Λήψη Astra 1 @ 19.2°E

Για ποια συχνοτητα συγκεκριμενα μιλαμε;
Διοτι εαν ειχε μεταφερθει σε spotbeam θα ειχαν γεμισει τα διαφορα boards ανα την Ευρωπη.

πχ σε αυτην 11914 H 27500

απλα σε ολες τις συχνοτητες το ιδιο με κανει,βρισκει μερικα καναλια και οχι ολα!

Δεν τιθεται λοιπον μεταφορα δεσμης. Η συγκεκριμενη συχνοτητα που αναφερεις ναι μεν εκπεμπει με FEC=9/10 που ειναι γενικα δυσκολοτερης ληψης ομως με το πανισχυρο σημα εντος Ελλαδος παλι δεν αποτελει προβλημα εκτος απο απορυθμισμενη κεραια η οριακου μεγεθους π.χ. 60εκ. Σ' αυτη τη περιπτωση ομως δεν θα επρεπε καν να σου λοκαρει. Επομενως το προβλημα σου πρεπει να ειναι αλλου. Δυστυχως δεν μου ερχεται κατι στο νου. Μηπως κανεις αλλος με αναφορα του δεκτη σου μπορει να σου πει περισσοτερα; Θα προτεινα ξεχωριστο thread καθως δεν εχει να κανει με τη ληψη των 19.2Ε που μονο σε (πολυ) μικρες η απορυθμισμενες κεραιες αποτελει πια δυσκολια εντος Ελλαδος. Εαν μιλαμε για τα πολυ ΝΑ και Κυπρο αλλαζουν τα πραγματα φυσικα.

Δεν τιθεται λοιπον μεταφορα δεσμης. Η συγκεκριμενη συχνοτητα που αναφερεις ναι μεν εκπεμπει με FEC=9/10 που ειναι γενικα δυσκολοτερης ληψης ομως με το πανισχυρο σημα εντος Ελλαδος παλι δεν αποτελει προβλημα εκτος απο απορυθμισμενη κεραια η οριακου μεγεθους π.χ. 60εκ. Σ' αυτη τη περιπτωση ομως δεν θα επρεπε καν να σου λοκαρει. Επομενως το προβλημα σου πρεπει να ειναι αλλου. Δυστυχως δεν μου ερχεται κατι στο νου. Μηπως κανεις αλλος με αναφορα του δεκτη σου μπορει να σου πει περισσοτερα; Θα προτεινα ξεχωριστο thread καθως δεν εχει να κανει με τη ληψη των 19.2Ε που μονο σε (πολυ) μικρες η απορυθμισμενες κεραιες αποτελει πια δυσκολια εντος Ελλαδος. Εαν μιλαμε για τα πολυ ΝΑ και Κυπρο αλλαζουν τα πραγματα φυσικα.

και σε φιλαρακι παλι που εχει και αυτος δεκτη edision argus pingulux και σε αυτον υπαρχει αυτο το προβλημα,αμα μπορεσει καποιος απο δω να αναζητησει τη συχνοτητα και να με πει μετα τι καναλια βγαζει,θα ηταν το ιδανικο πιστευω.

Στον υπολογιστή σκανάρω 6 κανάλια:
Nat Geo Wild HD
Sky Sport 1 HD
Discovery HD
Sky Cinema HD
TNT Film (TCM)
Sky 1

Κοντά μου έρχονται όλα τα κανάλια που έγραψε ο φίλος Psilos2003 και επιπλέον τα Sky Sport Bundesliga 2 HD , Eurosport360HD 1 και Sky Sport 3 HD.
Λήψη συχνότητας με 2.1μ και βροχερό καιρό.

8jUW921.jpg

Υ.Γ. Οσο για τους δέκτες edision argus pingulux παρόλο που δεν τους έχω δουλέψει νομίζω ότι μπορεί να είναι πρόβλημα H/W.

Στον υπολογιστή σκανάρω 6 κανάλια:
Nat Geo Wild HD
Sky Sport 1 HD
Discovery HD
Sky Cinema HD
TNT Film (TCM)
Sky 1

και εμενα ακριβως αυτα τα καναλια με βγαζει λειπουνε 3 απο τη συχνοτητα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κοντά μου έρχονται όλα τα κανάλια που έγραψε ο φίλος Psilos2003 και επιπλέον τα Sky Sport Bundesliga 2 HD , Eurosport360HD 1 και Sky Sport 3 HD.
Λήψη συχνότητας με 2.1μ και βροχερό καιρό.

8jUW921.jpg

Υ.Γ. Οσο για τους δέκτες edision argus pingulux παρόλο που δεν τους έχω δουλέψει νομίζω ότι μπορεί να είναι πρόβλημα H/W.

πολυ παραξενο παντως και στο φιλο απο πανω που ειναι με του pc,το ανοιγει τα ιδια ακριβως καναλια,μηπως θελει ποιο μεγαλη πιατο?1.20 εχω εγω αλλα δεν νομιζω ρε παιδια.

πχ σε αυτην 11914 H 27500

απλα σε ολες τις συχνοτητες το ιδιο με κανει,βρισκει μερικα καναλια και οχι ολα!
Το Bundesliga2, Sport3 και Eurosport360 είναι κανάλια τα οποία ανοίγουν μόνο όταν δείχνουν κάποιον αγώνα και δεν εκπέμπουν 24/7. Δοκίμασε να σκανάρεις πάλι το Σ/Κ το απόγευμα που έχει πρωταθλήματα και θα σου τα βρει. Για το Eurosport360 αμφιβάλλω, διότι μεταδίδει γεγονότα μία δύο φορές τον χρόνο.

Το Bundesliga2, Sport3 και Eurosport360 είναι κανάλια τα οποία ανοίγουν μόνο όταν δείχνουν κάποιον αγώνα και δεν εκπέμπουν 24/7. Δοκίμασε να σκανάρεις πάλι το Σ/Κ το απόγευμα που έχει πρωταθλήματα και θα σου τα βρει. Για το Eurosport360 αμφιβάλλω, διότι μεταδίδει γεγονότα μία δύο φορές τον χρόνο.

ναι οκ καταλαβα,απλα δεν πρεπει ομως να τα εβρισκα τουλαχιστον?δηλαδη οταν θα εχει αγωνα θα μου τα εμφανισει οταν σκαναρω παλι τη συχνοτητα?δεν νομιζω να υσχυει αυτο λογικα.

Τα 3 κανάλια δεν κατεβαίνουν πάνω σε pc cards λόγω μετάδοσης αλλά με τους δέκτες κατεβαίνουν κανονικά αλλα χωρίς εκπομπή

Τα 3 κανάλια δεν κατεβαίνουν πάνω σε pc cards λόγω μετάδοσης αλλά με τους δέκτες κατεβαίνουν κανονικά αλλα χωρίς εκπομπή

σε μενα παντως και σε αλλους 2 ακομα που ξερω με edision δεκτη δεν κατεβαινουν καθολου!

Λοιπόν, κατεβαίνουν και στο PC αλλά μόνο με network scan και όχι με το απλό channel scan. Στο network scan βλέπω όλα τα κανάλια του μπουκέτου με τις συχνότητες που εκπέμπουν και το program ID αλλά όχι άλλες λεπτομέρειες (video, audio PIDs κλπ). Σημειωτέο ότι η συχνότητα στο network scan εμφανίζεται ως 11914,5!