Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου COSMΟΤΕ TV

Re: Ελεύθερα κανάλια σε συχνότητες του πακέτου ΟΤΕ TV

Αν εχεις προσβαση μονο στον δορυφορο του οτε τοτε βαζεις τα ελευθερα του eutelsat 9a.
ναι μονο τον δορυφορο εχω του οτε ... οποτε απο τα λινκ που βρηκα βαζω οσα λενε eutelsat 9a ... τα λινκ μηπως τα ειδες ?
αυτη ειναι η ενημερωμενη λιστα με τα ελευθερα ? υπαρχει καπου αλλου καποια νεωτερη λιστα μηπως γνωριζεις?

Αν ξέρεις γαλλικά τα δύο που αξίζουν ειναι τα TF1 HD Suisse - M6 HD Suisse
Αν ξέρεις και Ουγγαρέζικα έχει αλλα 3 HD Ουγγρικά
Τα υπόλοιπα ειναι sd και κυρίως τριτοκοσμικά πλην του καναλιού του Αγίου Μαρίνου

Απάντηση: Ελεύθερα κανάλια σε συχνότητες του πακέτου ΟΤΕ TV

+1

Τα 2 που ανέφερες είναι και τα πιο αξιόλογα μαζί με το W9 (επίσης γαλλικό - αναγραμματισμός του Μ6) το οποίο δείχνει και αγώνες UEFA κατα περίπτωση και γενικά παρακολουθούνται άνετα. Τα Ουγγρικά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω παρόλο που φαίνονται αξιοπρεπή ενώ απο εκεί και πέρα τίποτα.

Γενικώς να μη νομίζουν οι φίλοι ότι χάνουν κάποια φοβερή υπηρεσία/κανάλι αν δεν προσθέσουν τα ελεύθερα, εκτός των 5 προαναφερθέντων (και αυτά υπό προυποθέσεις) τα υπόλοιπα είναι καθαρή σαβούρα και απλά μετά θα τα σβήνετε από τη μνήμη.

Υπάρχει ακόμα και το κανάλι της ΡΕΑΛ ελεύθερο.

Απάντηση: Ελεύθερα κανάλια σε συχνότητες του πακέτου ΟΤΕ TV

Το W9 δειχνει και Εθνικη Γαλλιας (π.χ. σημερα με Ισπανια) καθως και f1 (αν και δεν μας χρειαζεται αφου εχουμε το otesport..)

Re: Απάντηση: Ελεύθερα κανάλια σε συχνότητες του πακέτου ΟΤΕ TV

Υπάρχει ακόμα και το κανάλι της ΡΕΑΛ ελεύθερο.

Αδιάφορες φάσεις και αγώνες της Ρεάλ σε κονσέρβα και απαράμιλλη ποιότητα < 240kbps λες και stream-arei από Youtube. Μόνο για βαμμένους μαδριλένους! Για όλους τους υπόλοιπους νομίζω ακόμα κ το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους στο Otesport 4 έχει περισσότεορ ενδιαφέρον... Αλλά ναι, είναι κ αυτό ένα ελεύθερο κανάλι.

Το W9 δειχνει και Εθνικη Γαλλιας (π.χ. σημερα με Ισπανια) καθως και f1 (αν και δεν μας χρειαζεται αφου εχουμε το otesport..)

Το συγκεκριμένο το απολαύσαμε χτες στο 1 HD, τι εικονάρα απίστευτη ήταν αυτή.

Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

o ant1 europe free αυτη την ωρα στην 12149 τεστ 9

edit, εγραψα ant1 europe γιατι ειδα οτι αυτο γραφει στο προγραμμα του το ant1 europe

Επεξεργασία:
Tελικα ο ant1 europe ειναι, ξεκινησε και η επομενη σειρα του προγραμματος, αλλα εγραψα πιο πανω οτι ειναι free, σορυ δεν ξερω αν ειναι τελικα free ας δοκιμασει καποιος και με αλλον δεκτη, εγω το βλεπω με τον δεκτη του οτε

Last edited by a moderator:
Re: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Το ΑΝΤ1 που βγαίνει σαν ΤΕΣΤ9 μου το δείχνει δέκτης εμπορίου free.

Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

επιβεβαιώνω και εγώ, Ant1 europe στο TEST 9
στο TEST 2 βγαίνει EPG από το FTV

Το τεστ9 μετονομαστηκε σε ant1 europe και κλειδωσε

Στο δέκτη του ΟΤΕ TV ποιο δορυφόρο θεωρείται κατάλληλο ως δεύτερο για να δει κάποιος κάτι ψηφιακά αξιόλογο;
Ή να αφήσω τον Εurobird 9 μόνο του;
Γνωρίζω βέβαια ότι η χωρητικότητά του σε κανάλια αποθήκευσης είναι μικρή.

Last edited by a moderator:

γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορουμε να προσθεσουμε τον hotbird στον kaon ? στις ρυθμισεις βαζω τον user 1 δορυφορο, επιλεγω lnb 2 diseqcB δορυφορο hotbird, η μπαρα γεμιζει σημα αλλα δεν αποθηκευται, γυρνα σε οτε1 δορυφορο

μπορεί να γίνει λήψη του zdf μέσω οτε;

Ναι αν έχεις πιάτο που κοιτάει στις 19,2 μοίρες.Εκεί το ZDF βγαίνει ελεύθερο σε HD.Επίσης ελεύθερο βγαίνει και στις 13 μοίρες SD.

To zdf HD το πιάνεις εύκολά. Απλά θα κάνεις σάρωση στην έτοιμη συχνότητα 11362 του αστρα 19,2

καλησπερα στην παρεα.ο kaon μπορει να κατεβασει καναλια με δευτερο ματακι απο hotbird ??ενδιαφερομαι για τα ρωσικα ελευθερα