λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

:flipout::flipout::flipout:
Καλέ όλοι το ξέρατε..???!!
....πόσο άσχετη είμαι θεέ μου..:angel:
Αντε καληνύχτα σας!!!

Υ.Γ. ...τουλάχιστον έμαθα κάτι καινουργιο σήμερα :)
Thanks!!!

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε!!!!

Εγώ μπήκα ήδη...thanx Γιώργη....Κόλλησα χθες με το κομμάτι τόσο πολύ που πήγα το πρωί και τον πήρα....Τελικά δεν είναι μόνο το δεκάλεπτο κομμάτι...όλος ο δίσκος σε ανεβάζει.....κάπου άκουσα και σημείο που έχει χρησιμοποιήσει και ο Dr Dre,νομίζω σε κομμάτι απ το The Chronic (ελαφρώς παραλλαγμένο)...

Θα το ψάξω αύριο για εξακρίβωση..:a0210:

_1014189.jpg

Εγώ μπήκα ήδη...thanx Γιώργη....Κόλλησα χθες με το κομμάτι τόσο πολύ που πήγα το πρωί και τον πήρα....Τελικά δεν είναι μόνο το δεκάλεπτο κομμάτι...όλος ο δίσκος σε ανεβάζει.....κάπου άκουσα και σημείο που έχει χρησιμοποιήσει και ο Dr Dre,νομίζω σε κομμάτι απ το The Chronic (ελαφρώς παραλλαγμένο)...

_1014189.jpg

That makes two of us!!! Έπαθα τέτοια πλάκα και το παρήγγειλα από ιντερνετομάγαζο. Τι soul sacrificeκαι πράσινα άλογα, τα ντραμς του κομματιού σκοτώνουν!!!!!!
Από που το αγόρασες Σπύρο?

That makes two of us!!! Έπαθα τέτοια πλάκα και το παρήγγειλα από ιντερνετομάγαζο. Τι soul sacrificeκαι πράσινα άλογα, τα ντραμς του κομματιού σκοτώνουν!!!!!!
Από που το αγόρασες Σπύρο?

Από ένα μαγαζί που το όνομά του αρχίζει με το γραμμα Ζ και τελειώνει σε Σ (8 γράμματα):flipout:

Επανέκδοση είναι και φθηνή....

....κάπου άκουσα και σημείο που έχει χρησιμοποιήσει και ο Dr Dre,νομίζω σε κομμάτι απ το The Chronic (ελαφρώς παραλλαγμένο)...

Τελικά δεν ήταν από Dr. Dre αλλά από Ice-T (κοντά έπεσα)....

Η εισαγωγή του Lay It On Your Head υπάρχει (ελαφρώς) παραλλαγμένη στο Watch The ICE Break του Ice-T από το άλμπουμ Home Invasion του '93...(γύρω στα 30'' και μετά)...

Θα μου πείτε "ψείρες στα άχυρα" ,,αλλά κουβέντα να γίνεται...

http://www.youtube.com/watch?v=RBO9LPqLH_o

http://www.youtube.com/watch?v=PMip0rzLptk