macgalileo
Established Member
- 17 July 2010
- 284
αν δεν κάνω λάθος η συχνότητα αυτή έιναι το sky sports 1 HD
ΜΕ 1,20 στην Αθήνα έρχεται χωρίς πρόβλημα
ΜΕ 1,20 στην Αθήνα έρχεται χωρίς πρόβλημα
Last edited by a moderator:
Από Βόλο με gibertini 150 η 11798Η έρχεται στα 8.2 dBΑ μαλιστα. Εκει πανω κατω ειναι ολοι. Για να δουμε τη συνεχεια.
Εγω πάντως τον μοναδικό αναμεταδοτη που έχει γυρίσει στον 2f δεν τον βλέπω καθόλου στο πεδιομετρο σε αντίθεση με τους αναμεταδοτες του 1Ν που κάποιοι μου έρχονται με 4-4,5 dB οριακά δηλαδή για να κλειδώσει ο δέκτης.Μιλαω για Πρέβεζα με πιάτο αλουμινίου 1,25·1,40 και για ορεινα αρτας με 1,10.αν με ρωτήσετε την άποψη μου για τα μέχρι τώρα στοιχεία,εύχομαι πραγματικά στην επόμενη εκλαμψη του ήλιου να πάρει φωτιά και να καεί.
Βασιλη δεν διαθετω smartphone αλλα θελω να πιστεψω πως μπορεις αποθηκευοντας τις φωτο σε καρτα μνημης να τις μεταφερεις σε PC απ' οπου επειτα το ανεβασμα ειναι ευκολο.Έχω φωτό απο το πεδιομετρο αλλα δεν μπορω να τις ανέβασω ,δεν ξέρω πως απο android κινητο.Ενω βλέπω στις διπλανής συχνότητες κοντά στα 3dB εδω ίσα που εμφανίστηκε ένα καρουμπαλακι στο φάσμα
Είναι ξεκάθαρη η γραφή μου.Μιλαω για οριακό μη κλείδωμα στον 1Ν ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟΝ 2f.Η συγκεκριμένη συχνότητα (8PSK, 2/3) θέλει 6,70 dB, άρα μόνο οριακά δεν είσαι για να κλειδώσεις. Θες 2,5 dB ακόμα.
Δεν είμαι σε υπολογιστή,για αυτο και έχω θέμα για το πως θα τις ανέβασω.Μαλλον αύριο
Είναι ξεκάθαρη η γραφή μου.Μιλαω για οριακό μη κλείδωμα στον 1Ν ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟΝ 2f.
Το πεδιομετρο παει να κλειδώσει αλλα τελικα δεν το κάνει.
Σ' ευχαριστω. Απο ποια περιοχη εχεις αυτα τα νουμερα για την 11798Η;και γω πτώση, με το 80ρι πλέον το Living HD έρχεται οριακά στο 28% με τον vuduo. Με το σκαι βοχ στο 1μ είμαι οκ στο 80ρι δεν άχω δοκιμάσει ακόμα (αν και στον vu είμαι στο 38%).
Η μέτρηση εγινε με το satfinder του DM 800. Στην 11023Η αν δεν κάνω λάθος δεν έχω καθόλου σήμα.Ευχαριστω πολυ. Με ποιο δεκτη/οργανο εγινε η μετρηση; Παρατηρησες και 'συ την πτωση των ~3dB σε σχεση με εως πριν 2 μερες;
Ενδιαφερον εχει προς στιγμης και η 11023Η αν σου ερχεται εστω και καποιο ιχνος σηματος (καλυτερη ληψη μαλλον 8-9μμ).
Είναι ξεκάθαρη η γραφή μου.Μιλαω για οριακό μη κλείδωμα στον 1Ν ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟΝ 2f.
Το πεδιομετρο παει να κλειδώσει αλλα τελικα δεν το κάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.