Λίγη Βοήθεια για LCD

Re: Απάντηση: Re: Λίγη Βοήθεια για LCD

Αν έχεις σκοπό να περιμένεις από LCD θα σε ενδιαφέρουν οι:

Philips 42PFL9632
Sony 40V3000
Samsung 40F86
Toshiba 42Z3030

και από plasma (αν δεν έχεις πρόβλημα με τα εγκλήματα της κατά της ανθρωπότητας) η :

Panasonic 42PZ70

Μάλιστα, επομένως σε αυτές επικεντρώνομαι.......ευχαριστώ.

Kαι τα κινητα τηλεφωνα λενε (οι εταιριες )οτι ειναι "αθωα", αλλα τα αποτελεσματα θα τα δουμε μπροστα (και δεν κινδυνολογω) . Οφειλουμε ολοι να ειμαστε προσεκτικοι στις οποιες αποψεις ελαφρα διατυπωνουμε, χωρις να κραταμε μια πιθανοτητα , οτι μπορει να κανουμε λαθος (λογω αγνοιας τις περισσοτερες φορες ).Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

Απάντηση: Re: Λίγη Βοήθεια για LCD

Οφειλουμε ολοι να ειμαστε προσεκτικοι στις οποιες αποψεις ελαφρα διατυπωνουμε, χωρις να κραταμε μια πιθανοτητα , οτι μπορει να κανουμε λαθος (λογω αγνοιας τις περισσοτερες φορες ).Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

Μέχρι να μας δείξει ο χρόνος την αλήθεια ας βασιζόμαστε σε αυτά που ξέρουμε και όχι σε εξωφρενικές υποθέσεις.

Μου προτείνατε να περιμένω λιγάκι γιατί θα άξιζε τον κόπο. Λοιπόν περίμενα όπως μου είπατε.

Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

40" - 42"
FULL HD LCD/PLASMA

μέχρι γύρω στα 2.500 euros (δύσκολα)

Βλέπω TV ελάχιστα, κυρίως για DVD και δορυφορική.

Το FULL HD κυριώς για να βλέπω και να απολαμβάνω αργότερα Blu Ray ταινίες.

Αν γίνεται πείτε συγκεκριμένα......μοντέλο κτλ...και θα με βοηθούσατε αν παραθαίτατε αιτιολογία για την επιλογή σας.

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση.

Η υπομονή επιβραβεύεται :D

Αν θέλεις να παραμείνεις στις 40-42 και να εξαντλήσεις το budget σου η Pioneer 4280XD είναι η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου κι ας μην είναι FullHD.

Εναλλακτικά υπάρχει και η Sony 40X3500 που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε LCD σε αυτές τις ίντσες.

Αν αποφασίσεις να ανέβεις σε μέγεθος τα πράγματα περιπλέκονται.

Η υπομονή επιβραβεύεται :D

Αν θέλεις να παραμείνεις στις 40-42 και να εξαντλήσεις το budget σου η Pioneer 4280XD είναι η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου κι ας μην είναι FullHD.

Εναλλακτικά υπάρχει και η Sony 40X3500 που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε LCD σε αυτές τις ίντσες.

Αν αποφασίσεις να ανέβεις σε μέγεθος τα πράγματα περιπλέκονται.

g10rg0s ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω μόνο 3,5 μέτρα απόσταση από καναπέ με ΤV και φοβάμαι πως οι περισσότερες ίντσες ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω μόνο 3,5 μέτρα απόσταση από καναπέ με ΤV και φοβάμαι πως οι περισσότερες ίντσες ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα.

Μια χαρά είσαι και για 46άρα. Εντός budget σου είναι η 46W3000 η οποία κατά την γνώμη μου είναι value αγορά.

Μονο 3.5 μετρα? Εγω βλεπω στα 3.5 μετρα σε 40αρα και ειναι πολυ μικρη πιστεψε με. Κοιτα οπωσδηποτε για 46" για να μην σου πω 50".

δινω 2000 για t.v ειμαι μεταξυ τησ samsung 40 f86 kai philips 42 pfl 9632 η 9732 καποιοσ για βοηθεια´

Θα παραμείνω στις 40"-42" ίντσες, γιατί γενικά ο χώρος γύρω από την TV δεν επιτρέπει κάτι μεγαλύτερο δυστυχώς.

Pioneer 4280XD - Sony 40X3500.....Αυτά είναι τα TOP αυτή τη στιγμή για να αποφασίσω;

Θα παραμείνω στις 40"-42" ίντσες, γιατί γενικά ο χώρος γύρω από την TV δεν επιτρέπει κάτι μεγαλύτερο δυστυχώς.

Pioneer 4280XD - Sony 40X3500.....Αυτά είναι τα TOP αυτή τη στιγμή για να αποφασίσω;

Έτσι νομίζω ....

μπορείς να προσθέσεις την Samsung 40F86 αν θέλεις πολύ καλό μαύρο αλλά δεν θέλεις να πας σε plasma (Pioneer) και την 42PFL9732 αν σου κάθεται καλά το ambilight της Philips και η φωτεινότητα της.

Αν θελεις γυναικα Α κλας και παιδεψιαρα παρε την μαυρομαλα , τη Μονικα μπελουτσι ......αν παλι οχι και σε συναρπαζει η γυναικα Χαμαλεων παρε τη Σαρλιζ θηρον .

χαχαχαχα smoothbore, Σαρλιζ είναι θεά!!

Παρεπιπτόντως συμφωνώ απόλυτα με την υπογραφή σου (Forthnet έχω).