Αναμένω μέχρι τέλος του μήνα έναν βιντεο-προβολέα (benq 1070) τον οποίο θα συνδέσω αρχικά με το pc που έχω στο σπίτι. Η κάρτα που είχα μέχρι τώρα ήταν μια nvidia που είχε εξόδους dvi και dsub. Είχα σκοπό να πάρω είτε μια νέα κάρτα με hdmi, είτε έναν adaptor. Όμως χθες η κάρτα αυτή μου κάηκε και εμφανίζει στην οθόνη πολλά μικρά τετραγωνάκια πολύχρωμα. Άρα είμαι για νέα κάρτα γραφικών. Επειδή έχω να ασχοληθώ με το άθλημα πολλά χρόνια δεν ξέρω τι να πάρω.
Χρησιμοποιώ αποκλειστικά linux και θα ήθελα να έχει τσιπάκι της nvidia και να είναι συμβατή με τον βιντεοπροβολέα και για 3d.
Τι έκδοση hdmi έχει η κάθε κάρτα γραφικών που μπορώ να το βρω; To hdmi της κάρτας γραφικών μεταφέρει και ήχο μαζί του;
Ξέρει κανείς τι παίζει με την αναπαραγωγή 3D στο linux;
Έχει κανείς κάποια πρόταση για κάρτα γραφικών; Θα θελα να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα και αν γίνεται και με παθητική ψύξη για λόγους θορύβου.
Χρησιμοποιώ αποκλειστικά linux και θα ήθελα να έχει τσιπάκι της nvidia και να είναι συμβατή με τον βιντεοπροβολέα και για 3d.
Τι έκδοση hdmi έχει η κάθε κάρτα γραφικών που μπορώ να το βρω; To hdmi της κάρτας γραφικών μεταφέρει και ήχο μαζί του;
Ξέρει κανείς τι παίζει με την αναπαραγωγή 3D στο linux;
Έχει κανείς κάποια πρόταση για κάρτα γραφικών; Θα θελα να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα και αν γίνεται και με παθητική ψύξη για λόγους θορύβου.