Λήψη Badr 5 στην Ελλάδα

Δεν το έχω ψάξει.. άμα είναι έτσι είναι καλή φάση!

Αλλά το ζήτημα είναι να μπορώ να το κατεβάσω πρώτα..
Θα δοκιμάσω και καμιά μικρορύθμιση στο πιάτο όταν αποφασίσω να το κουνήσω μήπως έχει φύγει λίγο..

Last edited by a moderator:
Καλησπερα σε ολους. Εχει επιτυχει κανεις ληψη των συχνοτητων της panarabian δεσμης του badr 5 με πιατα κατω 1.20 - 1.30 στη δυτικη ελλαδα ? Μ ενδιαφερουν οι συχνοτητες του πακετου myhd.

Απάντηση: Re: Λήψη Badr 5 στην Ελλάδα

Καλησπερα σε ολους. Εχει επιτυχει κανεις ληψη των συχνοτητων της panarabian δεσμης του badr 5 με πιατα κατω 1.20 - 1.30 στη δυτικη ελλαδα ? Μ ενδιαφερουν οι συχνοτητες του πακετου myhd.
Την 11727 Η 27500 στην περιοχή της Τρίπολης με το οπ125 εχω 11db οπότε πιθανόν να έχεις και με 1 μέτρο αλλά θα είσαι οριακός....

Αν και δεν ειμαι εις θεσην να σου απαντησω θεωρω αναγκαιο να αναφερω πως στο συγκεκριμενο δορυφορο παιζει ρολο η ακριβης τοποθεσια. Δεν αρκει απλα "δυτικη" Ελλαδα αλλα το ποσο βορεια επισης εισαι. Πες μας σε πολη κοντα ωστε να σε κατατοπισουν αυτοι που ξερουν καλυτερα.

@ ειναι η μονη που λαμβανεις ?
@deepbluesky, εχεις απολυτο δικιο. Μ ενδιαφερει για τη νοτια κεφαλονια
Θεωρητικα ολη η κεφαλονια ειναι εντος ιχνοδιαγραμματος με 1.20 αλλα αυτο στην πραξη διαφερει.

Στην πανεμορφη Κεφαλονια τοτε, πολυ ωραια λοιπον. Παει καιρος που ειχα διαβασει για καποιον απο Πατρα μερια, αν θυμαμαι καλα ειχε προβλημα με 1.20μ να βγαλει καποιες συχνοτητες ομως αφορουσε τον Badr 5, 6 η τον Eutelsat 7 West A; Θα σε γελασω. Δυστυχως τα ιχνοδιαγραμματα πολλες φορες μας παραπλανουνε. Ετσι εδω στη Νοτια Γερμανια λαμβανουμε απο τους προαναφερθεντους ακομα και με 1μ καποιες συχνοτητες, για το συνολο τους ομως πρεπει να ανεβεις πολυ περισσοτερο σε μεγεθος.

@ ειναι η μονη που λαμβανεις ?
@deepbluesky, εχεις απολυτο δικιο. Μ ενδιαφερει για τη νοτια κεφαλονια
Θεωρητικα ολη η κεφαλονια ειναι εντος ιχνοδιαγραμματος με 1.20 αλλα αυτο στην πραξη διαφερει.
Την 11727 την ανέφερα επειδή είπες για το μπουκέτο του myhd.
Ποιά άλλη σε ενδιαφέρει να σου πω?

10-11db έχω και στα κανάλια της νεριτ-dizea στις 3Ε.....

Last edited:

@xristoss

10770 V
10890 V
10930 V

H 11727 είναι σε άλλη δέσμη (BSS)
Την 11727 τώρα εχω 10-10,6 db ενω στο 180 14db!
Στις 3 που αναφέρεις 7,6-8,5 db και 11,5-12,3 db στο 180!
Αυτό που βλέπω στο οπ 125 ισα που κλειδώνουν τα κανάλια,βέβαια ισως με σταθερό κάτοπτρο 120-140 και πολύ καλή στόχευση να τα εχεις αλλά οριακά!
Θα είσαι σίγουρος μόνο με μεγαλύτερο κατοπτρο....