλλαγών του fw.
Τέλος δεν καταλαβαίνω με ποια λογική συνεχίζουν τη βελτίωση του fw, αγνοώντας τη δουλειά που είχαν κάνει στο τελευταίο fw, εκτός και εάν δουλέουν παράλληλα διαφορετικές ομάδες χωρίς συντονισμό.

Παιδιά, στο audio jack έχει συνδέσει κανένας ηχεία υπολογιστή? Θέλω να συνδέσω monitor υπολογιστή χωρίς ηχεία με HDMI και να πάρω ήχο από εκεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δεν θα πρέπει αν έχεις πρόβλημα με τον ήχο, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα η οθόνη σου να μην υποστηρίζει ρυθμούς ανανέωσης τηλεοπτικού σήματος. Αν μπορείς, κάνε μια δοκιμή με κάποιον διαθέσιμο δέκτη.

...
Τουλάχιστον πρόσθεσαν μπάρα προόδου στην infobar.

...

...
Η ορατή αλλαγή η προσθήκη στη μπάρα πληροφοριών της έντασης του σήματος και κάποιες άλλες αλλαγές που θέλουν 1:1 σύγκριση για να τις καταλάβεις.

....

H πρότασή μου με έντονο είναι λανθασμένη, το σωστό είναι αυτό που είχε επισημάνει εδώ και καιρό ο talos_2002 ότι η κλίμακα που πρόσθεσαν αφορά την πρόοδο. Το κατάλαβα ως, πόση διάρκεια έχει διανυθεί εκ του συνολικού χρόνους της εικονιζόμενης εκπομπής.

Παιδιά, στο audio jack έχει συνδέσει κανένας ηχεία υπολογιστή? Θέλω να συνδέσω monitor υπολογιστή χωρίς ηχεία με HDMI και να πάρω ήχο από εκεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το audio jack που αναφέρεις είναι σε κοινή γραμμή με την έξοδο ήχου που δίνει το scart. Με λίγα λόγια δεν αποτελεί ξεχωριστή έξοδο αναλογικού ήχου, απλά για ευκολία σύνδεσης σύνδεσαν παράλληλα και μια έξοδο καρφί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ηχεία υπολογιστή ή ακόμη και τελικό ενισχυτή αρκεί να πληρεί τις προδιαγραφές ευαισθησίας του.

Καλησπερα στην παρεα ειμαι καινουριος κατοχος του Lifeview LV6TBOXHDA2 και αναβαθμισα με την 1.09 ,ολα μια χαρα μεχρι που σε δυο ταινιες mp4 που κατεβασα τις ξεκιναει απο σχεδον το τελος τους και για να τις δω το γυριζω στην αρχη με το rev αλλα χρειαζεται χρονος για να γυρισει ολοκληρη στην αρχη.τους αλλαξα καταληξη σε avi και κανει το ιδιο ακριβως . εχει καποιο παιδι καποια λυση στο ολο προβλημα?
ευχαριστω εκ των πρωτερων

Κάτοχος και εγώ πρόσφατα του δέκτη εν αναμονή του αναλογικού switch-off στην πελοπόννησο. Συγχωρέστε με αν έχει ξαναανεφερθεί αλλά δεν μπορεσα αν βρω κάτι. Το βουήτο - σφύριγμα που κάνει ο δέκτης σε standby είναι φυσιολογικό? γιατί προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο για χρήση σε υπνοδώματιο που το προορίζω. Συμβαίνει σε όλους ή σε μεμονομένους δέκτες και υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα?

Συμβαίνει σε μεμονωμένους.
Ο δικός μου το κάνει, αλλά είναι πολύ ελαφρύ και το ακούω μόνο αν πάω δίπλα του και σε απόλυτη ησυχία.