λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

Συμπληρώνω μερικά εξώφυλλα:
Eric B. And Rakim: Paid in full
Nas: Illmatic
Olivia Newton - John: Physical
Earth Wind and Fire: Head to the sky
Labelle: Chameleon

Στην θέση του θα μπορούσαν να είχαν μπει άλλοι 5.000 δίσκοι....
και η δικια μας "Ελπίδα" να έμπαινε πιο soul θα ήταν.....:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

Στην θέση του θα μπορούσαν να είχαν μπει άλλοι 5.000 δίσκοι....
και η δικια μας "Ελπίδα" να έμπαινε πιο soul θα ήταν.....:flipout:

Ομολογουμένως αυτό ήταν ολίγον κουφό!!!!!!

Αν έχεις και τίποτα άλλα αναλόγου ύφους και δεν θέλεις να τα έχεις......εδώ είμαστε!!!! :flipout::flipout::flipout:

Δεν είναι καθόλου ότι δεν το θέλω ή δεν το ήθελα.

Ήταν το ελάχιστο δώρο που θα μπορούσα να προσφέρω σε κάποιον που με τιμά με τη φιλία του.

Συγχωρείστε μου μια υπερβολή. Το έβαλα στο fb αλλά το θέλω και εδώ γιατί εδώ είναι το σπίτι μου

"γέμισε ο κόσμος μαλακιστήρια.......Οι Ελληνάρες πάλι γράφουν την δική τους ιστορία, σέρνουν το κουφάρι τους σε διαφορα sites και με αηδιαστική περηφάνεια διηγούνται ιστορίες για μια "πρεζού λιγότερη" για μια "κουφάλα που ήταν κακό παράδειγμα για τα παιδιά μας" και λοιπά σχετικά.Κάποιοι άλλοι θυμηθηκαν τα παιδάκια της Αφρικής που δεν τα κλαίμε ενώ κλαίμε την Amy..............................................Σε όλους αυτούς τους ανώνυμους "τίποτες" έχω να πω ένα.Ο θάνατος είναι λύτρωση για όλους, ακόμα και για αυτούς τους μεγαλόστομους, που κανονικά θα έπρεπε να τους ξεχάσει και να βασανίζονται αιώνια.

Και σε αυτη την ζωή αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να σε λυτρώσει αυτό είναι η μουσική!....για αυτό μην μαλακίζεστε άλλο.Και τα παιδάκια της Αφρικής ξέρουν καλά την λύτρωση της μουσικής.....εσείς Ελληνάρες φάτε καμια δεκάρια σουβλάκια, γιατί από μουσική τζίφος......"

Sorry guys αλλά δεν άντεξα
http://www.youtube.com/watch?v=w1evzhSast8&feature=share

.Οι Ελληνάρες πάλι γράφουν την δική τους ιστορία, σέρνουν το κουφάρι τους σε διαφορα sites και με αηδιαστική περηφάνεια διηγούνται ιστορίες για μια "πρεζού λιγότερη" για μια "κουφάλα που ήταν κακό παράδειγμα για τα παιδιά μας" και λοιπά σχετικά.

Αν γράφτηκαν τέτοια πράγματα είναι λυπηρά (χρησιμοποιώντας πολύ ήπια ορολογία) και ενδεικτικά μιας κοινωνίας στην οποία η αναλγησία και η αδιαφορία έχουν γίνει κανόνας. Μακάρι όλοι αυτοί να ανθεωρήσουν και να το κάνουν αυτό χωρίς κάτι αντίστοιχο να χτυπήσει την πόρτα τους.

Απάντηση: Re: λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

Αν γράφτηκαν τέτοια πράγματα είναι λυπηρά (χρησιμοποιώντας πολύ ήπια ορολογία) και ενδεικτικά μιας κοινωνίας στην οποία η αναλγησία και η αδιαφορία έχουν γίνει κανόνας. Μακάρι όλοι αυτοί να ανθεωρήσουν και να το κάνουν αυτό χωρίς κάτι αντίστοιχο να χτυπήσει την πόρτα τους.

Αυτα θυμιζουν προτεσταντες ευαγγελιστες αμερικλανους που στο ονομα των παιδιων τους εχουν κατασφαξει ολο τον κοσμο.
Που απο τη μια μιλανε για χρηστα ηθη και απο την αλλη μαθαινουν στα παιδια τους να χρησιμοποιουν πολυβολα.Αν μπορουσαν θα το εκαναν και οι δικοι μας θεματοφυλακες.
Τελικα η κοινωνια μας εχει εκφασιστει πολυ περισσοτερο απ'οσο νομιζουμε.
Η κριτικη στους αλλους παντα ειναι πολυ ευκολη.Η αυτογνωσια ειναι το δυσκολο γιατι απαιτει μυαλο και ψυχη.Εχουμε ποτιστει να συζηταμε με κυνικα τσιτατα και οχι με πραγματικες αποψεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

Αυτα θυμιζουν προτεσταντες ευαγγελιστες αμερικλανους που στο ονομα των παιδιων τους εχουν κατασφαξει ολο τον κοσμο.

Σαν κάτι επιγραφές που βλέπεις στους τοίχους στις ΗΠΑ: "Sinner repent".
Tα υπόλοιπα περιγράφονται πολύ εύγλωττα από τον χαρακτήρα του Kevin Spacey στο Seven.

Re: Απάντηση: Re: λιγη σοουλ + φανκ για τις κρυες νυχτες

Πταισματα τσιφ...

το 1974 που πήγαινα στο γυμνάσιο το άκουγα και έλεγα "ουαου τον μαγκώσαν οι μπάτσοι..."

σήμερα.....με τίποτις (την κοιλιά λέμε).