cmoustakas
Supreme Member
δεν νομιζω μπαινω στο lynksat και βλεπω οτι τα εχει κανονικα στον 19...
Δεν είπα σε άλλο δορυφορο, σε άλλη συχνότητα είπα.
δεν νομιζω μπαινω στο lynksat και βλεπω οτι τα εχει κανονικα στον 19...
Για ποια συχνοτητα συγκεκριμενα μιλαμε;
Διοτι εαν ειχε μεταφερθει σε spotbeam θα ειχαν γεμισει τα διαφορα boards ανα την Ευρωπη.
Δεν τιθεται λοιπον μεταφορα δεσμης. Η συγκεκριμενη συχνοτητα που αναφερεις ναι μεν εκπεμπει με FEC=9/10 που ειναι γενικα δυσκολοτερης ληψης ομως με το πανισχυρο σημα εντος Ελλαδος παλι δεν αποτελει προβλημα εκτος απο απορυθμισμενη κεραια η οριακου μεγεθους π.χ. 60εκ. Σ' αυτη τη περιπτωση ομως δεν θα επρεπε καν να σου λοκαρει. Επομενως το προβλημα σου πρεπει να ειναι αλλου. Δυστυχως δεν μου ερχεται κατι στο νου. Μηπως κανεις αλλος με αναφορα του δεκτη σου μπορει να σου πει περισσοτερα; Θα προτεινα ξεχωριστο thread καθως δεν εχει να κανει με τη ληψη των 19.2Ε που μονο σε (πολυ) μικρες η απορυθμισμενες κεραιες αποτελει πια δυσκολια εντος Ελλαδος. Εαν μιλαμε για τα πολυ ΝΑ και Κυπρο αλλαζουν τα πραγματα φυσικα.
Στον υπολογιστή σκανάρω 6 κανάλια:
Nat Geo Wild HD
Sky Sport 1 HD
Discovery HD
Sky Cinema HD
TNT Film (TCM)
Sky 1
Κοντά μου έρχονται όλα τα κανάλια που έγραψε ο φίλος Psilos2003 και επιπλέον τα Sky Sport Bundesliga 2 HD , Eurosport360HD 1 και Sky Sport 3 HD.
Λήψη συχνότητας με 2.1μ και βροχερό καιρό.
![]()
Υ.Γ. Οσο για τους δέκτες edision argus pingulux παρόλο που δεν τους έχω δουλέψει νομίζω ότι μπορεί να είναι πρόβλημα H/W.
Το Bundesliga2, Sport3 και Eurosport360 είναι κανάλια τα οποία ανοίγουν μόνο όταν δείχνουν κάποιον αγώνα και δεν εκπέμπουν 24/7. Δοκίμασε να σκανάρεις πάλι το Σ/Κ το απόγευμα που έχει πρωταθλήματα και θα σου τα βρει. Για το Eurosport360 αμφιβάλλω, διότι μεταδίδει γεγονότα μία δύο φορές τον χρόνο.πχ σε αυτην 11914 H 27500
απλα σε ολες τις συχνοτητες το ιδιο με κανει,βρισκει μερικα καναλια και οχι ολα!
Το Bundesliga2, Sport3 και Eurosport360 είναι κανάλια τα οποία ανοίγουν μόνο όταν δείχνουν κάποιον αγώνα και δεν εκπέμπουν 24/7. Δοκίμασε να σκανάρεις πάλι το Σ/Κ το απόγευμα που έχει πρωταθλήματα και θα σου τα βρει. Για το Eurosport360 αμφιβάλλω, διότι μεταδίδει γεγονότα μία δύο φορές τον χρόνο.
Τα 3 κανάλια δεν κατεβαίνουν πάνω σε pc cards λόγω μετάδοσης αλλά με τους δέκτες κατεβαίνουν κανονικά αλλα χωρίς εκπομπή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.