Λήψη 3.1Ε με τηλεόραση LG42LB550V

Αν σου στειλω με εμαιλ το λογισμικο αναβαθμισης του ΑΜΙΚΟ 8140 μπορεις να διαπιστωσεις αν ειναι το ιδιο δοκιμασμενο λογισμικο του ΑΜΙΚΟ 8320?

Μεχρι να ερθει στις προσεχεις ημερες ο ΑΜΙΚΟ 8140 θα δοκιμασω σε λιγο αν το λογισμικο για τον ΑΜΙΚΟ 8140 που μου εστειλε ο φιλος απο την Γερμανια μπαινει και στον ΑΜΙΚΟ 8320 που τον εχω διπλα μου

Εχεις δικιο αυτο φοβαμαι και εγω. Διαβαζω απο το μενου οτι το λογισμικο που εχω στον ΑΜΙΚΟ 8320 ειναι το 1.6.49 ΕΜU ενω του ΑΜΙΚΟ 8140 ειναι το 1.3.76 ΕΜU. Δεν θα το ρισκαρω, θα περιμενω λιγες ημερες μεχρι να ερθει ο ΑΜΙΚΟ 8140.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης στον δεκτη μου Argus miniplus highspeed διαβαζω στις πληροφοριες οτι εχει λογισμικο 1.6.49 ΕΜU, δηλαδη το ιδιο ακριβως με τον ΑΜΙΚΟ 8320.

Τάσο στείλε ενα mail στην astrasat και θα σου λύσουν τις απορίες για τον Amiko

Για οσους έχουνε δέκτες ΑΜΙΚΟ , ενα καλο σαιτ για αναβαθμισεις ειναι αυτο εδώ:

http://amikoreceiver.com/new-softwa...hd-8140-amiko-shd-8360-amiko-sthd-8820-combo/

pre-logo_amiko7z.jpg

Ηρθε ο ΑΜΙΚΟ 8104 και εχει την τελευταια αναβαθμιση ΕΜU 1.3.76. Εχει ακριβως το ιδιο τηλεχειριστηριο με τον ΑΜΙΚΟ 8300. Ομως δεν μπορω να βαλω τα keys DIGEA. Πατωντας δυο φορες το πληκτρο ΙNFO και μετα το πρασινο πληκτρο δεν μου ανοιγει το μενου για την εισαγωγη των keys DIGEA οπως γινεται στον καλο μου ΑΜΙΚΟ 8300 και στον EDISION HIGHSPEED. Ξερει καποιος απο σας πως μπορει να εισαγω τα keys DIGEA στον ΑΜΙΚΟ 8104 για να δω ολα τα ελληνικα καναλια? :huh2:

Ηρθε ο ΑΜΙΚΟ 8104 και εχει την τελευταια αναβαθμιση ΕΜU 1.3.76. Εχει ακριβως το ιδιο τηλεχειριστηριο με τον ΑΜΙΚΟ 8300. Ομως δεν μπορω να βαλω τα keys DIGEA. Πατωντας δυο φορες το πληκτρο ΙNFO και μετα το πρασινο πληκτρο δεν μου ανοιγει το μενου για την εισαγωγη των keys DIGEA οπως γινεται στον καλο μου ΑΜΙΚΟ 8300 και στον EDISION HIGHSPEED. Ξερει καποιος απο σας πως μπορει να εισαγω τα keys DIGEA στον ΑΜΙΚΟ 8104 για να δω ολα τα ελληνικα καναλια? :huh2:

Διορθωνω το λαθος μου ο δεκτης ειναι ΑΜΙΚΟ 8140