Λίγκα-ΤV

Status
Not open for further replies.
Όσο υπάρχει η πειρατεία, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ίδια Παντελάκη μου....κάποιοι κράζουν.
Τα 6 της Nova σίγουρα δεν τα έβγαλε το PAOK-TV αλλά αποτυχημένο δε βγήκε.
Η οπαδική ειρωνεία πάει σύννεφο εδώ. Τα λεφτά του παρελθόντος ξεχάστε τα...
Γι'αυτό μπήκε μέσα η Nova και γι'αυτό η Cosmote δεν αγγίζει.
Το μέλλον είναι το pay per view. Ονειρευτείτε ακόμη κεντρική διαχείριση εσείς.
Άντε περαστικά τώρα.

Πραγματικά είσαι άσχετος με το θέμα.
Για το ΠΑΟΚ tv,ενώ τον πρώτο καιρό υπήρχε πληροφόρηση για συνδρομητές,μετα από λίγο καιρό σταμάτησαν να δίνουν νούμερα.
Αυτό δείχνει ότι δεν τσουλάει.
Για το pay per view και το ποσό είναι η θέαση του μέλλοντος στα αθλητικά,ούτε καν θα το σχολιάσω.
Τα αθλητικά μόνο με κεντρική διαχείριση μπορούν να τσουλήσουνε και αυτό είναι παγκόσμιο.
Στην Ελλάδα οι <ειδήμονες> σαν εσένα έχουν διαφορετική άποψη.

Απάντηση: Re: Λίγκα-ΤV

Πραγματικά είσαι άσχετος με το θέμα.
Για το ΠΑΟΚ tv,ενώ τον πρώτο καιρό υπήρχε πληροφόρηση για συνδρομητές,μετα από λίγο καιρό σταμάτησαν να δίνουν νούμερα.
Αυτό δείχνει ότι δεν τσουλάει.
Για το pay per view και το ποσό είναι η θέαση του μέλλοντος στα αθλητικά,ούτε καν θα το σχολιάσω.
Τα αθλητικά μόνο με κεντρική διαχείριση μπορούν να τσουλήσουνε και αυτό είναι παγκόσμιο.
Στην Ελλάδα οι <ειδήμονες> σαν εσένα έχουν διαφορετική άποψη.
Ένα δύο άρθρα που διάβασα μιλάνε για το 2019 ακόμη για 40.000 απλές συνδρομές και 1000 επαγγελματικές . Αυτό σημαίνει 3 εκατ. έσοδα . Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μιλάνε για 65.000 pay per view συνδέσεις . Αυτό μεταφράζεται σε 600.000 έσοδα . Ναι αλλά αυτά τα νούμερα δεν τα κάνει πχ με Παναιτωλικό στο ppv. Οπότε ρεαλιστικά μιλάμε ότι θα βγάλει στην καλύτερη αυτά που του έδινε η Nova με το τρέξιμο και τα έξοδα να βαρύνουν αυτόν και όχι έναν τρίτο ... Κάλλιο 5 και στο χέρι που λέει ο σοφός λαός ...

Re: Απάντηση: Re: Λίγκα-ΤV

Ένα δύο άρθρα που διάβασα μιλάνε για το 2019 ακόμη για 40.000 απλές συνδρομές και 1000 επαγγελματικές . Αυτό σημαίνει 3 εκατ. έσοδα . Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μιλάνε για 65.000 pay per view συνδέσεις . Αυτό μεταφράζεται σε 600.000 έσοδα . Ναι αλλά αυτά τα νούμερα δεν τα κάνει πχ με Παναιτωλικό στο ppv. Οπότε ρεαλιστικά μιλάμε ότι θα βγάλει στην καλύτερη αυτά που του έδινε η Nova με το τρέξιμο και τα έξοδα να βαρύνουν αυτόν και όχι έναν τρίτο ... Κάλλιο 5 και στο χέρι που λέει ο σοφός λαός ...

Αυτά που λέω.
Έχουν να μιλήσουν με νούμερα εδώ και μήνες.
Εάν είχαν με το Ολυμπιακό 65χλδ.συνδρομες,θα το είχαν κάνει πρώτο θέμα.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Σκέφτομαι τον παναθηναϊκό με την σούπερ ομάδα που έχει, τι συνδρομητές θα έχει... Θα μπει μέσα με τα τσαρούχια...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο ο γαύρος θα μπορούσε και αν. Λόγω πλήθους κόσμου και πορωσης για την ομάδα τους. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν πορωση αλλά είναι πιο λίγος κόσμος. ΠΑΟ έχει τον κόσμο αλλά από πορωση για την ομάδα λίγους. Καθαρά εμπορικά μιλάω καμιά σχέση με οπαδικα

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο ο γαύρος θα μπορούσε και αν. Λόγω πλήθους κόσμου και πορωσης για την ομάδα τους. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν πορωση αλλά είναι πιο λίγος κόσμος. ΠΑΟ έχει τον κόσμο αλλά από πορωση για την ομάδα λίγους. Καθαρά εμπορικά μιλάω καμιά σχέση με οπαδικα

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανένας δεν μπορεί να σταθεί.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Κανένας δεν μπορεί να σταθεί.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Προφανώς και προτιμούν να το ρισκάρουν από το να παίρνουν λεφτά εμμέσως από τον Ολυμπιακό. Είναι ξεκάθαρο νομίζω.

Re: Απάντηση: Λίγκα-ΤV

Προφανώς και προτιμούν να το ρισκάρουν από το να παίρνουν λεφτά εμμέσως από τον Ολυμπιακό. Είναι ξεκάθαρο νομίζω.

Υπάρχει και η cosmote εάν δεν θέλουν χρήματα από την nova.
Εάν υπάρξει κεντρική διαχείρηση δεν βλέπω που υπάρχει πρόβλημα.
Έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό.

Υπάρχει και η cosmote εάν δεν θέλουν χρήματα από την nova.
Εάν υπάρξει κεντρική διαχείρηση δεν βλέπω που υπάρχει πρόβλημα.
Έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό.

Ναι ο Ολυμπιακός θα μείνει στα εγγυημένα χρήματα της Nova. Από τη μία τσέπη στην άλλη θα πάνε. Η Cosmote σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει τόσα λεφτά σε τόσο απαξιωμένο προϊόν.

Ναι ο Ολυμπιακός θα μείνει στα εγγυημένα χρήματα της Nova. Από τη μία τσέπη στην άλλη θα πάνε. Η Cosmote σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει τόσα λεφτά σε τόσο απαξιωμένο προϊόν.

Δεν υπάρχει αυτό που λες σε εταιρίες.
Δεν ξέρω εάν η cosmote ενδιαφέρεται για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει αυτό που λες σε εταιρίες.
Δεν ξέρω εάν η cosmote ενδιαφέρεται για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακόμα δηλαδή πιστεύεις ότι θα φύγει από τα σίγουρα λεφτά της Nova; Με ποια λογική; Κεντρική διαχείριση δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει στο μέλλον. Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το πρωτάθλημα μας με άλλα του εξωτερικού. Εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα οι ομάδες θα βρουν τρόπους μετάδοσης των αγώνων τους. Τις μικρομεσαίες όμως δεν τις αγγίζει γιατί θέλουν τα λεφτά στο χέρι, αφού είναι το μόνο σίγουρο έσοδο που έχουν.

Η Cosmote σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει τόσα λεφτά σε τόσο απαξιωμένο προϊόν.

Aυτες οι πληροφοριες ειναι περσινα ξινα σταφυλια .αν χασει διοργανωσεις και για την football league θα ενδιαφερθει..ολα ειναι μεταβαλλομενα

Ακόμα δηλαδή πιστεύεις ότι θα φύγει από τα σίγουρα λεφτά της Nova; Με ποια λογική; Κεντρική διαχείριση δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει στο μέλλον. Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το πρωτάθλημα μας με άλλα του εξωτερικού. Εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα οι ομάδες θα βρουν τρόπους μετάδοσης των αγώνων τους. Τις μικρομεσαίες όμως δεν τις αγγίζει γιατί θέλουν τα λεφτά στο χέρι, αφού είναι το μόνο σίγουρο έσοδο που έχουν.

Εάν μιλάς για Ολυμπιακό,σιγουριά είναι στην nova εάν την πάρει ο Μαρινακης.

Άσχετο αυτό που λες. Πειρατεία υπάρχει και στα δορυφορικά κανάλια φίλε μου.
Ναι αλλά δεν κοστίζουν 5 και 8 ευρώ ο αγώνας στα δορυφορικά ... Το σκέφτεσαι διαφορετικά όταν θα πρέπει να πληρώνεις μόνο για ποδόσφαιρο τον μήνα όσο πληρώνεις για πακέτα 3play

Διέγραψες το δικό μου κι όχι του μπαγλαμά που ξεκίνησε τους χαρακτηρισμούς χθες.

Το ότι δεν τσουλάει δεν ισχύει. Με τις χειρότερες των προβλέψεων το PAΟΚ-TV έβγαλε 4 μύρια. Στοιχεία δεν δίνει για να ελέγχει το ffp.
Η κεντρική διαχείριση έχει σταματήσει εδώ και 3 χρόνια κι ακόμη ευελπιστείτε σε τέτοια εγχειρήματα; Με Μαρινάκη στη Nova και με την Cosmote να μην αγγίζει η Λίγκα-TV είναι μονόδρομος.[/quote]

Το ότι δεν τσουλάει δεν ισχύει. Με τις χειρότερες των προβλέψεων το PAΟΚ-TV έβγαλε 4 μύρια. Στοιχεία δεν δίνει για να ελέγχει το ffp.
Η κεντρική διαχείριση έχει σταματήσει εδώ και 3 χρόνια κι ακόμη ευελπιστείτε σε τέτοια εγχειρήματα; Με Μαρινάκη στη Nova και με την Cosmote να μην αγγίζει η Λίγκα-TV είναι μονόδρομος.
[/QUOTE]Και 6 να έβγαλε . Είναι καλύτερο όλο αυτό το τρέξιμο για τα ίδια χρήματα που έδινε η Nova χωρίς κόπο;
Αρχίζει να φαίνεται καθαρά από τα σχόλια αλλά και για την αδιαφορία για το αν με το ζόρι έβγαλε τα ίδια λεφτά με αυτά που έδιναν οι άλλοι στον ΠΑΟΚ που απέχουν σίγουρα στη από τα 8 που ζητούσε , ότι αυτό που νοιάζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι να μην τους πληρώνει ο Μαρινάκης και ας βγάζουν τα μισά κέρδη .
Επιτυχία για αυτούς είναι η απεξάρτηση από το "κατεστημένο " και ας μην μπορούν να αγοράσουν έναν νέο παίκτη από τα μειωμένα έσοδα . Αυτοκτονία .

Ρε αδερφέ ,συγγνώμη κιόλας, αλλά τί περίμενες να δεχτούν οι οπαδοί οποιασδήποτε ομάδας να πληρώνεται ο σύλλογός τους από τον άμεσο ανταγωνιστή;;;
Ο Χριστός κι η Παναγία δηλ.

Status
Not open for further replies.