Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου COSMΟΤΕ TV

Re: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Πάμε από την αρχή. Τι έχεις πάνω στο κάτοπτρο ?? Ένα lnb ή δύο ???

Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Για να μην τα ξανά γράφω διάβασε αυτά που σου γράφουν τα παιδιά από ποστ #107 και κάτω.
Εγώ έχω καταλάβει πως έχεις εγκατάσταση μόνο για Eutelsat 9.0 ΟΤΕ με λίγα λόγια.

Last edited:
Re: Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Για να μην τα ξανά γράφω διάβασε αυτά που σου γράφουν τα παιδιά από ποστ #107 και κάτω.
Εγώ έχω καταλάβει πως έχεις εγκατάσταση μόνο για Eutelsat 9.0 E ΟΤΕ με λίγα λόγια.
Με ένα lnb πιάνεις και έναν μονο δορυφόρο δηλ. Σωστα;

Last edited by a moderator:

Αφού έχεις ένα lnb στις 9°E, λαμβάνεις μόνο τα κανάλια του συγκεκριμένου δορυφόρου, Eutelsat 9A.

Αφού έχεις ένα lnb στις 9°E, λαμβάνεις μόνο τα κανάλια του συγκεκριμένου δορυφόρου, Eutelsat 9A.

Οκ κατάλαβα.σε ευχαρηστω!

Last edited by a moderator:

Να γνωρίζεις επίσης πως το w9 που είναι ελεύθερο στον δορυφόρο που είναι ο otetv δείχνει ένα αγώνα από europa league. Συνήθως Γαλλικές ομάδες (λογικό) και με καλή εικόνα για sd.

Σ'αυτες τις περιπτωσεις το καλυτερο ειναι να εχεις εγκαταστησει το πιατο σε moter diseqc για να κανεις ληψη ολους τους δορυφορους που πιανουνε στην Ελλαδα, με 1 και 2 lnb δεν κανεις δουλεια και ουτε μπορεις να κεντραρεις 100%, τον καθε δορυφορο. Koiτα εδω

Μοτέρ diseqc για να πιάσει τι με τον δέκτη του οτε ???

A, αμα ειναι σαν κι αυτον που εδινε η nova παλαιοτερα, που ητανε συντονισμενος σε συγκεκριμενες συχνοτητες, τοτε οντως δεν αξιζει.

Δεν έχει να κάνει με το αν είναι συντονισμένος ο δέκτης σε συγκεκριμένες συχνότητες (που δεν είναι), αλλά με το ότι δεν υποστηρίζει moter diseqc.

Επειδη ειχα δει παλαιοτερα καποιον δεκτη της nova, ανοιγε μονο συχνοτητες των συγκεκριμενων μπουκετων, γι'αυτο το αναφερω.

Ιδιοκτησιακός δέκτης = βλέπω σωστά μόνο το πακέτο στο οποίο είμαι συνδρομητής.

Για άλλα κανάλια, πακέτα κ.τ.λ. > άλλος δέκτης του εμπορίου.

Καλημέρα καλησπέρα. Έχω πιάτο στην πολυκατοικια 1.60 (είναι της πολυκατοικιας) που διαθετει ενα lnb στοχευμένη στο hotbird. Επειδή θέλησα να βλέπω ΟΤΕ έβαλα ενα ακόμα lnb δικο μου στο ηδη υπάρχον.
Ερώτηση: αφού έχω 2lnb τι θα χρειαστει να κάνω ώστε να βλέπω προγραμμα και απο τους 2 δορυφορους? Ευχαριστώ αλανια

Για άλλη μια φορά θα πω, πριν γράψουμε κάτι κάνουμε μια αναζήτηση στο φόρουμ (το λένε άλλωστε και οι κανόνες):
http://avclub.gr/forum/showthread.php/85647-Συνεγκατάσταση-ΟΤΕ-και-NOVA

Δες εδώ.

Εννοείται οτι δεν διάβασα όλο το κατεβατο φιλέ μου... Την βρηκα την λυση. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Έχω το technicolor και το fta κανάλι, duna HD, πολλές φορές έχει ήχο και ως εικόνα, μαύρο φόντο με μήνυμα σε μπλε καρτέλα "Μη διαθέσιμο κανάλι". Μερικές φορές, αν περάσουν κάποια δευτερόλεπτα έχει εικόνα.
Κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα;

Μπορείς να μας πεις συχνότητα?
12092 H 27500 .Ειναι ομως προσωρινα free to air.Καποια στιγμη θα κλειδωθει.(πληροφοριες απο http://gr.kingofsat.net/ )