LINN K9 ΚΕΦΑΛΗ

AUDIOLYTIC

AVClub Fanatic
13 August 2010
10,420
Πριν λιγο καιρο πηρα ενα μεταχειρισμενο Linn LP12 το οποιο ειχε μια κεφαλη Κ9 που δεν θα χρειαστω.Αν ειναι χρησιμη για καποιον ευχαριστως θα την στειλω.Η βελονα φαινεται σε καλη κατασταση κοιταζοντας την με ενα x10 φακο.Επισης την επαιξα στο πικαπ και ακουγεται ενταξει.
Επειδη δεν ειμαι συνεχεια στον υπολογιστη,θα απαντησω πιθανες ερωτησεις οταν τις δω.Αν ομως καποιος την θελει,θα παει στον πρωτο που θσ την ζητησει.

Ευχαριστω.

Last edited:
Γεια σου φίλε μου, έχω ένα Rega planar 3 με τον RB300 βραχίονα. Γνωρίζεις μήπως αν θα ταίριαζε; αν ναι την θέλω.
Χαιρετώ, ευχαριστώ ούτως ή άλλως και συγχαρητήρια για την κίνηση!
Τάσος. :a0210:

Ευχαριστω παιδια,ας περιμενουμε λιγο τον πρωτο δηλωσαντα οπως ειναι σωστο και βλεπουμε πως προχωραμε :smile:

giavra,εχεις ΡΜ

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις περιμένει κάποιος δύο τρείς μέρες για συμμετοχές και κάνει κλήρωση...-bye-

Eυχαριστω jim.Επειδη στο πρωτο ποστ ειπα να την δωσουμε στον πρωτο που θα ενδιαφερθει,ας περιμενουμε λιγο.Σε 2-3 μερες θα κανω οτι λες αν εν τω μεταξυ δεν αποφασισει ο φιλος μας.Τι λες;
Δεν σκεφτηκα την κληρωση.Τωρα καταλαβα τι μου ειπε ο Γιαννης Κυριακου :a0210: Ακουγεται δικαιο.Νεος......θα τα μαθω σιγα σιγα.-bye-

giavra ok?

Last edited:
Eυχαριστω jim.Επειδη στο πρωτο ποστ ειπα να την δωσουμε στον πρωτο που θα ενδιαφερθει,ας περιμενουμε λιγο.Σε 2-3 μερες θα κανω οτι λες αν εν τω μεταξυ δεν αποφασισει ο φιλος μας.Τι λες;
Δεν σκεφτηκα την κληρωση.Τωρα καταλαβα τι μου ειπε ο Γιαννης Κυριακου :a0210: Ακουγεται δικαιο.Νεος......θα τα μαθω σιγα σιγα.-bye-

giavra ok?

Όπα, μισώ. Δεν είδα αυτό που έγραψες στο πρώτο ποστ, οπότε θεώρησε άκυρο το ποστ μου.

Έτσι κι αλλιώς επισύμανση έκανα. Μη σας μπλέξω...:a0210:

Όπα, μισώ. Δεν είδα αυτό που έγραψες στο πρώτο ποστ, οπότε θεώρησε άκυρο το ποστ μου.

Έτσι κι αλλιώς επισύμανση έκανα. Μη σας μπλέξω...:a0210:

ΟΚ :smile: