Λήψη Astra 2F στην Ελλάδα

Περίφημα:SFGSFGSF: αν συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς το πανηγύρι, βλέπω από του χρόνου να ελευθερώνεται μία θέση στο diseqc

Sotos65, να σε ρωτήσω με τον 2f στις υψηλές συχνότητες 12515 και πάνω αυτή την ώρα τι σήματα έχεις ; Σου βγαίνουν όλα τα κανάλια ;

Last edited by a moderator:
Ναι, έρχονται χωρίς διακοπή όλη την ημέρα (προφανώς σε κακοκαιρία θα χαθούν). Αυτή τη στιγμή από 7 έως 8 dB τα σήματα...

0282 RFScan TBS 6925 DVBS-S2 Tuner.jpg

Κατάλαβα
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πληροφορίες .
Με τον 2F ti ποιότητα έχεις στον δεκτή σου κλειδώνουν όλες ;
εμένα στο Ηρακλειο με 1,40 καμία δεν κλειδώνει οριακά σπάσιματα μόνο στην 12545 Η

Ναι, πρέπει να φαίνεται στο φάσμα που έβαλα πριν, κλειδώνουν όλες με το 1.25 (με το 1.10 που επίσης έχω όχι, αλλά έχει και διαφορετικό LNB με μικρότερο κέρδος).

έχει ανέβει η ισχύς του δορυφόρου ή μας ευνοεί ο ερχομός του χειμωνα; εδω κ 2 μέρες πιάνω όλες τισ συχνότητες με πάνω από 6,5 έως κ 7.3db. το μεσημέρι βέβαια πέφτουν αρκετά.

δοκιμασα με σμαρτ τιτανιουμ απο αρτα με πιατο 1.25 gibrtini αλλα δυστυχως μηδεν σημα.αλλα παιδια απο εδω με ιδιο πιατο εχουν αναφερει οτι εχουν σημα.μηπως φταιει οτι εχω 25 μετρα καλωδιο?

Στην Αθηνα με Mabo 180cm κατεβαινουν σαν υπηρεσια τα καναλια στον δεκτη οχι ομως με το ονομα τους.Θελει 180 πολυεστερικο αλλα νομιζω οτι καλυτερη ειναι η ληψη με 2.30.

Για πειτε κανενα δυσκολο καναλι με το ονομα του για να δουμε τι κανουμε κ εμεις .

Motors TV UK = 7.0db εικονα χωρις σπασιματα
travel channel = 6.5db εικονα με συχνα σπασιματα
ΕSPN HD = 6.5db εικονα με πολλα σπασιματα .

πιατο 1.80 κινητο που το ειχα παρει απο κατι αραβες στην αχαρνων πριν απο καμια 12αρια χρονια .

Δεν εχω δει ακομα πληροφοριες από θεσσαλια. Υπάρχει κάποιος με πιάτο μεγαλύτερο από 150 να μας βοηθήσει;

Απάντηση: Re: Λήψη Astra 2F στην Ελλάδα

Ευνοϊκοί άνεμοι για σήμερα κεντρικές Κυκλάδες [5Μπφ ΝΔ]
Motors TV UK = 6.5db εικονα χωρις σπασιματα
travel channel = 6.5db εικονα χωρις σπασιματα
ΕSPN HD = 0.0db
Gibertini OP-125L κινητό
ΚΑΤΟΠΤΡΟ OFFSET 125x145cm ΣΤΑΘΕΡΟ TECATEL

Ρε παιδιά μπορεί να μου λύσει κανείς την εξης απορία.
Με πιατο 140 στην Αθήνα πιανω το ESPN στην συχνότητα 12515 με πολλα σπασιματα.
Στην Λιβαδειά που είναι πιο βόρεια και δυτικά, με το ίδιο ακριβως πιατο, καθόλου,
Πως είναι αυτό δυνατό;

Η ληψη κοβει αποτομα προς δυσμας λογω του spot beam που βρισκεται στην Ανατολικη Θρακη και Μικρα Ασια.Η Αθηνα καλυπτεται με κατοπτρο 1,80 και επανω για 24 ωρη ληψη ολων των συχνοτητων.

Οσο πιο βορειοανατολικα τοσο πιο καλα.Κοβει αποτομα απο δυτικα.Στο τρεχον Digital TV Info υπαρχει λεπτομερης αναφορα για το τι συμβαινει.