Νίκος Σχ.
Supreme Member
εχει πολύ δρόμο ως το optimised , πιστεύω πως το optimised 80% θα έρθει του χρόνου τέτοια εποχή ...
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μιχάλη να σε ρωτήσω με ποιο τρόπο σε σένα δούλεψε το playstation store???
έχεις δηλώσει άλλη χωρα και όχι ελλάδα???]
τα φώτα σου pls
thanx![]()
Μπαμπη σε βλέπω ότι βλέπεις… βοουυρρ καινούργιο account και κατέβασμα κανα demo παιχνίδι για να παίξουμε σε 100’…είσαι και τυχερός η λάμπα είναι φθηνή…Βασικα θα πρεπει να δηλωσεις χωρα Αγγλια για να δεις το store. Κανε 1 καινουργιο account και θα μπεις.
Μπαμπη σε βλέπω ότι βλέπεις… βοουυρρ καινούργιο account και κατέβασμα κανα demo παιχνίδι για να παίξουμε σε 100’…είσαι και τυχερός η λάμπα είναι φθηνή…![]()
![]()
Μπάμπη είπαμε ..... grand turismo HDΞέρεις κανένα καλό ποδόσφαιρο ή αγώνες με αυτοκίνητα; Είμαι άσχετος με παιχνίδια... Κάνε μια έρευνα και ξεκινάμε τουρνουά...![]()
Μπάμπη είπαμε ..... grand turismo HD
…κοίτα επειδή είσαι λίγο Junior…θα παίξεις πρώτα με το μικρόΈ ρε γλέντια... Θα τον "πατήσω" τον Geonx... :firstprize:
Sorry αλλα εγω δεν εχω βαλει linux :nounder:
Γνωρίζει κανείς αν η ασύρματη σύνδεση δικτύου του PS3 λειτουργεί κάτω από LINUΧ; και αν ναί πως δηλώνουμε ρε παιδιά την κάρτα;
Ok,I fix it...perator:
Επιτελούς χωρίς format τα κατάφερα πριν με στείλει στο τρελάδικο...
:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.