Λιγες συμβουλες pls...

Stelioskrete

AVClub Enthusiast
4 March 2010
841
Γεια σας κ απο μενα σαν νεος στον χορο,θελω να ρωτησω για αγορα home cinema δυστιχος τα εδωσα ολα τα ευρο για τβ κ εμειναν λιγα για τον ηχο,θελω κατι οικονομικο μεχρι 250 300 ευρο,εχω πσ3 οποτε γλειτωνω το να εχει blue ray player, καπια πρωταση...? thnx

Keneis??? Pantos blepw se xaraktiristika kapion poy exw bri tin ipostiriksi i mi DTS ayto poy exei na knei prepei na proseksw kati...?? THNX

Ολα αυτα πανω κατω ιδια ειναι.Κοιταξε να εχει οσο περισσοτερες δυνατοτητες γινεται (USB κλπ) και να σου αρεσει οπτικα.Τωρα απο ηχο μην περιμενεις και πολλα πραγματα....τουλαχιστον οσα ακουσα εγω ηταν μετρια.

Ολα αυτα πανω κατω ιδια ειναι.Κοιταξε να εχει οσο περισσοτερες δυνατοτητες γινεται (USB κλπ) και να σου αρεσει οπτικα.Τωρα απο ηχο μην περιμενεις και πολλα πραγματα....τουλαχιστον οσα ακουσα εγω ηταν μετρια.
Οσο αναφορα την αποκοδικοποιηση? να εχει dolby saround η dts η τη να προσεξω??

Ευχαρηστω τα μπροστινα κολονες δεν με πολυ βολευουν (μαλον καλο αυτο μιας κ πεφτει η τιμη λιγο φανταζομε) ,αλλα τα πισο ασιρματα βολευουν πολυ, υπαρχει καπια αλλη πρωταση με αυτα τα χαρακτιριστικα σε καλή τιμη...(μεχρι 200-250)?? Βρικα κ αυτο...http://www.skroutz.gr/s/92977/Samsung-HT-TZ222R.html
κ αυτο ... http://www.skroutz.gr/s/266200/Sony-DAV-DZ330.html

τα σάμσουνκ που έβαλες είναι πιο παλιά...από αυτά που κοιτάς..
για τα σόνυ δεν τα έχω ακούσει αλλά οπως σου είπαν και τα παιδιά μην περιμένεις τραγικές διαφορές...
αυτό που να σταθμίσεις είναι αν έχεις τηλεόραση έτοιμη να τα υποδεχτεί...πάρε ίδια μάρκα για να ε´χεις το ιδιο χειριστήριο...βολεύει πολύ...

στα δικά μου υπαρχει και ανταπτοράκι που τα κάνει ασύρματα....

Ειναι λιγο "ακριβουτσικο" το δικο σου ...καπια αλλη προταση με ασυπματα πισο αλλα οχι κολονες μπροστα ? Τη γυνετε με τιν αποκοδικοπιηση...πιο ειναι καλητερο αλλα κ τη να προσεξω ,dts, Dolbvy digital,Dolby Prologic

Last edited:
Οσο αναφορα την αποκοδικοποιηση? να εχει dolby saround η dts η τη να προσεξω??

Τα νεα φορμα ηχου ετσι κ αλλιως δεν θα τα ακους αφου δεν εχεις blue-ray.
Τα Dolby Digital, DTS κλπ, ολοι τα αποκωδικοποιουν.
Αυτο που σου ειπαν τα παιδια για το ενα τηλεχειριστιριο ειναι πολυ βολικο, εαν σου αρεσει σετ 5.1 της ιδιας εταιρειας με την τηλεοραση, παρτο.

Γραφει οτι εχει ps3, οποτε καλο ειναι να παρει κατι που να υποστιριζει τα hd φορμα, καλυτερα να αποφυγει τα ασυρματα και να παρει κατι καλο, μην ξεχναμε και την ραδιενεργεια που θα τρωει.

δεν ξέρω αν υποστηρίζουν όλα τα dvd dts (παλιά δεν είχαν ολες οι ταινίες) αλλά σε εμένα ακουγόταν καλυτερα μπορεί και να ήταν θέμα ενιχυτή.

Η σειρα c με την σειρα Z της samsung γνωριζετε τη διαφορες εχουν...?ειναι η σειρες των νεων μοντελων?