λιγη (ακομη)βοηθεια για πανι

kokkinoskoufitsos

New member
14 March 2007
49
λοιπον προβολεα πηραμε και οθονη με τριποδο το προβλημα ειναι οτι αυτα τα πραγματα τα εχω για εξωτερικους χωρους (ειμαι mobile dj)και εχω μεγαλο προβλημα με τον αερα ασο και να προσπαθησω και να το ακινητοποιησω με λιγο αερα το πανι σαλπαρει
σκευτηκα λοιπον αν γινεται να κανω μια πατεντα να παω σε εναν τεντα η οπου αλλου μπορω να βρω πανι και να φτιαξω ενα ειδικο σιδερενιο πλαισιο οπου δεν θα εχω προβλημα αερα
αυτο που θελω να μου πειτε ειναι τι πανι πρεπει να ζητησω?
πασα βοηθεια δεκτη ευχαριστω
δωρο sd με κλαρινα:music-smiley-005:

μου χει φτιάξει τεντάς μια τέτοια οθόνη που λες με ένα τελάρο αλουμινίου και πανί ....λευκό τεντόπανο! Μια χαρά είναι για την δουλειά που θες.

Επειδή θα είναι άβολο όμως στην μετακόμιση σου προτείνω να παραγγείλεις ένα πανί σκέτο που να σου βάλει π.χ. κάθε μισό μέτρο τρύπα και να το δένεις σε ένα μεταλλικό τελάρο με σκοινί ακριβπώς όπως κάνουν στις οθόνες στους κινηματογράφους.
Ο μόνος περιορισμός είναι ότι το πανί επειδή βγαίνει σε τόπι η μία διάσταση αν δεν κάνω λάθος περιορίζεται στο 1.40 ή στο 1.60 μ. (δεν θυμάμαι καλά). Αν θες μεγαλύτερη διάσταση θα πρέπει να έχεις ραφή.

πηγα λοιπον σημερα σε εναν φιλο μου τεντα και μου ειπε οτι εχει φτιαξει και σε αλλους τετοια πανια βρηκαμε ενα σπαστο λευκο ματ πανι σχετικα χοντρο με διασταση 1,60 υψος χ 2,10 πλατος νομιζω καλα ειναι τι λετε με μεταλλικες τρυπες στις ακρες ανα 20 ποντους για να μπει το σχοινι νομιζω θα τα καταφερουμε :SFGSFGSF: