Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Έχω γραμματοσειρά στα ydl λες και είναι γραμμένα με γραφομηχανή.Γίνεται να αλλάξει;

Ανοίγεις τον Firefox: Edit -> Preferences στο νέο παράθυρο Advanced-> General -> Languages -> Choose... μετά Select a language to add... -> Greek{el} -> Add -> OK.
Στην ίδια καρτέλα:Content -> Fonts & Colors -> Advanced -> Fonts for επέλεξε Greek.

Γενικά, έχει πολλές επιλογές να διαμορφώσεις τις γραμματοσειρές.

Περίμενε, τι κάνεις? θα μας τρελάνεις?

Θα κατεβάσεις από εδώ το yellowdog-6.0-DVD_20080207.iso στα 3.7G.
Για την υπόλοιπη διαδικασία ρίξε μια ματιά στον οδηγό εγκατάστασης,στην πρώτη σελίδα.

Παιδια αυτο το iso ειναι σιγουρα για PS3?

Παιδια τπτ εχω κατεβασει 5 φορες το αρχειο εχω χαλασει 10 dvd τα ιδια και τα ιδια με την φωτογραφια που ειχα ανεβασει. Σ εσας δεν εβγαλε κανενα προβλημα?

ρε παιδια αυτο κατεβαινει με 10kb/sec

μηπως υπαρχει κανενα link απο τορεντ?

Απο τους server της terasoft το κατεβασα τσακ μπαμ με 900kb/s:award: με το free download manager. Εβαλα και με copu-paste τα mirrors και ολα κομπλε.

Τελικα η εγκατασταση του Yellow dog Linux 6 ηταν πολυ απλη

παιδευτηκα λιγο με το Bluetooth πληκτρολογιο αλλα ολα οκ

πολυτιμη βοηθεια απο εδω

http://www.yellowdog-board.com/viewforum.php?f=19

παιδες μερικες ερωτησεις

1) μπορει το Linux να δει και να δουλεψει αρχεια στο Fat32 partition του PS3?

2) ο οδηγος για την εγκατασταση του VLC στην πρωτη σελιδα ισχυει?

3) βλεποντας τον αντιστοιχο task manager του Linux ειδα οτι βλεπει 2 επεξεργαστες στο PS3, νομιζα οτι ειχε 7 η 8?

παιδες μερικες ερωτησεις

1) μπορει το Linux να δει και να δουλεψει αρχεια στο Fat32 partition του PS3?

2) ο οδηγος για την εγκατασταση του VLC στην πρωτη σελιδα ισχυει?

3) βλεποντας τον αντιστοιχο task manager του Linux ειδα οτι βλεπει 2 επεξεργαστες στο PS3, νομιζα οτι ειχε 7 η 8?

1)Ναι,

2)Ισχύει για το YDL v5 στο v6.0 έχει αλλάξει ένα μέρος της διαδικασία,

3)Tο Yellow Dog Linux μέχρι στιγμής βρίσκετε σε πειραματικό στάδιο και δεν αναγνωρίζει όλους τους πυρήνες του PS3.

Οταν βαζουμε το dvd μεσα για εγκατασταση πρεπει να γραψουμε καποια εντολη η αρχιζει μονο του την εγκατασταση? Ας βοηθησει καποιος.....
Εχω διαβασει το pdf και τα εχω κανει ολα ....

Οταν βαζουμε το dvd μεσα για εγκατασταση πρεπει να γραψουμε καποια εντολη η αρχιζει μονο του την εγκατασταση? Ας βοηθησει καποιος.....

Ακριβώς την ίδια εικόνα έβγαζε και σ'εμένα και δεν προχωρούσε η διαδικασία.Κάντο μια extract το iso και θα σου βγάλει διάφορους φακέλους.Αυτούς γράψτους σε dvd.

1)Ναι,

2)Ισχύει για το YDL v5 στο v6.0 έχει αλλάξει ένα μέρος της διαδικασία,

3)Tο Yellow Dog Linux μέχρι στιγμής βρίσκετε σε πειραματικό στάδιο και δεν αναγνωρίζει όλους τους πυρήνες του PS3.

μηπως θα μπορουσες να βοηθησεις λιγο με τα 1 και 2?

επισης για καποιο λογο κλειδωνει σε αναλυση 1166χ616 νομιζω, πως μπορω να την αλλαξω σε 720p?

Ακριβώς την ίδια εικόνα έβγαζε και σ'εμένα και δεν προχωρούσε η διαδικασία.Κάντο μια extract το iso και θα σου βγάλει διάφορους φακέλους.Αυτούς γράψτους σε dvd.

Δεν χρειαζεται extract

εγω εκαψα το image (iso) σε DVD με το Nero με την εντολη burn image

απλα το εκαψα σε 4χ οπως ειπαν τα παιδια παραπανω

1) το αντιγραφικο σου δουλευει καλα? τσεκαρε την επιλογη verify του Nero για να τσεκαρει το δισκακι αφου το καψει

2) μηπως χρησιμοποιεις noname δισκακια?

Το VLC στο Yellow Dog Linux v6.0 δουλεύετε ακόμα,όταν το εγκαταστήσω με επιτυχία τότε θα γράψω πως ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Διότι αν γράφω εντολές θα χαθούμε και θα υπάρξει σύγχυση.

Για την αλλαγή του video mode από 1080i σε 720p ακολούθησε το επίσημο How to από την Terra Soft.

Το VLC στο Yellow Dog Linux v6.0 δουλεύετε ακόμα,όταν το εγκαταστήσω με επιτυχία τότε θα γράψω πως ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Διότι αν γράφω εντολές θα χαθούμε και θα υπάρξει σύγχυση.

Για την αλλαγή του video mode από 1080i σε 720p ακολούθησε το επίσημο How to από την Terra Soft.

προσπάθησα να το εγκαταστήσω με τον οδηγό που εχεις φτιάξει αλλα οταν παω να το τρεξω απο το terminal μου βάζει : vlc: error while loading shared libraries: libdbus-1.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory.

Αντε με το καλό να το φτιάξεις να μας πεις και εμας πως γίνεται!!!!:worshippy:

προσπάθησα να το εγκαταστήσω με τον οδηγό που εχεις φτιάξει αλλα οταν παω να το τρεξω απο το terminal μου βάζει : vlc: error while loading shared libraries: libdbus-1.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory.

Αντε με το καλό να το φτιάξεις να μας πεις και εμας πως γίνεται!!!!:worshippy:

O ήδη υπάρχων οδηγός του VLC είναι για την έκδοση YDL v5 ,δεν ισχύει για την καινούργια έκδοση v6.0 του YDL.

Σύντομα...! -bye-