Λίγη ανθρωπια για 2 κουταβάκια

spycon69

Banned
22 June 2006
1,216
Τα "επισυναπτόμενα" κουταβάκια βρέθηκαν χθες βράδυ στη Σαρωνίδα. Κάποιο δίποδο προφανώς τα εγκατέλειψε σε δρόμο που περνούν αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα. Τα πήραμε προσωρινά στο σπίτι μεχρι να βρεθεί μια λύση για αυτά. Είναι ένα αρσενικό και ένα θηλυκό.

Το θηλυκό ήδη βρήκε ανάδοχο την οικογένεια. Απομένει το αρσενικό που είναι και το πιο ανοιχτόχρωμο και παιχνιδιάρικο στις φωτογραφίες. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Με μεγάλη χαρά θα αναλάβω την μεταφορά τους καθώς και τα έξοδα κτηνιάτρου για εμβολιασμό/αποπαρασίτωση

Attachments

• IMG_2157.JPG
    IMG_2157.JPG
    76.9 KB · Views: 36
  • IMG_2156.JPG
    IMG_2156.JPG
    99.2 KB · Views: 51
  • IMG_2160.JPG
    IMG_2160.JPG
    103 KB · Views: 53
  • IMG_2154.JPG
    IMG_2154.JPG
    113.8 KB · Views: 60
  • IMG_2158.JPG
    IMG_2158.JPG
    110 KB · Views: 46
Μικρό offtopic.
Είμαι έτοιμος να φτιάξω οργάνωση. Εγκληματική.
Σκέφτομαι να βρίσκουμε ανθρώπους που βασανίζουν ζώα και να τους κάνουμε τα ίδια.
Ήδη κάποιον στη γειτονιά μου τον έχω έτοιμο. Αν δεν τα καταφέρω να τον ακρωτηριάσω, θα τον λιώσω με το αυτοκίνητο.
ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ.

Μόλις είμαι έτοιμος θα ενημερώσω.

Υ.Γ. Του δίνω 2 μήνες να χαρεί. Ήδη μετράει απώλειες. Και αν τυχόν διαβάσει ποτέ το thread, απλά να του πω ,πως θα υποφέρει. Θα του δώσω να φάει το λαρύγγι του.

Re: Απάντηση: Λίγη ανθρωπια για 2 κουταβάκια

Μικρό offtopic.
Σκέφτομαι να βρίσκουμε ανθρώπους που βασανίζουν ζώα και να τους κάνουμε τα ίδια.
Ήδη κάποιον στη γειτονιά μου τον έχω έτοιμο. Αν δεν τα καταφέρω να τον ακρωτηριάσω, θα τον λιώσω με το αυτοκίνητο.
ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ.

Υ.Γ. Του δίνω 2 μήνες να χαρεί. Ήδη μετράει απώλειες. Και αν τυχόν διαβάσει ποτέ το thread, απλά να του πω ,πως θα υποφέρει. Θα του δώσω να φάει το λαρύγγι του.

Καλά από λαλάκες πήξαμε.
Τι κάνει ο συγκεκριμένος ρε Τζιμ?

Είμαι σίγουρος οτι ο κούκλος θα βρει ένα σπιτι που να του αξίζει. Μακάρι να μπορούσα.....

Δημήτρη μετά απο αυτά που έχουν δει τα μάτια μου... είμαι μέσα... :violent-smiley-030:

Πολυ κακη ιδεα να βασανιζουμε ανθρωπους...οχι μονο αυτους αυτους με τα σκυλια αλλα και οποιον δεν συμπαθουμε....:flipout:

Αληθεια εκεινος ο Κυπριος φοιτητης..κυπριος δεν ηταν ...εμαθε κανεις τι απεγινε ? Ενδιαφερθηκε κανεις...η μειναμε στις απειλες ?

Re: Απάντηση: Λίγη ανθρωπια για 2 κουταβάκια

Μικρό offtopic.
ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ.

Να είσαι σίγουρος οτι θα έχεις πολλά...πάρα πολλά μέλη που θα θελήσουν να συμμετάσχουν...

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τον πιτσιρικό και πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τον κρατήσω μιας και έχω ήδη μεγαλόσωμο και ιδιαίτερα επιθετικό σκύλο...

Μικρό offtopic.
ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ.

Βάζω υποψηφίοτητα γιά πρόεδρος της συγκεκριμένης οργάνωσης!!!

Επειδή η μικρή έχει ήδη βρεί σπίτι και ο μικρός που θα την πάρει αδημονεί, θα παρακαλούσα να δώσουμε μια ακόμη ευκαιρεία στον πιτσιρικά να βρει και αυτος μια οικογένεια...βέβαια το δίδυμο είναι αχτύπητο μαζί όμως έστω και έτσι νομίζω οτι δε θα σας απογοητεύσει...

δωρο απο εμενα το σπιτακι του
διαιρουμενο πλενομενο
θα ηθελα να γινω σιριαλ βασανιστης σε τετοια πραματα
πληρωνω αδρα

Σήμερα θα πάνε στον κτηνίατρο για τον αποπαρασίτωση-εμβολια βιβλιάριο και ότι άλλο χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ argi για την προσφορά σου...

Τα κουτάβια πήγαν χθες στον κτηνίατρο όπου ξεκίνησαν τις δόσεις για την αποπαρασίτωση. Τα εμβόλια θα γίνουν σε 3 εβδομάδες περίπου μιας και είναι ακόμη πολύ μικρά. Ζυγίστηκαν και είναι 2 1/2 κιλά το καθένα ενώ ο κτηνίατρος δήλωσε οτι κατα 90% και οι 2 γονείς είναι κυνηγόσκυλα. Είναι υγιέστατα και θα γίνουν περίπου 20-25 κιλά και μεσαίου μεγέθους.

Δυστυχώς έπρεπε να δώσω την αδελφή του εκεί που την είχα υποσχθεί και ο μικρός είναι απαρηγόρητος. Κάνω έκκληση για μια ακόμη φορά μήπως και βρεθεί ένα σπίτι και μια παρέα και για τον πιτσιρικά...

ευχαριστώ προκαταβολικά όλους