Λίγο πάνω απο τα KEF 3005

O 2021 είναι πιο δυνατός τουλάχιστον στα χαρτιά απ τον 921, για τον Yamaha συμφωνώ απόλυτα και μάλιστα θα ήταν η πρώτη επιλογή μου, αν και πιστεύω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στον μικρό όγκο των ηχείων και δεν του γέμισαν σωστά το χώρο. Δεν ξέρω με τα υπάρχοντα τι θα τα κάνει ο φίλος, θα τα πουλήσει και θα συμπληρώσει το ποσόν ή θα του μείνουν για αξιοποίση σε δεύτερο δωμάτιο;

Συμφωνω ειναι πιο δυνατός και βεβαια αλλα αφου στα ίδια λεφτα πας σε μεγαλύτερη σειρα και καλύτερη κατηγορια γιατι να μην το κανείς;

Re: λύγο πάνω απο τα KEF 3005

τα συγκεκριμένα τα κοίταζα τυχαία εχτές...είναι Όντος καλύτερα αποτα 3005 σε ευαισθησία και θα δω διαφορά ?γιατί αν Όντος αξίζει προ τιμ ο να τα πουλήσω και να Πάρω όλο το σετ klipsch rf -82
Συμφωνω ειναι πιο δυνατός και βεβαια αλλα αφου στα ίδια λεφτα πας σε μεγαλύτερη σειρα και καλύτερη κατηγορια γιατι να μην το κανείς;

τα συγκεκριμένα τα κοίταζα τυχαία εχτές...είναι Όντος καλύτερα αποτα 3005 σε ευαισθησία και θα δω διαφορά ?γιατί αν Όντος αξίζει προ τιμ ο να τα πουλήσω και να Πάρω όλο το σετ klipsch rf -82
Είναι κατά 8db πιο ευαίσθητα τα Klipsch, αυτό σημαίνει ότι με την ίδια ισχύ θα ακούς πολύ πιο δυνατά, όμως είναι κι αποκαλυπτικό ηχείο με σφιχτό ογκώδες μπάσο, γενικά ηχητικά τα προτιμώ από κάποια άλλα που έχει τύχει να ακούσω συμπεριλαμβανομένων και αυτά που έχω τώρα. Αν πάρεις και τον Yamaha σίγουρα θα δεις εκπληκτική διαφορά στον ήχο σου.

Είναι κατά 8db πιο ευαίσθητα τα Klipsch, αυτό σημαίνει ότι με την ίδια ισχύ θα ακούς πολύ πιο δυνατά, όμως είναι κι αποκαλυπτικό ηχείο με σφιχτό ογκώδες μπάσο, γενικά ηχητικά τα προτιμώ από κάποια άλλα που έχει τύχει να ακούσω συμπεριλαμβανομένων και αυτά που έχω τώρα. Αν πάρεις και τον Yamaha σίγουρα θα δεις εκπληκτική διαφορά στον ήχο σου.

Πρόσθετων συν οτι εχει και κάποιες ιδιαιτερότητες οι κόρνες στα κλίπς...
Παντα οτι και να εχεις με έναν καλυτερο ενισχυτη θα υπαρχει καλυτερο αποτέλεσμα εννοείται.ιδιως για τετοια κατηγορια ηχειων

Όπως και να το κάνεις ηχείο με καμπίνα δίνει άλλο βάθος και πιάνει μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων άλλα πιάνει και άλλο χώρο ενώ έχει και άλλες απαιτήσεις για αποστάσεις από τοίχους κλπ. Αν σε παίρνει χωροταξικά σίγουρα η βελτίωση θα είναι σοβαρή. Για τα klipsh θα πήγαινα στη νέα σειρά Α της yamaha με τα burrbrown dacs αφού είναι και τόσο ευαίσθητα γιατί τη yamaha δεν την πολυεμπιστευομαι στην ισχύ που δηλωνει

Όπως και να το κάνεις ηχείο με καμπίνα δίνει άλλο βάθος και πιάνει μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων άλλα πιάνει και άλλο χώρο ενώ έχει και άλλες απαιτήσεις για αποστάσεις από τοίχους κλπ. Αν σε παίρνει χωροταξικά σίγουρα η βελτίωση θα είναι σοβαρή. Για τα klipsh θα πήγαινα στη νέα σειρά Α της yamaha με τα burrbrown dacs αφού είναι και τόσο ευαίσθητα γιατί τη yamaha δεν την πολυεμπιστευομαι στην ισχύ που δηλωνει

Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το σκέλος της δηλωμένης ισχύς της Yamaha, αν υπάρχει μια εταιρία τίμια όσον αφορά αυτό το κομμάτι αυτή είναι μόνο η Yamaha, θυμάμαι στον δικό μου τον είχα διαβάσει σε διάφορα review αλλά και από ντόπια τεστ περιοδικών κι είχε απόκλιση μόνο 2watt! εργαστηριακά μετρημένα, αυτό ήταν τότε που με κέρδισε και την προτίμησα σαν εταιρία σε συγκριτικό τεστ εκείνης της εποχής.

Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το σκέλος της δηλωμένης ισχύς της Yamaha, αν υπάρχει μια εταιρία τίμια όσον αφορά αυτό το κομμάτι αυτή είναι μόνο η Yamaha, θυμάμαι στον δικό μου τον είχα διαβάσει σε διάφορα review αλλά και από ντόπια τεστ περιοδικών κι είχε απόκλιση μόνο 2watt! εργαστηριακά μετρημένα, αυτό ήταν τότε που με κέρδισε και την προτίμησα σαν εταιρία σε συγκριτικό τεστ εκείνης της εποχής.

Θα συμφωνήσω και εγω με το Κώστα συν οτι το είδα στην πράξη κιολας με το που τον αντικατέστησα με τον 921...

Πάντως στο thread yamaha 2011 εδώ μέσα είχαν σηκωθεί κάποιες όχι ιδιαίτερα κολακευτικές μετρήσεις αν θυμάμαι καλά.

Πάντως στο thread yamaha 2011 εδώ μέσα είχαν σηκωθεί κάποιες όχι ιδιαίτερα κολακευτικές μετρήσεις αν θυμάμαι καλά.

Δεν ξέρω.εγω στην πράξη είδα οτι ο παλιός μου γιαμαχα δήλωνε τα μισά βάτ και εχει τριπλάσια ενταση σε σχεση με τον πιονερο και τινάζει τα ηχεία και τα κουναει φουλ ενω με πιονερο στο τέρμα και ουτε που κουνιουνται.αυτα

E κοίτα να δεις αυτά αλλάζουν συνέχεια κι οι συνθήκες μετρήσεων δεν είναι πάντα ίδιες. Τέλος πάντων αυτό δεν έχει και τόσο σημασία, όπως και να χει είμαστε έρμαια των κατασκευαστών απ τη στιγμή που δεν υπάρχει μια κοινή αντικειμενική πως να το πω υπηρεσία που να μας δείχνει τις πραγματικές μετρήσεις ώστε να μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα κυρίως απ τη στιγμή όπως εδώ ο φίλος που δεν έχει τη δυνατότητα απευθείας ακρόασης και σύγκρισης.

Εχω κατάληξη στην αγορά τον front rf82,και για surround θα χρησιμοποιήσω τα κεφ.. δε ξέρω αν αξίζει να αντικαταστήσω το κεντρικό διαλόγου με το RC 64 ..απο οτι βλέπω υπάρχουν αρκετές διαφορές και και είναι ποιο ευαίσθητο το klipsh..(ευχαριστώ για όλες της γνώμες ).

είναι πολύ σημαντικό η μπροστά τριάδα να είναι ίδια. Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις μόνο με τις κολώνες πριν το αγοράσεις αλλά η ομοιογένεια μπροστά προσθέτει πολύ.

είναι πολύ σημαντικό η μπροστά τριάδα να είναι ίδια. Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις μόνο με τις κολώνες πριν το αγοράσεις αλλά η ομοιογένεια μπροστά προσθέτει πολύ.

Στην δική μου περίπτωση πάντως δεν ίσχυσε, το αντίστοιχο κεντρικό της B&W που είχα δοκιμάσει με απογοήτευσε, μουντό και άτονο και για πλάκα δοκίμασα το ένα ηχείο απ τα KEF Q1 που περίσσευε απ τα surround γιατί ο yamaha ήταν εξακάναλος κι αναγκαστικά για να καλύψω το πίσω κεντρικό είχα πάρει δύο ζευγάρια, ε λοιπόν έμεινε εκεί που είναι, μέρα με τη νύχτα η απόδοση και τελικά το πούλησα το κεντρικό της B&W.