Ληψεις με μεγαλες κεραιες στην Θεσ/κη

Gab εγω λογικά εκείνες τις μέρες θα είμαι ακόμα Ρέθυμνο για διακοπές, οπότε δεν θα μπορέσω. Θα μου το χρωστάς γα άλλη φορά!!:a0210:

file mou thalega na giriseis ligo pio prin ke na mas kaneis ke esi tin timi na ertheis!exoume ke tsikoudia an xreiastei!
filika gab

file mou thalega na giriseis ligo pio prin ke na mas kaneis ke esi tin timi na ertheis!exoume ke tsikoudia an xreiastei!
filika gab

Δυστυχώς Γαβριήλ δεν γίνεται. Πολύ θα θέλα να έρθω να γνωρίσω και τα άλλα παιδιά αλλά και να δω την εγκατάσταση σου. Ξέρεις όμως ότι είμαι ξενιτεμένος άνθρωπος, άφησε με λοιπόν να χαρώ το σπιτάκι μου όσο μπορώ περισσότερο :D

Re: Απάντηση: Ληψεις με μεγαλες κεραιες στην Θεσ/κη

bill , καλά να περάσεις στην Κρήτη και να την χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο , χωρίς πατρίδα είμαστε χαμένοι ...

μην βιάζεσαι ρε Νίκο, σε ένα μήνα θα πάω. απλά το λέω από τώρα ότι στις 04 Μαΐου δεν θα έχω επιστρέψει ακόμα...

@mods
αν είμαστε off topic, μην διστάσετε να σβήσετε τα μυνήματα μας!!

Γαβριηλ δεν μας ειπες ακομα εαν λαμβανεις απο 62Ε Ιραν Beam και τις υπολοιπες πλην την ισχυρη 11555V.

Οι 30.5Ε βγαινουν επισης πληρης ?

Χαιρετισματα απ τη χιονισμενη Στουτγκαρδη.

Συγνωμη για την καθυστερηση να απαντησω!
Λοιπον απο τιs 62east ολεs oι συχνοτητεs παιζουν κανονικα αλλεs οριακα και
αλλεs με αρκετο σημα!Μονο τα feeds δεν επιασα αλλα οχι λογω σηματοs μαλλον.
οριακεs
10961v
10973v
11088v
11093v
κανονικεs
10980v
10999v
11103v
Tωρα για τον arabsat στιs 30,5east:
αδυνατη ληψη
12515h,12553h,12564h,12590h,12612v,12703v,12729v,12733v,12740v.
κανονικη ληψη
12519h,12548h,12558h,12561h,12588v,12623v,12630v,12661v!
Για οτιδηποτε αλλο ειμαι στη διαθεση σαs!
Φιλικα gabriel

Γαβριηλ σ' ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.

Παραξενο μου φαινεται να μην βγαζεις πληρης 30.5Ε. Σε παλια αναφορα απο Θεσ/κη ειχα διαβαζει πως εβγαινε πληρης με 1.80μ. Η εξασθενησε η δε ξερω τι αλλο μπορει να παιζει. Μικρο το κακο απλα παραξενο για μενα.

Την 62Ε/11088V βγαζεις ?

Απ την βαθυχειμωνια χαιρετισμους και Χρονια Πολλα !!

Καλημερα απο θεσσαλονικη!
Το καναλι αυτο το esfahan tv στιν 11088v παιζει οριακα με μικρα σπασιματακια!
Τωρα για τον arabsat στιs 30,5east ο δορυφοροs αυτοs εχει αδυνατισει σε σημα πολυ σε σχεση με το παρελθον!
Χαιρετισμουs Gabriel

30,5 East

Παιδιά οι δορυφορικοί μου δέκτες ανακάλυψαν μία απόκληση συχνοτήτων γύρω στα 4ΜΗz προς τα πάνω δηλ. το Υemen TV που είναι στα 12515 Η 3000 3/4 έχει πάει στα 12519 Η 3000 3/4 και έχω signal Quality 96%.
Το ίδιο έχει συμβεί και με το Sudan TV που έχει πάει στα 12523 Η 3000 3/4 .Για κοιτάξετε το και εσείς παιδιά ......

Την 62Ε/11088V βγαζεις ?

Απ την βαθυχειμωνια χαιρετισμους και Χρονια Πολλα !!
Aπό εδώ το κανάλι αυτό είναι σε σχετικά καλά επίπεδα ......

Attachments

• IRIB Esfahan - Intelsat 902 {62 East}.JPG
    IRIB Esfahan - Intelsat 902 {62 East}.JPG
    95.5 KB · Views: 41
Μπραβο Κυπρο !! Σπανιζει πολυ καποιο screenshot αυτου του καναλιου.
Από το δορυφορικό μου κέντρο τίποτα δεν σπανίζει φίλε Χρήστο !!!!!:aktion033::aktion033:

Last edited:
Κυπρο εγω τηρω την θεση οτι παντα υπαρχει κατι δυσκολο. Στη Λεμεσο και με τον δικο σου εξοπλισμο θα δοκιμαζα τα κυκλικης πολωσεως των 36Ε/56Ε, τα ινδικα απ τις 93.5Ε οπου παιδευονται στην Δυτικη Σουδικη Αραβια μερικοι η της δεσμης S2 στις 60Ε. Εκει ομως αρκετες συχνοτητες απαιτουνε ειδικο (πακετοδεκτη ?) σε Digicipher 2 που κυκλοφορουν πολυ στην Β/Ν Αμερικη αλλα οχι αλλου. Αν θελεις να δοκιμασεις αλλα hard to catch υπαρχουν και οι Thor 2 οπου ψαχνω για αναφορες στο αναλογο θεμα η ισως πιο ασθενης και απ τον Astra 2D λογω χαμηλοτερη ισχυς των πομπων (30W αντι για 37W) τον Astra 3A στις 23.5Ε. Αλλα και ο 1Ε τυραννει πολλους ηδη στην Ελλαδα. Ποσο λοιπον στην Κυπρο. Και ως τελευταιον θα ανεφερνα τις δεσμες Ουγγαριας των Amos 1/2 οι οποιες πεφτουν προς τα Νοτια τοσο οσο αυτες των δεσμων Μεσης Ανατολης στα Βορεια.

Κριμα που δεν διαθετεις ληψη της μπαντας C. Μια 370ρα κινητη απο 40.5W-105.5E θα ταν φοβερο σαν reference station για την Ανατολικη Μεσογειο. Ηδη εδω σε Γερμανια και Αυστρια ανεβαινουν πολλοι σ' αυτο το μεγεθος. Ενα σωρο εξωτικα καναλια απο Νοτια Αμερικη, Αφρικη και Ασια σε ελευθερη θεαση υπαρχουν. Η ζητηση ειναι αυξημενη αλλα ελαχιστοι οσοι εχουν το χωρο και το δικαιωμα να στησουν μια 2η κεραια αποκλειστικα για την C.

Ας ασχοληθουμε τωρα με την μπαντα C.

Γαβριηλ θα θελα να μας πεις - οταν βρεθει χρονος βεβαια - ποιες συχνοτητες δεν λαμβανεις η με δυσκολια απο τις ακολουθες θεσεις: 40.5W/78.5E

Καλησπερα!
Δωσε μου λιγεs μερεs να συγκεντρωσω ολεs τισ λεπτομερειεs και επανερχομαι δρυμυτεροs!Φιλικα gab