Λήψη 3' στις Βρυξέλλες

Πολύ σωστά, φίλε kostikos. Αφού ρυθμίσεις αζιμούθιο και ανύψωση με το εργαλειάκι που προτείνεις (παρεμπιπτόντως το έχω και εγώ, αλλά ξέχασα να το αναφέρω και κάνει πολύ καλή δουλειά σε ΕΥΚΟΛΟΥΣ δορυφόρους), ο φίλος μας θα έχει αποτέλεσμα.

Δεν βλέπω να κάνω εύκολα δουλειά με τις... Βρυξέλλες..
Σκέφτομαι όμως ότι ίσως να με βοηθήσει αυτό το μηχανάκι, να διορθώσω το wave frontier μου.. Τι λέτε; Κάνει;;
Νομίζω ότι δεν έχει και την καλύτερη στόχευση....

Μπα δε θα σε βοηθησει. Αυτο ειναι μονο για να σου δειξει αν πετυχες χοντρα χοντρα καποιον δορυφορο. Για τη δουλεια που θελεις να κανεις (ψιλοδιορθωσεις κτλ) χρειαζεσαι πεδιομετρο.

Εάν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει τα ίδια προγράμματα της Digea από την Αγγλία (Λονδίνο) υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέριει να πιάσει τον δορυφόρο στις 3.1 μοίρες ;;;;;; Τι μέγεθος πιάτο θα χρειασθει ;;;;

Τυπικα του μετρου, για να μην ειναι οριακα τα πραγματα. Ισως και με 80ρι να γινεται, αλλα οι διαφορες κοστους σε αυτα τα μεγεθη ειναι μικρες.

Υπάρχει αναφορά λήψης και για 60αρι κάτοπτρο στη Βόρειο Αγγλία..

Βορεια Σουηδια, με 80cm το πιανω με 9dB. Οποτε κανενα προβλημα..

Ενας φιλος το εχει το skybox εδω και 2 χρονια και ειναι πολυ αξιοπρεπες. Εγω το εχω στο εξοχικο 6-7 μηνες για τον 3.1Ε. Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα για τα λεφτα του ειναι πολυ τιμιο μηχανημα. Απο εδω το πηρα 40 κατι.

Ευχαριστώ για την πολύ χρήσιμη ενημέρωση.

Εάν λοιπόν κάποιος που μένει στο Λονδίνο, αγοράσει τον συγκεκριμένο δέκτη (Skybox F5 HD Satellite Receiver 1080P) που κοστίζει με μεταφορικά περίπου 40 στερλίνες (48 ευρώ περίπου), και κάποιος τεχνικός του βάλει μία εγκατάσταση με πιάτο γύρω στα 1.00 μέτρο θα μπορεί να βλέπει τον δορυφόρο από τον οποίο εκπέμπει η Digea στις 3 μοίρες (αλήθεια ποιο ειναι το σωστό όνομα του δορυφόρου ;;;; ). Θα χρειαθεί τίποτε άλλο ;;;; γιατί γίνεται αναφορά σε BISS ..... τι ειναι αυτό, και που το βρίσκουμε και πως γίνεται η διαδικασία ενσωμάτωσης στον δέκτη ;;;;.

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν θέλω να κάνω τον φίλο μου να αγοράσει όλα τα εργαλέια και να μην μπορεί να δει τα κανάλια Digea γιατί δεν κάνει σωστά ΟΛΗ την απαραίτητη διαδικασία.