Λιγη Βοηθεια για ebay!!

BigBang

New member
Σας σας παιδια..Σκεφτομαι να αγορασω απο ebay ενα xbox 360 elite η ενα ps3.Το προβλημα εινα οτι δεν εχω account αλλα ουτε καν λογαριασμο για να κανω οποιαδηποτε αγορα απο το ebay.
Θελω λοιπον να ζητησω τη βοηθεια απο καποιον που να ειναι θεσσαλονικη να βρεθουμε απο κοντα να συζητησουμε και αν μπορει να με βοηθησει με το προβλημα μου.Χειαζομαι καποιον που να μπορω να εμπιστευτω( φυσικα και το αντιστροφο)

Ειμαι φοιτητης στη θεσσαλονικη και αν καποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα π.μ

Ευχαριστω και θα περιμενω.!

Πριν σπεύσει να αγορασει από ebay πάντως ας εξετάσει αν αξίζει τον κόπο (διαφορά τιμής, εγγυήσεις κλπ).

Και για αυτους τους λογους,ελπιζω αν βρω τελικα βοηθεια να ειναι καποιος που να εχει ξανακανει αγορα απο ebay και να γνωριζει ολες τις παραμετρους.

Πιστευω οτι ΔΕΝ αξιζει να παρεις κονσολα απο το Ebay! :ernaehrung004:

Παιχνιδια ΝΑΙ, μιας και βρισκεις ΑΝΕΤΑ καινουργιους τιτλους και αυθεντικους ή πολυ ελαχιστα μεταχειρισμενους με 20-25 ευρω...

Οι τιμες των κονσολων ομως δεν ειναι τοσο διαφορετικες απο εδω (ακομα και αν βρεις καποιον που να πουλαει το δικο του μεταχειρισμενο), και αν συνυπολογισεις μαζι και το θεμα της εγγύησης - service και ταχυδρομικων , θα σου βγει μια η αλλη....:smash:

Οτι χρηματα καταφερω και γλυτωσω θα ειναι κερδος για μενα( γιατι δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενταξει απο οικονομικη κατασταση) φυσικα θα εχω και το νου μου εαν βρω τιποτα απο ελλαδα που να με ενδιαφερει+παλι σε οικονομικο πακετο.

Κοιταξε λιγο και σε Ελληνικα site δημοπρασιων όπως το emarket.gr κλπ ΠΡΙΝ προχωρησεις σε αγορα απο E-bay...

Υπαρχουν καποιοι που πουλανε την κονσολα τους ελαφρα μεταχεισρισμενη σε αρκετα καλη τιμη, και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα εχεις και την Ελληνικη εγγύσηση και Service! :drummer:

Εκτος απο τη βοηθεια του ebay,αν κατα τυχη παρει κανενος το ματι καμια κονσολα 360 elite η ps3 σε Ελληνικα site(φυσικα ψαχνω και εγω) η εχει κανα γνωστο του ας μου το πει.

και εγω φοιτητης ειμαι στη θεσαλονικη .θα σε συμβουλεβα να μην παρεις απο το ebay οτι εχω παρει δεν μου εχει ερθει και το πληρωσα κανονικα με καρτα.πηγαινα στην τραπεζα και επαιρνα αποδειξη οτι τους πληρωσακανονικα αλλα τπτ .μην αγοραζετε απο το bay ειδικα κατι τοσο ακριβο.καλυτερα να το παρεις απο εδω να εχεις και την εγγυηση σου και ασ το πληρωσεις λιγο παραπανω. για μπες εδω www.sonypsp.gr

Ναι φιλε μην παρεις απο εξωτερικο ειδικα κονσολες που βγαζουν μεγαλα ποσοστα βλαβων

για ρωτα και τα παιδια εδω http://www.ps3forums.gr

και εγω φοιτητης ειμαι στη θεσαλονικη .θα σε συμβουλεβα να μην παρεις απο το ebay οτι εχω παρει δεν μου εχει ερθει και το πληρωσα κανονικα με καρτα.πηγαινα στην τραπεζα και επαιρνα αποδειξη οτι τους πληρωσακανονικα αλλα τπτ .μην αγοραζετε απο το bay ειδικα κατι τοσο ακριβο.καλυτερα να το παρεις απο εδω να εχεις και την εγγυηση σου και ασ το πληρωσεις λιγο παραπανω. για μπες εδω www.sonypsp.gr

Το Ebay ειναι εξαιρετικο αλλα χρειαζεται προσοχή. Το οτι ετυχες στην περιπτωση δε σημαινει οτι αυτό είναι και το φυσιολογικό, και καλό είναι να μη γενικεύεις. Στον αντίποδα θα σου πω πως επανειλημμένα έχω αγοράσει πράγματα από διάφορα σημεία του κόσμου, αξίας χιλιάδων δολλαρίων, λιρών ή οτι άλλο, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Το πιο βασικό είναι να εξετάζεις από που αγοράζεις και τι feedback έχει ο πωλητής. Αν πχ έχει 300 θετικά feedback και κανένα αρνητικό, τότε μάλλον είναι οκ - πάντα βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να παει κάτι στραβά.

Σας σας παιδια..Σκεφτομαι να αγορασω απο ebay ενα xbox 360 elite η ενα ps3.Το προβλημα εινα οτι δεν εχω account αλλα ουτε καν λογαριασμο για να κανω οποιαδηποτε αγορα απο το ebay.
Θελω λοιπον να ζητησω τη βοηθεια απο καποιον που να ειναι θεσσαλονικη να βρεθουμε απο κοντα να συζητησουμε και αν μπορει να με βοηθησει με το προβλημα μου.Χειαζομαι καποιον που να μπορω να εμπιστευτω( φυσικα και το αντιστροφο)

Ειμαι φοιτητης στη θεσσαλονικη και αν καποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα π.μ

Ευχαριστω και θα περιμενω.!

Για αγορές από το ebay βασικά άμα προσέξεις το ιστορικό του πωλητή είναι δύσκολο να έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον όσον αφορά την διαδικασία της αγοροπωλησίας.
Τώρα αν το προιον βγει ελλαττωματικό ..αυτό είναι άλλη ιστορία.
Πχ dvd, cd, βιβλία ή αντικείμενα μη ηλεκτρονικά είναι δύσκολο να είναι σκάρτα..αν μπλεξεις με ηλεκτρονικά δεν ξέρεις τι γίνεται - ειδικά από ιδιώτες.

Πάντως, όσον αφορά τα έξοδα, πρέπει να υπολογίσεις
α) τα μεταφορικά
β) τους δασμούς στο τελωνείο όταν έρθει το δέμα (φόρος, ΦΠΑ, εκτελωνισμός)
Πρόσφατα είχα παραγγείλει ρούχα από αμερική αξίας περίπου 100 δολλαρίων, και κλήθηκα να πληρώσω 200 euro στο τελωνείο για εκτελωνισμό :violent-smiley-011:

Ειδικα για κονσολες και ηλεκτρονικα γενικοτερα ΜΗΝ ψωνιζετε εκτος Ελλαδας! :violent-smiley-030:

Διαβαστε το παραπανω γειτονικο θεμα που μου χαλασε και εμενα το PS3 μετα απο 1 μηνα αγορας, με ενα πολυ συνηθισμενο κατα τη SONY προβλημα, που συμβαίνει σε 3 στα 10 PS3!!! :BDGBDGB53:

Αν το ειχα παρει απο εξωτερικο με 400 ευρώ πριν απο 1 μηνα, θα τα εχανα ΟΛΑ, η θα μου ετρωγε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρο να βρω ακρη!!!

Το πηρα απο δω με 450 ευρω, αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δικαιουμαι να μου το αλλαξουν ΔΩΡΕΑΝ μεσα σε 3-4 μερες...:2thumb22sup: