Λιγο απο το περισσευμα μας....

Σκεφτομαι μερες τωρα, οτι ολοι μας, λιγο η πολυ, ξοδευουμε καποια ποσα για τα Hobby μας, ετσι δεν ειναι?

Γιατι λοιπον να μην μαζευτουμε οσοι θελουμε και μπορουμε, να προσφερουμε, οτι χρηματικο ποσο θελει και διαθετει ο καθενας, και μετα να κανουμε μια λιστα απο ιδρυματα και οργανισμους και... κανοντας μια κληρωση να στειλουμε το ποσο εκει?

Καποιος διαχειριστης θα αναλαβει να μαζεψει τα χρηματα και να κανει τη δωρεα.

Δεν ειναι και τοσο δυσκολο ε? Τι λετε?

Ξεκιναω πρωτος εγω , προσφεροντας 100 Ευρώ

Απο ιδρυμα, θα ηθελα κατι που να εχει να κανει με προσφορα στα παιδια.
Θα μπορουσαμε ακομα να αγορασουμε και παιχνιδια με αυτα τα λεφτα, σε συνεργασια με καποιο καταστημα η εταιρια..

Last edited:
Βασίλη, μια και ήταν δύσκολο πριν τη σύσταση του σωματείου που είναι στα σκαριά να γίνει μάζεμα χρημάτων και επειδή δεν θέλαμε για κανένα λόγο να υπάρχουν έστω και υποψία περί μη σωστής οικονομικής διαχείρισης, ήρθαμε σε επικοινωνία με την UNICEF και συμφωνήσαμε να βάλουμε με την άδεια τους banner στη κεντρική σελίδα… http://www.avclub.gr/forum/ όπως και έγινε sticky μήνυμα με link για την UNICEF http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5294 που σε μεταφέρει στη σελίδα για την οικονομική βοήθεια προς την UNICEF για κατάθεση σε λογαριασμό είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας είτε με e-banking χωρίς τη μεσολαβής του avclub.gr…

Ο σκοπός μας δεν ήταν να διαφημιστούμε αλλά να βοηθήσουμε συνεπώς οποίος θέλει και διάβασε το μήνυμα μπορεί να βοηθήσει… αν κάποιος φίλος θέλει και τώρα να βοηθήσει ας ρίξει μια ματιά εδώ… http://www.unicef.gr/offer.php

Thanks for the thought !@!

Χμμμμ....

Αν και δεν αμφισβητω το ορθο της κινησης για τη Unicef κατι που σοφα επραξε η διαχειρηση, φρονω οτι ειμαστε παρα πολλοι, και θα μπορουσαμε να κανουμε κατι απλο...... χωρις προβλήματα αμφισβητησης περι οικονομικης διαχειρησης.

Αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει....

Βλεπω πως... δεν υπαρχει προθυμια (προς το παρον τουλαχιστον) απο τα μελη...

Εμεις θα χαναμε...10,20.50,Χ Ευρα απο την τσεπη μας, αλλα θα καναμε 1,2 καλες πραξεις. Τοσα χανουμε για προβολεις, στερεα, Gadgets που κανουν πολλα χιλιαρικα...Βλεπω ομως οτι κοιταμε αλλου για κατι πολυ πιο φτηνο....

Δεν πειραζει, next time

δεν το γραφω για να απολογουμαι .......

αλλα μολις την τελευταια παρασκευη του Δεκεβρη εμεινα ανεργος !!!!!

ψαχνω δουλεια παιδες ........

αλλιως ουτε χαι φαι ουτε φαι γενικως .......

Βαγγέλη,λυπάμαι πάρα πολύ.

Αν χρειαστείς καμμιά βοήθεια το φόρουμ είναι στο πλάι σου.
Αλλωστε οι φιλανθρωπία και η συμπόνια δεν στεγάζονται απαραίτητα σε επώνυμα ιδρύματα.
Προτιμώ να βοηθήσουμε εσένα που έχεις άμεση ανάγκη ,μέχρι να τακτοποιηθείς.

Το ξέρω οτι είσαι περήφανος και θα αρνηθείς αλλά η πρόθεση υπάρχει, να το θυμάσαι αυτό.

καλή δύναμη

δεν το γραφω για να απολογουμαι .......

αλλα μολις την τελευταια παρασκευη του Δεκεβρη εμεινα ανεργος !!!!!

ψαχνω δουλεια παιδες ........

αλλιως ουτε χαι φαι ουτε φαι γενικως .......

Ρε Βαγγέλη,
Δεν σε φοβάμαι, το ξέρω ότι ίσως περνάς δύσκολα τώρα, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα ξαναβρείς δουλειά.
Μια ερώτηση ( εάν θέλεις φιλάκι την απαντάς ), τι σε κρατάει εάν επιτρέπεται στην Γερμανία και δεν γυρίζεις πίσω?

Η προθεση σου ειναι καλη, αλλα δε χρειαζεται να κατηγορεις τους χρηστες του forum. Η φιλανθρωπια ειναι κατι καθαρα προσωπικο και ερχεται με τις στιγμες πολλες φορες. Το οτι εκανες μια προταση χωρις αποκριση δε σημαινει δε θελει κανεις να δωσει χρηματα. Μπορει να δινει ηδη, ή μπορει να μη θελει να κινηθει μεσω forum. Ως μια προτροπη με αφορμη τις γιορτες ειναι πολυ ωραιο παντως και καλα εκανες και το σκεφτηκες.

P.S. Δεν ειναι μονο τα Χριστουγενα μερες ανθρωπιας και συμπονοιας ε;

Παιδια Ευχαριστω απο καρδιας !!!!!

ειμαι αυτες τις μερες σε φαση αναμονης με μια αλλη εταιρια φαρμακευτικη που ενδεχεται με πολες πιθανοτητες να με παρει ......

ειχα δουλεψει παλιωτερα ενα 8 μηνο εκει .....

δεν πιστευω να στραβωσει η φαση .......
απλα θα περιμενω κανα μηνα !!!!!!

Απάντηση: Re: Λιγο απο το περισσευμα μας....

Βαγγέλη,αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπου,είμαστε στη διάθεσή σου.

Ευχαριστω ολα τα Παιδια !!!!! :music-smiley-005: :music-smiley-005:

απλα ειμαστε σε φαση .....καθοδου προς πατρια εδαφη !!

Λεγαμε με τη γυναικα να κατεβουμε μονιμα Οκτωβριο Νοεμβριο του 2007 και γιαυτο δεν μου κοστισε πολυ !!

απλα βγηκαμε εκτος προγραματος ...λεγαμε να την βγαλουμε μεχρι τοτε χωρις ψαξιματα για δουλεια και καθυστερησεις .....

πιστευω σε ενα μηνα το πολυ να εχω αλλη δουλεια .....

ισως γινω και κουριερ σε μεταφορες πακετων αν δεν κατσει μια θεση σε μια φιρμα με φαρμακα που ειχα ξαναδουλεψει......

ευχαριστω παιδες και παλι !!!! -bye- -bye-

το χαλασα το θεμα του ανθρωπου με τα προσωπικα μου ......

Ψαξε δουλεια συναρμολογητη στην Mercedes. Παιζει πολυ χρημα. Δουλευε μια ξαδελφη μου για 3-4 μηνες. Εφτιαχνε το κομπρεσορ

Ψαξε δουλεια συναρμολογητη στην Mercedes. Παιζει πολυ χρημα. Δουλευε μια ξαδελφη μου για 3-4 μηνες. Εφτιαχνε το κομπρεσορ

ουτε συναρμολογητης γυρου σε ψησταρια ντονερ δεν βρισκεις στο Αμβουργο .... :damnyou:

Η προθεση σου ειναι καλη, αλλα δε χρειαζεται να κατηγορεις τους χρηστες του forum. Η φιλανθρωπια ειναι κατι καθαρα προσωπικο και ερχεται με τις στιγμες πολλες φορες. Το οτι εκανες μια προταση χωρις αποκριση δε σημαινει δε θελει κανεις να δωσει χρηματα. Μπορει να δινει ηδη, ή μπορει να μη θελει να κινηθει μεσω forum. Ως μια προτροπη με αφορμη τις γιορτες ειναι πολυ ωραιο παντως και καλα εκανες και το σκεφτηκες.

P.S. Δεν ειναι μονο τα Χριστουγενα μερες ανθρωπιας και συμπονοιας ε;

Δεν κατηγορω κανενα. Απλος παρατηρητης ειμαι των οσων συμβαινουν, καταγραφη της πραγματικοτητας εκανα.

Αλλωστε ο καθενας θα μπορουσε να δωσει 10,20 ευρα, εως οτι ηθελε.. δεν ηταν κανενα τρελο ποσο..(Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη αποψη)

Και διαφωνω μαζι σου.. Το οτι εκανα μια προταση χωρις αποκριση σημαινε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο: οτι κανεις δεν ηθελε να δωσει χρηματα.

Ανταποκρινομαι στην προταση=δινω χρηματα
ΔΕΝ ανταποκρινομαι στην προταση=Δεν δινω χρηματα

Δεν κανω αναμοχλευση του θεματος, αλλα απο το να κανω μια προταση μεχρι του να θεωρηθω οτι κατηγορω τα μελη για κατι, εχει μεγαλη αποσταση.

P.S.Φαντασου, αν εκεινες τις μερες δεν κανουμε κατι, τι κανουμε τις υπολοιπες....