Επανήλθα, S 77%, Q 84% στην 10956 V του Hellas Sat.....
Έχω δυο Tecatel 1.00x1,15m και 0.90x1,00m και είναι πολύ καλές στην παράκεντρη λήψη.Τεκατέλ σιδερένιο 10ετίας....
με 120x144
Καλημέρα Γιώργο!
Αυτό θυμόμουν και εγώ ,είπα να ρωτήσω μήπως κάνω λάθος.
Γιώργο δεν έχεις καλό σήμα, μήπως στο πιάτο σου δεν είναι καλά ρυθμισμένο το τόξο;
Εγώ έχω S 70% & Q 70% σε παράκεντρη λήψη το 0.85x0,95m με κέντρο τις 42Ε.
Με ποιον δέκτη έχεις τις ενδείξεις αυτές ,γιατι από δέκτη σε δέκτη είναι διαφορετικές.
Εγώ τις έχω στον Spiderbox.
Μπορεί οι ενδείξεις στον AZBOX HD+ να αντιστοιχουν σε πιο μεγάλα νούμερα σε άλλους δέκτες.
Ο Spiderbox δείχνει γύρω στο 5% παραπάνω στις ενδείξεις από τον SAB στην ίδια συχνότητα
Καλό!ναι το γνωριζω. κατσε να παει ο ανταρτης μου στη γιαγια του και θα εχω τον χρονο να το ψαξω. δεν σε ξεχασα![]()
εκανα left-right με το vbox αλλα δεν ειδα παραπανω σημα στην συχνοτητα. εχω θεμα το ξερω αλλα οκ. ολα καλα.. :ernaehrung004:
Καλό!
Γιώργο μπορεί να είναι και θέμα στροφής του lnb,να μην είναι στην σωστή θέση ώστε να ακολουθεί όλους τους δορυφόρους.
Συνήθως άν δεν ακολουθει το lnb(η γωνία στρέψης) σωστά το τόξο χάνεις σε άλλον δορυφόρο.ναι αλλα θελει μια tv στην ταρατσα με τον δεκτη για να γλιτωσω τα πανω κατω..
αν κανω 1-2 κλικ αριστερα η δεξια στο LNB ισως να δω παραπανω σημα στη συχνοτητα αλλα θα χασω απο καποιες αλλες. τι λες κι εσυ; εγω αυτο πιστευω.
Συνήθως άν δεν ακολουθει το lnb(η γωνία στρέψης) σωστά το τόξο χάνεις σε άλλον δορυφόρο.
Ρυθμισε το lnb ωστε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε κάποιους δορυφόρους.
Έλα εδώ είμαι !!!!! με προλάβατε...
Με 1.20 και κέντρο 28,2 βγάζεις από 42 έως και 13 μοίρες άνετα........το δικό μου setup (προς το παρόν) είναι κέντρο 28,2 και παράκεντρα 42 / 39 / 23,5 / 19,2 / 16 / 13.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.