λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

τα υποτιμάτε αυτά τα ακούσματα: δεν είναι μόνο 'μουσικές'.
'φάνκ μουσική'...'ροκ μουσική'...έλεος.
Είναι: Το Funk. To Rock. Τα Blues. Το Rock'n'Roll.

υπάρχει ολόκληρο attitude από πίσω.
Ολόκληρη φιλοσοφία. Και ήθος. Και στάση ζωής.

Δεν είναι μόνο 'μουσική'.

εννοείται οτι ο Nile είναι Μαύρος Σκύλος και ψάχνω να αγοράσω στο e-bay τα εσώρουχά του άπλυτα και τις παλιές μπότες του για να γλείψω τις σόλες τους.
και το Let's Dance του Bowie θα ήταν για πέταμα άμα δεν είχε κάνει ο Nile την παραγωγή - όπου και πάλι είναι απελπιστικά μέτριο, αλλά δεν φταίει ο Nile: αυτός πληρώθηκε για να δουλέψει με ότι είχε.
το Upside Down της Diana είναι όλα τα λεφτά.
στο τελευταίο ενάμισυ λεπτό ο Nile με τον 'Nard σαρώνουν all over the place.
Λες και σου την πέφτουν ορδές Μογγόλων καβαλάρηδων.
από παντού.
τους είναι σηκωμένη.
κάλπαζαν επί νύχτες στη στέπα.
κοιμόντουσαν πάνω στη σέλλα ενω το άλογο έτρεχε.
κάθε τόσο, άνοιγαν τη μεγάλη φλέβα στο λαιμό του αλόγου και έπιναν λίγο αίμα.
γιατί τους είχε τελειώσει η τροφή.
Δράκουλες.
και είναι φτιαγμένοι.
και δεν ξέρεις αν πρέπει να σώσεις Εσένα.
Τη γυναίκα σου.
ή μήπως τα παιδιά.
γιατί τα κατοικίδια, την έχουν βαμμένη ούτως ή άλλως -bye-

λές:'μήπως να παραδοθώ;
μήπως να το απολαύσω τουλάχιστον;'

:award:

τα υποτιμάτε αυτά τα ακούσματα: δεν είναι μόνο 'μουσικές'.
'φάνκ μουσική'...'ροκ μουσική'...έλεος.
Είναι: Το Funk. To Rock. Τα Blues. Το Rock'n'Roll.

υπάρχει ολόκληρο attitude από πίσω.
Ολόκληρη φιλοσοφία. Και ήθος. Και στάση ζωής.

Δεν είναι μόνο 'μουσική'.

Προσωπικά κανένα ήθος και καμιά στάση ζωής δεν υποτιμώ γιατί η μουσική ήταν και θα είναι πάντα η γέφυρα που θα ενώνει τους ανθρώπους οποιαδήποτε φιλοσοφία και αν έχουν. Επίσης δε μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα. Μιλάω απλά σαν μια μικρή μονάδα μέσα στο σύνολο και απολαμβάνω ότι πέφτει στην αρέσκειά μου.:-)

Last edited:
Προσωπικά κανένα ήθος και καμιά στάση ζωής δεν υποτιμώ γιατί η μουσική ήταν και θα είναι πάντα η γέφυρα που θα ενώνει τους ανθρώπους οποιοδήποτε φιλοσοφία και αν έχουν. Επίσης δε μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα.

Ποιος ισοπέδωσε τι???

Έχει δίκιο ο Κώστας σε αυτό που λέει....

Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, αλλά εκφράζει και ανθρώπους. Η έκφραση, γίνεται και στάση ζωής για ορισμένους....

Για άλλους μένει απλώς "έκφραση"....

-bye-

Ποιος ισοπέδωσε τι???

Έχει δίκιο ο Κώστας σε αυτό που λέει....

Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, αλλά εκφράζει και ανθρώπους. Η έκφραση, γίνεται και στάση ζωής για ορισμένους....

Για άλλους μένει απλώς "έκφραση"....

-bye-

Φυσικά και συμφωνώ δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Αν και πιστεύω πως η στάση ζωής δημιουργεί την έκφραση τέλος πάντως ο καθένας έχει και από μια δική του;-)

Φυσικά και συμφωνώ δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Αν και πιστεύω πως η στάση ζωής δημιουργεί την έκφραση τέλος πάντως ο καθένας έχει και από μια δική του;-)

Συμφωνώ, αυτό λειτουργεί και αντίστροφα, δεν γίνεται και αλλιώς εδώ που τα λέμε....

Αν σε ρώταγε κάποιος, εσύ τι στάση ζωής έχεις διαλέξει???Και με ποια μουσική εκφράζεσαι....???

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος....

Εξακολουθώ να πιστεύω πως το τρίπτυχο sex drugs and rock & roll απέχει πολύ από την πραγματικότητα....Το δικό μου τρίπτυχο είναι το ''Αίμα δάκρυα και Ιδρώτας''.....
Θα τολμήσω να βάλω σφήνα και τις σηκωμένες τρίχες των χεριών σε κάθε αγαπημένο άκουσμα ....
Άντε και μερικές εκατοντάδες γαλόνια μπύρα για να δέσει το γλυκό...
Τα αραχνοΰφαντα σαλόνια μου προκαλούν πανικό....Το μεγάλο μου λάθος είναι πως δημιούργησα και εγώ ένα...Τι το θελα....Από τότε δεν μπορώ να ησυχάσω...Δεν βρίσκω γαλήνη πουθενά....
Πάλι καλά που κρατάω τον κυκλοθυμικό μου χαρακτήρα σε εγρήγορση..Κάποια στιγμή θα με βοηθήσει να σπάσω το καθώς πρέπει απόστημα που έχει δημιουργηθεί...
Τι να λέμε..rot & roll είναι το σωστό....

εννοείται οτι ο Nile είναι Μαύρος Σκύλος και ψάχνω να αγοράσω στο e-bay τα εσώρουχά του άπλυτα και τις παλιές μπότες του για να γλείψω τις σόλες τους.
και το Let's Dance του Bowie θα ήταν για πέταμα άμα δεν είχε κάνει ο Nile την παραγωγή - όπου και πάλι είναι απελπιστικά μέτριο, αλλά δεν φταίει ο Nile: αυτός πληρώθηκε για να δουλέψει με ότι είχε.
το Upside Down της Diana είναι όλα τα λεφτά.
στο τελευταίο ενάμισυ λεπτό ο Nile με τον 'Nard σαρώνουν all over the place.
Λες και σου την πέφτουν ορδές Μογγόλων καβαλάρηδων.
από παντού.
τους είναι σηκωμένη.
κάλπαζαν επί νύχτες στη στέπα.
κοιμόντουσαν πάνω στη σέλλα ενω το άλογο έτρεχε.
κάθε τόσο, άνοιγαν τη μεγάλη φλέβα στο λαιμό του αλόγου και έπιναν λίγο αίμα.
γιατί τους είχε τελειώσει η τροφή.
Δράκουλες.
και είναι φτιαγμένοι.
και δεν ξέρεις αν πρέπει να σώσεις Εσένα.
Τη γυναίκα σου.
ή μήπως τα παιδιά.
γιατί τα κατοικίδια, την έχουν βαμμένη ούτως ή άλλως -bye-

λές:'μήπως να παραδοθώ;
μήπως να το απολαύσω τουλάχιστον;'

:award:

πάρτε ένα....

http://www.youtube.com/watch?v=GHleA1cdTy0

φυσικά δε λέμε ποιός είναι απο πίσω...
λίγοι ξέρουν και καταλαβαίνουν....-bye-

Συμφωνώ, αυτό λειτουργεί και αντίστροφα, δεν γίνεται και αλλιώς εδώ που τα λέμε....

Αν σε ρώταγε κάποιος, εσύ τι στάση ζωής έχεις διαλέξει???Και με ποια μουσική εκφράζεσαι....???

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος....
Δεν γίνεσαι αδιάκριτος κάθε άλλο. Όμως μου ζητάς να απαντήσω σε μια ερώτηση -την πρώτη εννοώ για την στάση ζωής που έχω διαλέξει- στην οποία δύσκολα μπορώ να απαντήσω με μερικές αράδες λέξεων
icon11.gif

Τώρα η ερώτηση για τη μουσική μου είναι πιο εύκολη γιατί εκφράζομαι με καμπόσα είδη μουσικής μέσα στα οποία τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται και η κλασσική μουσική. Αυτή που δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι η Hip hop ιδίως όταν οι στίχοι απαρτίζονται από βωμολοχίες και οργή.