Λιγη βοηθεια

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μαγαζι που να μπορεις να στελνεις λουλουδια-ανθοδεσμες online σε ολη την Ελλαδα. Υπαρχει???
Ευχαριστω -bye-

Re: Απάντηση: Λιγη βοηθεια

Τι κολπα ειναι αυτα ?

Αμα κλικαρεις σε ενα ελατακι εχει επιλογη παραδοση με κλοουν :flipout: :flipout: :flipout:

Δουλεια και αυτη. Να κανεις delivery μεσα στο πανικο να εισαι και κλοουν ντυμενος.:chinscratch:

Αν καταλαβα καλα. Η μηπως παιζει κατι αλλο???

Ευχαριστω Μιχαλη -bye-
Αυτο βασικα ηθελα να βρω, αλλα ειχα ξεχασει το ονομα.

Η ΙΝΤΕΡΦΛΟΡΑ, η εταιρία που διακινεί λουλούδια σε όλο τον κόσμο, έχει τώρα να σας προτείνει μία εντελώς νέα και ανθο-κωμική ιδέα για να ξαφνιάσετε ευχάριστα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς επιλέγετε τα λουλούδια ή τη σύνθεση που επιθυμείτε και η ειδική υπηρεσία της ΙΝΤΕΡΦΛΟΡΑ τα στέλνει στον παραλήπτη με έναν ΚΛΟΟΥΝ, ο οποίος θα δώσει μία μονόλεπτη "παράσταση" στο αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρίζοντάς του, εκτός από τα λουλούδια, γέλιο, κέφι και χαρά.

και ρωταω εγω...στελενεις λουλουδια στο παρανομο σου ερωτα με Κλοουν αλλα εκ παραδρομης ο Κλοουν αργει 1 ωρα
ανοιγει η πορτα και βγαινει ο μπετατζης συζυγος και τον βλεπει...

η μονολεπτη γεματη χαρα και κεφι παρασταση συμπεριλαμβανει και της φαπες που θα 'φαει " ο κλοουν?

Fleria 2106753480 κα Νέλη. Σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι διαφήμηση, απλά το γνωρίζω μέσω της δουλείας μου. Πιστεύω όμως οτι και άλλα ανθοπολεία θα κάνουν το ίδιο.

Τι γινεται βρε παιδια? Πολυ ενημερωμενους σας βρισκω ολους σχετικα με τα λουλουδια!!! Μονο εγω ημουνα ασχετος τελικα? :damnyou:

Re: Απάντηση: Λιγη βοηθεια

Ευχαριστω Μιχαλη -bye-
Αυτο βασικα ηθελα να βρω, αλλα ειχα ξεχασει το ονομα.

Ρε παλιοβάζελε, αγαπάς έτσι δεν είναι?
Ρε σύ πήγαινε να την βρείς την κοπελιά και να τις τα δώσεις προσωπικά!!!-bye-