Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Ας βοηθησει καποιος...
Δεν μπορω να κανω την εγκατασταση ...
Εβαλα και ποντικι και πληκτρολογιο usb .Το πληκτρολογιο το βρησκει γιατι μπορω να γραψω το ποντικι αναβει αρα ειναι οκ αυτα.
Καπου κολαει η εγκατασταση....
Μπορει καποιος να μου δοσει συγκεκριμενη σελιδα να κατεβασω το YDL που δουλευει σιγουρα? Το κατεβασα 2 φορες. Την μια με torrent οπου το εγραψα κανονικασε dvd και την αλλη πηγα εδω http://www.terrasoftsolutions.com/resources/downloads.shtml και μετα ftp://ftp.mirror.ac.uk/sites/ftp.terrasoftsolutions.com/products/ydl/ απο UK μπηκα στο ISO και κατεβασα το yellowdog-5.0-phoenix-20061208-PS3 ομως το nero dεν μου το εμφανιζει σαν iso για να το φραψω σε dvd.
Παρακαλω βοηθειστε.....

Σταματαει σε ενα kboot : μπορεις να γραψεις με το πληκτρολογιο αλλα μετα πο 30 δευτερα μαυριζει η οθονη....
Οι τελευταιες ενδειξεις:
πριν debug sending discover....
debug sending discover....
debug sending discover....
dont understand action "leasefail"
udf-fs : No vrs found
udf-fs : No vrs found
kboot :

Ti symbainei??

Και κατι αλλο οταν κανουμε format κανουμε quick format h full?
Στο kboot σε καποια βιντεο που ειδα στο youtube οταν φτανει εκει κατι γραφουν και πατανε enter ...
Πρεπει να γραψουμε κατι?

Απ οτι βλωπω το πληκτρολογιο και το ποντικι λειτουργουν κανονικοτατα γιατι μεσα απο το μενου του PS3 μπορω και με το ποντικι και με το πληκτρολογιο να να προχωραω στο μενου .....
Τι μπορει να συμβαινει??

Λοιπών κανε ένα quick format,είναι λίγο μπέρδεμα με αυτά που σου κάνει,εμείς δεν είχαμε τέτοια προβλήματα.

Περίμενε να το ψάξω να σου πω σίγουρα...

Απο ενα σιτε του εξωτερικου ειδα οτι οταν πας στο kboot γραφεισ κατι....
Αυτο το κατι ειναι installtext .Οταν το εκανα και εγω πριν λιγο περασω στην επομενη σελιδα με τους 6-7 πινγκουινους.
Και ξεκινησε η εγκατασταση αλλα επρεπε να καω αρκετες επιλογες πριν οπως γλωσσα εγκαταστασης και τετοια. Σε καποια φαση εφτασε σε κατι επιλογες για partition.......Ειχε επιλογες να σβησεις ολα τα partition linux και αλλες επιλογες .... εγω επελεξα να τα σβησω και πατησα sτο sda 2 partition mallon να γινει η εγκατασταση και ξεκινησε τωρα που γραφω ειναι στο 80 %.
Ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια και εσβησα το μενου του PS3.

Για να καταλάβεις, ότι και να κάνεις με το Linux δεν θα έχει καμία επίπτωση στο κομμάτι του PS3 Game.
Είναι δυο διαφορετικά διαμερίσματα που δεν επηρεάζει το ένα με το άλλο...

Ωραία συνέχισε την εγκατάσταση και ενημέρωσε μας...

Λοιπον η εγκατασταση εγινε στο sda2 που ειπα πριν μαλλον ομως δεν εχει τελιειωσει δεν ξερω τι συμβαινει....Οταν εκανα reboot επρεπε να ξαναβαλω το dvd και μετα απο καποιες επιλογες αρχισε να βγαζει αυτα με τα ΟΚ που ειναι σε χρωμα πρασινο.
Μου ζητησε να βαλω noname login kai pas αλλα πριν δεν μου ειχε ζητηση να βαλω πουθενα nonome login αλλα νονο ενα pas μου ειχε ζητηση .
Εβαζα το pas που ειχα βαλει πριν αλλα τπτ δεν προχωραει.Εβαλα noname login root και pas αυτο που ειχα βαλει τπτ παλι.

Εχω εκνευριστει....τι συμβαινει?? Να κανω ενα full format ???
Απο που κατεβασατε εσεις το iso και τα κανει ολα μονο του?

Τα έχεις κάνει λίγο μπάχαλο και εχω μπερδευτεί... :damnyou:

Κανε ένα format και ακολούθησε τις οδηγίες για το YDL βήμα βήμα,αν κάνεις ακριβώς τα βήματα που εχω γράψει, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο υπογράφω.

Μετα απο πολλες εγκαταστασεις πολυ ψαξιμο καταφερα και εβαλα το YDL 5.00
Πως θα κανω update se 5.01?
Eχω κατεβασει το 5.01 .

Αν βαλω το Ubuntu Linux 7.04 και το κανω update θα υπαρχει καποιο προβλημα με το wifi η κατι αλλο?

To Ubuntu είναι διαφορετικό OS δεν μπορείς να έχεις και τα δυο μαζί.

Για το update του YDL v5.0 σε v5.0.1 εγκατέστησε το από πάνω.

Το ξερω οτι δεν μπορεις να εχεισ και τα δυο μαζι .Ποιο ειναι καλυτερο?Ποιο υποστηριζει και ποιο οχι wifi κτλ....

Το YDL v5.0.1 και το Ubuntu υποστηρίζουν Wi-Fi.
To YDL είναι πιο σταθερό ενώ το Ubuntu έχει αρκετά bugs και δεν το συνιστώ έως τώρα...

Οταν μπαινει στο menu tou ubuntu και παταω install κανω τις επιλογες κτλ οταν ξεκινα η εγκατασταση κοαλει πανα στο 15 % γιατι?

re paidia exo mperdeuti asxima...
dn mporo na energopiiso to wi-fi..(exo 3anastili me autin tin erotisi ala kanis dn m apantise)
asxeto: mporo na 3anaegkatastiso ta linux xoris na kano format? gt ekana mia vlakia prospa8ontas na valo to vlc kai diegrapsa enan fakelo.

carpe_diem_rj αν βάλεις όμως το Live CD(διάβασε την πρώτη σελίδα)...

kevin δεν μας λες τι λειτουργικό χρησιμοποιείς(OS),ξανά βάλτο από πάνω.