Λίγη Βοήθεια για LCD

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
40" - 42"
FULL HD
μέχρι γύρω στα 1800 euros

Έχω χάσει κυριολεκτίκά το μπούσουλα. Έψαξα ένα διάστημα μόνος μου και δεν έβγαλα άκρη. Σε ένα αμερικάνικο forum φίλων που επικοινωνώ, πάνω κάτω όλοι κλείνουν σε Samsung. 'Αλλα άκουσα και για Sharp και για άλλα.

Μέχρι τέλη του μηνός πρέπει να έχω καταλήξει. Ας μου πει κάποιος τι να κάνω, πριν κάνω καμιά βλακεία, έχω ζαλιστεί. Κι αν γίνεται συγκεκριμένα......μοντέλο κτλ...και με αιτιολογία.

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση.

Υ.Γ. Plasma όχι;

Πολλοι θα προτεινουν την Samsung LE40F86B, η οποια ενδεχεται να μπει εντος οριων της τιμης που εδωσες καποια στιγμη συντομα θελω να πιστευω...

Παντως και η Sharp σειρα XD1E ειναι δυνατη...

40" - 42"
FULL HD
μέχρι γύρω στα 1800 euros

Έχω χάσει κυριολεκτίκά το μπούσουλα. Έψαξα ένα διάστημα μόνος μου και δεν έβγαλα άκρη. Σε ένα αμερικάνικο forum φίλων που επικοινωνώ, πάνω κάτω όλοι κλείνουν σε Samsung. 'Αλλα άκουσα και για Sharp και για άλλα.

Μέχρι τέλη του μηνός πρέπει να έχω καταλήξει. Ας μου πει κάποιος τι να κάνω, πριν κάνω καμιά βλακεία, έχω ζαλιστεί. Κι αν γίνεται συγκεκριμένα......μοντέλο κτλ...και με αιτιολογία.

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση.

Υ.Γ. Plasma όχι;

Στην αμερικη δεν εχουν Mega ,antena και λοιπες αναλογικες δυναμεις .
Το αν κανεις βλακεια εξαρτατε απο τη χρηση που τι θες και οχι τοσο απο το αν ειναι καλη η οχι η μια η' η αλλη .
Γινε ποιο συγκεκριμενος .

Δε βλέπω TV Mega κτλ. πολύ, κυρίως για DVD και δορυφορική.

Γι' αυτό θέλω το FULL HD για να βλέπω και να απολαμβάνω αργότερα Blu Ray ταινίες.

Last edited:
Πιστευω οτι αξιζει να περιμενεις λιγο γιατι προβλεπεται καταιγισμος απο νεα μοντελα. Ειδικα η Sony κυκλοφορει συντομα τις 40V3000 και 40W3000.

Αυτη την στιγμη που μιλαμε θα σου προτεινα Samsung 40M86B παντως.

Σε αυτα τα χρηματα πας ειτε για Samsung LCD LE40M86 ειτε για Panasonic 42PZ700. Η δευτερη δεν ξερω εαν εχει ξεκινησει η κυκλοφορια της...
Και με τις 2 θα απολαμβανεις αυτα που θες. Απομενει να τις δεις κι εσυ ο ιδιος και να αφησεις τα ματια σου να αποφασισουν.
-bye-

Panasonic 42PZ700. Η δευτερη δεν ξερω εαν εχει ξεκινησει η κυκλοφορια της...

Για τελος ΣΕΠ ειπε η αντιπροσωπεια - μενει να δουμε και τις τιμες -bye-

To technixx έβαλε τις καινούργιες panny.... (Απ ότι ξέρω η z700 δεν έχει overscan και σε σχέση με την PZ70 5000 contrast λιγότερο).. από την άλλη έχει καλύτερο ήχο....

Re: Απάντηση: Λίγη Βοήθεια για LCD

Σε αυτα τα χρηματα πας ειτε για Samsung LCD LE40M86 ειτε για Panasonic 42PZ700. Η δευτερη δεν ξερω εαν εχει ξεκινησει η κυκλοφορια της...
Και με τις 2 θα απολαμβανεις αυτα που θες. Απομενει να τις δεις κι εσυ ο ιδιος και να αφησεις τα ματια σου να αποφασισουν.
-bye-

+100

Απάντηση: Re: Λίγη Βοήθεια για LCD

To technixx έβαλε τις καινούργιες panny.... (Απ ότι ξέρω η z700 δεν έχει overscan και σε σχέση με την PZ70 5000 contrast λιγότερο).. από την άλλη έχει καλύτερο ήχο....

Και τις εχει σε πολυ δελεαστικες τιμες θα ελεγα...
Panasonic 42PZ70 1799 euro
Panasonic 42PZ700 1952 euro

Τώρα μου βάλατε και τις Plasma στο παιχνίδι, εκεί που τις είχα απορίψει. Ξεκα8άριζε το τοπίο τουλάχιστον στο κομμάτι LCD vs Plasma και τώρα ομολογώ ότι πάλι θόλωσα. Επίσης μου λέτε να περιμένω μέχρι τέλη Σεπ για καινούργια μοντέλα. Ποια θα είναι αυτά που πιστεύετε ότι θα πέφτουν οι τιμές τους μέσα στο budget μου, να τα ρίξω μια ματιά αν είναι. Τέλος, υπάρχει κανείς που δε θα περίμενε για τα καινούργια μοντέλα, αλλά θα αγόραζε κάτι άμεσα γιατί απλά αυτό που θα αγόραζε είναι ΤΟΣΟ καλό (μέχρι τα 1.800 euro πάντα);

Συγνώμη για το πρήξιμο άλλα θέλω λίγο φως στο τούνελ :D

Ασε τις plasma εξω απο τις επιλογες σου ! Ακουγεται οτι προκαλουν διαφορα προβληματα υγειας , λογω δημιουργιας σημαντικου πεδιου γυρω τους ...

Ακουγεται μαλιστα και οτι καποιοι εξωγηινοι που εμφανιστηκαν στην Αμερικη, ξεπηδησαν μεσα απο τηλεορασεις plasma.:flipout:

Ασε τις plasma εξω απο τις επιλογες σου ! Ακουγεται οτι προκαλουν διαφορα προβληματα υγειας , λογω δημιουργιας σημαντικου πεδιου γυρω τους ...

Να προσθέσω πως από plasma ξεκίνησαν οι φωτιές στην Πελοπόννησο, μία Pioneer σκότωσε τον JFK, ενώ και η επίθεση στους δίδυμους πύργους είχε οργανωθεί από την Panasonic.

Μήπως θα πρέπει να δικαιολογούμε τις απόψεις μας ?

Last edited:

Τώρα μου βάλατε και τις Plasma στο παιχνίδι, εκεί που τις είχα απορίψει. Ξεκα8άριζε το τοπίο τουλάχιστον στο κομμάτι LCD vs Plasma και τώρα ομολογώ ότι πάλι θόλωσα. Επίσης μου λέτε να περιμένω μέχρι τέλη Σεπ για καινούργια μοντέλα. Ποια θα είναι αυτά που πιστεύετε ότι θα πέφτουν οι τιμές τους μέσα στο budget μου, να τα ρίξω μια ματιά αν είναι. Τέλος, υπάρχει κανείς που δε θα περίμενε για τα καινούργια μοντέλα, αλλά θα αγόραζε κάτι άμεσα γιατί απλά αυτό που θα αγόραζε είναι ΤΟΣΟ καλό (μέχρι τα 1.800 euro πάντα);

Συγνώμη για το πρήξιμο άλλα θέλω λίγο φως στο τούνελ

Αν έχεις σκοπό να περιμένεις από LCD θα σε ενδιαφέρουν οι:

Philips 42PFL9632
Sony 40V3000
Samsung 40F86
Toshiba 42Z3030

και από plasma (αν δεν έχεις πρόβλημα με τα εγκλήματα της κατά της ανθρωπότητας) η :

Panasonic 42PZ70

Last edited: