Lifeview LV6TBOXHDA2

Η παροχή ρεύματος μήπως έχει πρόβλημα; Δεν χρειάζεται διακοπή, και με πτώση τάσης μπορεί να γίνει αυτό.

Η παροχή ρεύματος μήπως έχει πρόβλημα; Δεν χρειάζεται διακοπή, και με πτώση τάσης μπορεί να γίνει αυτό.
είναι πολυκατοικία καινούρια 3-4 χρόνων χωρίς εμφανές πρόβλημα αυξομειώσεων στην τάση...

Ίσως κάποιο άλλο τηλεχειριστήριο που χρησιμοποιείται να τον ενεργοποιεί. Ας δοκιμάσει να αφήνει κάτι, π.χ το τηλεχειριστήριο, μπροστά από τον δέκτη όποτε τον κλείνει για 2-3 μέρες. Αν χρησιμοποιεί πολύπριζο, ίσως αξίζει να δοκιμάσει να το αλλάξει για λίγες ημέρες.

Re: Απάντηση: Lifeview LV6TBOXHDA2

Ίσως κάποιο άλλο τηλεχειριστήριο που χρησιμοποιείται να τον ενεργοποιεί. Ας δοκιμάσει να αφήνει κάτι, π.χ το τηλεχειριστήριο, μπροστά από τον δέκτη όποτε τον κλείνει για 2-3 μέρες. Αν χρησιμοποιεί πολύπριζο, ίσως αξίζει να δοκιμάσει να το αλλάξει για λίγες ημέρες.
Τα τηλεχειριστήρια που χρησιμοποιεί τα δοκίμασε και δεν επηρεάζουν. Όντως χρησιμοποιεί πολύμπριζο το οποίο θα αντικαταστήσει και θα το παρακολουθήσει... υπάρχει περίπτωση το HDMI καλώδιο να κάνει καμία μ@λ@κία; Είναι συνδεδεμένο σε μία SONY 22αρα 10ετίας.

Είναι λίγο γενικό το ερώτημα, αλλά μήπως ξέρετε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το coaxial output για να συνδεθούν ηχεία 5.1 με κάποιον τρόπο στον αποκωδικοποιητή;

Καλημερα! Μηπως εχει κανεις το αρχειακι για το προγραμματισμο του TELE usb-300(προγραμματιζομενου τηλεκοντρολ) για αυτον τον δεκτη? Εχω φαει τον τοπο και δεν μπορω να το βρω... 'Η καποιο αλλο αρχειο που να εχει του κωδικους του τηλεκοντρολ του?

Είναι λίγο γενικό το ερώτημα, αλλά μήπως ξέρετε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το coaxial output για να συνδεθούν ηχεία 5.1 με κάποιον τρόπο στον αποκωδικοποιητή;
Δύσκολο. Ήπρέπει τα ηχεία να έχουν δικό τους ενισχυτή ή να χρησιμοποιήσεις ένα εξωτερικό.

Καλημερα! Μηπως εχει κανεις το αρχειακι για το προγραμματισμο του TELE usb-300(προγραμματιζομενου τηλεκοντρολ) για αυτον τον δεκτη? Εχω φαει τον τοπο και δεν μπορω να το βρω... 'Η καποιο αλλο αρχειο που να εχει του κωδικους του τηλεκοντρολ του?
Μαλλον κάνεις δίαιτα και σταμάτησες να.... τρως τον τόπο πριν φτάσεις εδω:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/96146-Τηλεχειριστήρια-με-δυνατότητα-εκμάθησης-εντολών

Στο τέλος του πρώτου μηνύματος.

Δύσκολο. Ήπρέπει τα ηχεία να έχουν δικό τους ενισχυτή ή να χρησιμοποιήσεις ένα εξωτερικό.

Μαλλον κάνεις δίαιτα και σταμάτησες να.... τρως τον τόπο πριν φτάσεις εδω:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/96146-Τηλεχειριστήρια-με-δυνατότητα-εκμάθησης-εντολών

Στο τέλος του πρώτου μηνύματος.

:-) εφαγα το νημα εδω, δεν μου εκοψε να παω πιο πανω στο νημα με τα τηλεχειριστηρια! Χιλια ευχαριστω!!

Μεταβιβάζω προβληματάκι γνωστού με τον συγκεκριμένο δέκτη...
Αρκετές φορές ο δέκτης ανάβει μόνος του χωρίς να γίνει διακοπή ρεύματος στο σπίτι, με συχνότητα μέρα παρά μέρα σχεδόν...
Μπορεί να είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή το μηχανάκι είναι βλαμμένο;
Του έκανα αναβάθμιση στην 1.0.8 αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Επίσης μου είπε ότι μετά την αναβάθμιση που κάναμε μία φορά "έχασε" τα κανάλια και χρειάστηκε να κάνει επανασυντονισμό...
Τελικά το εργαλείο επεστράφη για αντικατάσταση (εντός εγγύησης) γιατί δεν έβγαλα άκρη...

Ευχαριστώ. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι σαν adapter που να μπαίνει στο coaxial

Δεν γίνεται. Δεν είναι θέμα καλωδίου. Τα ηχεία θέλουν ρεύμα για να παίξουν και ο δέκτης δεν μπορεί να τους το δώσει χωρίς ενισχυτή.

Re: LifeView LV6TBOXHD

κυριοι καλως σας βρηκα κ μετα απο το διαβασμα αγορασα κ εγω 2 lifeview LV6TBOXHDA2 , απο e-shop πριν απο 2 ημερες , με το v1.09 20/11/2013 μεσα , απολυτα ευχαριστημενος απο το zapping των καναλιων κ την αμεση κ πανευκολη εγκατασταση των ψηφιακων καναλιων σε μια τηλεοραση των γονιων μου crt panasonic 28 ιντσων 8ετιας σε αριστη κατασταση - λειτουργικα) εχει μόνο scart κ με μετρια κεραια ληψης (βλεπει παρνηθα - απο ηλιουπολη (αθηνα) με αψογη εικόνα , εχω ομως προβλημα με τον ηχο στην ιδια tv δοκιμασα κ τους 2 δεκτες . με το αναλογικο καναλι της Νsports που βλεπω ελευθερα ακουγεται καμπανα ο ηχος κ απο τα 2 ηχεια της tv , oταν ομως συνδεω με τα ψηφιακα καναλια ακουγεται μόνο απο το ενα ηχειο ο ηχος , αλλαξα scart το ιδιο προβλημα παραμενει , πατωντας το audio απο το χειριστηριο μου βγαζει την ενδειξη (σε κιτρινο φοντο ) gre (1151 ) επαιξα με αριστερο - δεξι-μονό -στερεο τιποτα , κ απο το menu (tv system ) το digital out ειτε το βαζω στο LPCM out η BS out το προβλημα παραμενει , παρακαλω τις συμβουλες σας - παντως σαν δεκτης κ σε τετοια τιμη (25.90 euro ) αψογος

Δε δοκιμάζεις και σε μιά άλλη TV, μήπως φταίει το SCART της TV?
Επίσης η TV δεν έχει είσοδο RCA (κιτρινο-άσπρο-κόκκινο), να δοκιμάσεις κι από κεί (με SCART > RCA adaptor)?
Οι παλιές συνήθωςμ εκτός από SCART είχαν και RCA, στο πλάι ή εμπρός.

Δε δοκιμάζεις και σε μιά άλλη TV, μήπως φταίει το SCART της TV?
Επίσης η TV δεν έχει είσοδο RCA (κιτρινο-άσπρο-κόκκινο), να δοκιμάσεις κι από κεί (με SCART > RCA adaptor)?
Οι παλιές συνήθωςμ εκτός από SCART είχαν και RCA, στο πλάι ή εμπρός.

φιλε yannisA , τελικα πρεπει να εχει προβλημα το scart της tv , δοκιμασα αυτο που ειπες scart με rca adaptor κ παιζουν αψογα κ τα 2 ηχεια , πολλά πολλά ευχαριστώ :BDGBGDB55:

ευχαριστω φιλε talos 2002 κ για το pm κ θα το δοκιμασω , τωρα προεκυψε θεμα κ με τους 2 lifeview που αγορασα k το ειχατε επισημανει αρκετοι φιλοι εδω , κ ειναι το γνωστο κ ενοχλητικο σε θεση standby σφυριγμα απο το τροφοδοτικο ζζζζζζζζζζζζζζζζζ ακουγεται κ σου σπαει τα νευρα μεσα στην ησυχια της νυχτας , βεβαια οταν τον θετεις σε λειτουργια σταματαει κ ο θορυβος , δεν ξερω αν εχετε στειλει emails στην εταιρια κ το ειχατε αναφερει αυτο το σοβαρο προβλημα (για εμενα τουλαχιστον ) κ ποια ηταν η απαντηση της - η γραψιμο στα @@@..... τρυπια παπουτσια τους , μαλλον απο δευτερα θα πεσουν τηλ. στο e-shop για αντικατασταση αν κ πρεπει να ειναι ολες οι παρτιδες ετσι ... κριμα ρε γαμωτο γιατι ειναι πολυ καλός σαν δέκτης ... παρακαλω τις συμβουλές σας ....

Ένα βράδυ που η τηλεόραση ήταν κλειστή, είδα την γάτα μου να κοιτάζει τον δέκτη. Είχα ακούσει και τους φίλους που γκρινιάζουν για το σφύριγμα, έστησα αυτί μήπως ακούσω κάτι. Βάζοντας το αυτί μου πολύ κοντά στον δέκτη, και με ησυχία, κατάφερα να ακούσω και εγώ ένα σφύριγμα. Αλλά δεν είναι δυνατόν αυτό να ενοχλεί τόσο πολύ. Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα αυτιά μου, αλλά πιο πολύ ακούω το ψυγείο στη κουζίνα παρά τον δέκτη. Αν είχα πρόβλημα ούτε αυτό θα άκουγα. Αν είναι πολύ υψίσυχνος ο ήχος μπορεί να μην μπορούν όλοι να τον ακούσουν το ίδιο, γιατί από ένα επίπεδο και πάνω κάθε αυτί έχει διαφορετική ευαισθησία στους υψίσυχνους ήχους. Οπότε ή μερικά αυτιά είναι πολύ ευαίσθητα, ή το δικό μου πολύ αναίσθητο, ή κάποια κομμάτια μπορεί να έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Υπάρχει αλλά καλύτερα να την αποφύγεις. Σαν να πήραν μια παλιά έκδοση και να της έβαλαν μπάρα προόδου στην infobar (το πλαίσιο που εμφανίζεται κατά την αλλαγή καναλιών).

Η 1.08 είναι η καλύτερη. Όσο για το σφύριγμα, για τα δεδομένα του μεγέθους του δέκτη, είναι ενοχλητικός. Εγώ δεν τον άντεχα και πήρα έναν crypto 211D, του πέρασα την 1.0.8 του A2 και τέλος.

πραγματι ο θορυβος απο το τροφοδοτικο σε θεση standby ειναι ενοχλητικος -κουραστικος -σπαστικος θα ελεγα στα δικα μου αυτιά τουλαχιστον... κ ΔΕΝ δικαιολογειται αυτό για την τεχνολογια που υπαρχει σημερα , η λυση βρεθηκε με το να τον βγαζω το βραδυ απο το ρευμα κ για 20 ωρες που ηταν εκτος ρευματος (το εχω δοκιμασει 2 συνεχομενες νυκτες ) με το που τον βαζω στο ρευμα ΔΕΝ εχει χασει τα κανάλια κ τις ρυθμισεις τους (για χασιμο της ενδειξη της ωρας για να πω την αληθεια ΔΕΝ το εχω προσεξει ), κ μαλιστα τον εχω τοποθετησει κ στεκεται πλαγιαστός (λογω διαμορφωσης χώρου) κ σιγουρα ψυχεται καλυτερα απ οτι να στεκεται κανονικα τοποθετημένος , εχω δει ταινία απο φλασακι (κατεβασμα απο internet ) κ την επαιξε αμεσως χωρις το παραμικρο προβλημα στην εικονα η στον ηχο της ταινίας , τωρα για εγγραφη ΔΕΝ εχω προσπαθησει καθολου προς το παρόν οταν το δοκιμασω θα γραψω εντυπωσεις - παντως αν δεν υπηρχε αυτό το βουητό στην θεση standby θα ηταν αψογος (για τα λεφτά του )