Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,303 NEO HRAKLEIO 22 July 2011 #41 Δεν ασχολειται η apple... κατεβασε το κανονικα απο το "θειο" !
spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 22 July 2011 #42 Γιαννης Σπυρου said: Δεν ασχολειται η apple... κατεβασε το κανονικα απο το "θειο" ! Click to expand... η ιδια η αππλε ωθει στην πειρατεια εδω πλεον ... :BDBDG54: σιγουρα θα δουλεψει ? η θα πεταξει κανα μηνυμα this software is not κλπ κλπ και δε θα μαζευεται μετα γιατι ειμαι και αγχωδης ...
Γιαννης Σπυρου said: Δεν ασχολειται η apple... κατεβασε το κανονικα απο το "θειο" ! Click to expand... η ιδια η αππλε ωθει στην πειρατεια εδω πλεον ... :BDBDG54: σιγουρα θα δουλεψει ? η θα πεταξει κανα μηνυμα this software is not κλπ κλπ και δε θα μαζευεται μετα γιατι ειμαι και αγχωδης ...
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 22 July 2011 #43 Απάντηση: Re: Lion μονο με πιστωτικη στο mac app store spyrmak said: γιατι ειμαι και αγχωδης ... Click to expand... Δεν το είχαμε καταλάβει.... Σε πειράζω !! :ernaehrung004:
Απάντηση: Re: Lion μονο με πιστωτικη στο mac app store spyrmak said: γιατι ειμαι και αγχωδης ... Click to expand... Δεν το είχαμε καταλάβει.... Σε πειράζω !! :ernaehrung004:
spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 22 July 2011 #44 Re: Απάντηση: Re: Lion μονο με πιστωτικη στο mac app store Μιχάλης Κορ. said: Δεν το είχαμε καταλάβει.... Σε πειράζω !! :ernaehrung004: Click to expand... αληθεια τωρα θα δουλεψει ? δεν θα υπαρχει καποιος κρυφος μηχανισμος ασφαλειας ? ολοκληρη αππλε ? περιεργο μου κανει ... θα κυκλοφορησει λεει σε στικ 69 $ ? ενα πασει περιπτωσει μου πα σε ενα καταστημα οτι μπορει να εξυπηρετουν αυτοι στο σερβις δλδ να πληρωνεις τα 29.99 και να το εγκαθιστουν ... η να στο κανουν gift ... Last edited: 22 July 2011
Re: Απάντηση: Re: Lion μονο με πιστωτικη στο mac app store Μιχάλης Κορ. said: Δεν το είχαμε καταλάβει.... Σε πειράζω !! :ernaehrung004: Click to expand... αληθεια τωρα θα δουλεψει ? δεν θα υπαρχει καποιος κρυφος μηχανισμος ασφαλειας ? ολοκληρη αππλε ? περιεργο μου κανει ... θα κυκλοφορησει λεει σε στικ 69 $ ? ενα πασει περιπτωσει μου πα σε ενα καταστημα οτι μπορει να εξυπηρετουν αυτοι στο σερβις δλδ να πληρωνεις τα 29.99 και να το εγκαθιστουν ... η να στο κανουν gift ...
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,303 NEO HRAKLEIO 22 July 2011 #45 Η Αpple ειναι large , δεν ασχολείται (σοβαρά το λέω)! Παρε κανά τηλέφωνο στoυς resellers , και ρωτα ...
Η Αpple ειναι large , δεν ασχολείται (σοβαρά το λέω)! Παρε κανά τηλέφωνο στoυς resellers , και ρωτα ...
=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,346 Homeless 16 August 2011 #46 Κυκλοφόρησε και σε usb drive http://store.apple.com/us/product/MD256Z/A?mco=MTY3ODQ5OTY