LifeView LV6TMPVR4

Re: LifeView Not Only Set top box - not only tv - LV6TMPVR4

Λοιπόν, έκανα format σε ένα Memory stick και εν τέλει δούλεψε. Αλλά όταν πήγα να κάνω αναπαραγωγή, πάλι άρχισε τα κουλά, στην αρχή δεν το έβλεπε και μετά το είδε...

Βρε μήπως τα στικάκια σου είναι τίποτα φθηνά noname; Κυκλοφορούν πολλές "μαϊμούδες"

Ένα νέο firmware ανέβηκε στον Πολωνικό server.
ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveVie...010000001 w gore/LIFEVIEW-OSD2-2012-05-21.zip
Μια ερώτηση σε όποιον το βάλει: Απέκτησε η μετάφραση τονισμένες λέξεις;

Είναι ενδιαφέρον ότι η Lifeview δεν εγκατέλειψε τον δέκτη της με το 7828.

Για όσους θέλουν να ψαχθούν και να δοκιμάσουν firmwares, υπάρχουν στο παραπάνω σύνδεσμο αλλά και στο
http://gutek.elektroda.eu/gutekxtpl/softy.htm
Μπορείτε να τα αντιστοιχήσετε και να τα ξεχωρήσετε μεταξύ τους με βάσει το μέγεθος και την ημερομηνία τροποποίησης του αρχείου.

Δυστυχώς, δεν έχω πια τον δέκτη για να το ψάξω το θέμα και να προτείνω κάποιο από τα firmwares.

Μόλις δοκίμασα το πρώτο link... δυστυχώς δεν υπάρχει στο OSD language τα Ελληνικά... κρίμα γιατί φαινότανε καλό και γρήγορο....

Η αμέσως προηγούμενη είναι η 23-11-2011 ?

Last edited:
Last edited:

Παιδια τον συγκεκριμενο αποκ/τη τον εχω μηνες περασα μια φορα(παλια) ενα firmware και ολα δουλευαν καλα αλλα τωρα τελευταια κλεινει λες και το εχω ρυθμισει εγω(ας πουμε να κλεινει στις 3 ωρες λειτουργιας)...εχει κανεις το ιδιο προβλημα??
Επισης βλεπω οτι η συσκευη υπερθερμαινεται και ειναι πλαστικο δεν το διαβασα απο κανεναν...!

Τωρα καταλαβα οτι ειναι μεταλλικος( :worshippy: )....παντως καιει η επιφανεια γρηγορα...μηπως αυτος ειναι ο λογος που κλεινει...??
Ειχα αγορασει και εναν LV6TBOXHD_2 και απο περιεργεια κοιταξα(δεν τον εχω χρησιμοποιησει) και τελικα μοιαζει πλαστικος

Last edited by a moderator:
Δες μήπως δεν υπάρχει ροή αέρα γύρω απο τον δέκτη. Οι μεταλλικοί διώχνουν τη θερμότητα καλύτερα αρκει να μην παγιδεύεται αυτή μέσα σε ντουλάπια ή στενά ράφια.

Παιδια τον συγκεκριμενο αποκ/τη τον εχω μηνες περασα μια φορα(παλια) ενα firmware και ολα δουλευαν καλα αλλα τωρα τελευταια κλεινει λες και το εχω ρυθμισει εγω(ας πουμε να κλεινει στις 3 ωρες λειτουργιας)...εχει κανεις το ιδιο προβλημα??
Επισης βλεπω οτι η συσκευη υπερθερμαινεται και ειναι πλαστικο δεν το διαβασα απο κανεναν...!
Μήπως όντως έχει οριστεί να κλείνει ο δέκτης; Υπάρχει μία επιλογή απενεργοποίησης στο μενού. Βέβαια ο δέκτης δεν είναι πλαστικός. Αλλά και οι πλαστικοί δέκτες δεν έχουν πρόβλημα. Έχω πλαστικό δέκτη και τον είχα ξεχάσει ανοιχτό 12 ώρες, καλοκαίρι με 40 βαθμούς. Και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές!

Μόλις παρέλαβα τον δέκτη τον έκανα update με το firmware που υπάρχει στο official site: http://www.notonlytv.net/download/other/LIFEVIEW-2011-04-07.zip
Όπως βλέπετε έχει ημερομηνία 07/04/2011.
Σήμερα επικοινώνησα με mail και ζήτησα επίσημώς ποιο είναι το τελευταίο firmware για να μην μπερδεύομαστε με τα πολωνικά, και μέσα σε 5 λεπτά (!!!) μου απάντησαν ότι το πλέον πρόσφατο είναι αυτό: LIFEVIEW-OSD1-2011-11-23 το οποίο και μου απέστηλαν.
Αυτό έχει ημερομηνία 23/11/2011. Τώρα περιμένω απάντηση στο ερώτημα γιατί έχουν παλαιότερη εκδοση στο site τους...

Όποιος/α το θέλει, με PM.

Φιλικά,
Βασίλης

Επεξεργασία:
Τελικά αυτό που μου στείλανε είναι πιο παλιό (V7) από αυτό του site (V9) ασχέτως που έχουν αντίθετες ημερομηνίες αλλά μου απάντησαν σχετικά: Because that is stable version for whole Europe. This is stable version for Greece. Regards, LIFEVIEW SRL

Last edited by a moderator:
Που τον θυμήθηκα, ε; Τι να κάνουμε, οι πρώτες αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται
heart_mini.gif

Στο θέμα μας: ξέρουμε κάτι για το λογισμικό με ημερομηνία 21-5-2012, απο το fen.pl;

Παιδιά, επειδή έκανα χαζομάρα και έβαλα το firware απο τον LifeView LV6TMPVR4 στον LifeView LV6TBOXHD και τώρα το χειριστήριο μου είναι άχρηστο, μπορεί κάποιος που έχει τον LifeView LV6TMPVR4 να μου δώσει τις εντολές να τις περάσω στο πολυχειριστήριο που έχω απο το lidl, της silvercrest;Να συναντηθούμε κάπου και να τις περάσω εννοώ.Για Θεσ/νίκη πάντα..Ας βρεθεί κάποιος γιατί έχω ένα μαύρο ''τούβλο'' και κάθεται, όπως μου είπε κάποιος απο το φόρουμ..

Re: Απάντηση: LifeView LV6TMPVR4

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ξαναπεραστεί το λογισμικό λες;

Αυτος ο αποκωδικοποιητης ειναι ο πρωτος που πηρα πριν χρονια και τελικα αποδειχτηκε ο καλυτερος.Τελεια εικονα και δεν εχω περασει κανενα firmware.Γραφει μια χαρα.Εχω παρει αλλα δυο νεωτερα μοντελα της Lifeview ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στην ιδια τηλεοραση δειχνουν χειροτερη εικονα απο τον πρωτο και μαλιστα ενας χαλασε γρηγορα αλλα ηταν στην εγγυηση αλλα και τον αλλον που μου εδωσαν μετριος...!

Μου εμφάνιζε εδώ και καιρό ένα πρόβλημα, ενώ το λαμπάκι ήταν πράσινο ο δέκτης δεν έδειχνε τίποτα και δεν ανταποκρινόταν ούτε στο χειριστήριο ουτε στο κουμπι on/off πάνω στον δέκτη.
Σε αυτή την περίπτωση τον έβγαζα/έβαζα στην πρίζα και δούλευε κανονικά. Κανονικά μόλις τον βάζεις στην πρίζα αναβει πρώτα το κοκκινο φωτάκι και μετά όταν το ανοίξεις ανάβει το πράσινο. Τώρα μόλις το βάζω στην πρίζα ανάβει κατευθείαν το πράσινο..
Τι μου προτείνετε; Υπαρχει κάποιος τρόπος να κάνω hard reset?

Αν και ίσως να άρχισε κάτι να πεθαίνει μέσα του, δοκίμασε να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Αν δεν έχεις αναβαθμίσει το firmware του, κάνε το κι αυτό.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TMPVR4

Όταν συμβαίνει αυτό με το λαμπάκι δεν περνάει σήμα στην οθόνη :(

Ωπ, συγνώμη, τώρα που ξαναδιάβασα το μήνυμά σου κατάλαβα καλύτερα. Κι αφού ανάβει το λαμπάκι κατευθείαν πράσινο μάλλον δεν ανταποκρίνεται και στο τηλεχειριστήριο...
Άρα κάτι πέθανε. Αν έχεις φίλο ηλεκτρονικό θα μπορούσε εύκολα να σου πει τι. Ίσως ακόμη και να μπορείς να το δεις εύκολα με το μάτι αν τον ανοίξεις (π.χ. σκασμένος ή φουσκωμένος πυκνωτής).
Ελπίζω να είναι κάτι εύκολο που φτιάχνεται γιατί έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας.