Λήψη Intelsat 10-02, Thor 5/6 @ 1°W στην Ελλάδα

Στις 13/11/2014 ανεβαινει History channel 2 HD στο Canal Digital Nordic σε πανευρωπαϊκη ληψη.Προκειτιαι σαφεστατα για πιο ποιοτικο καναλι απο το History Channel.

είναι ένα κανάλι που συμπαθώ ιδιαίτερα, και όπως λες καμία σχέση με το History, που πλέον δεν μου αρέσει .

Ευελπιστω να ανεβει και το Crime and Investication με την αφιξη του THOR 7,ο οποιος μας καλυπτει ανετα μιας και η βορεια δεσμη(δοκος) του 6 ειναι παραφορτωμενη με καναλια.

Ο Thor 7 είναι η πρώτη εκτόξευση για την επόμενη χρονιά για την Arianespace μαζί με τον στρατιωτικό Sicral-2, υπολόγισε και ένα μήνα αργότερα (αν δεν είναι ηλεκτροκίνητος) οπότε μέσα στο Φεβρουάριο είναι πιθανόν να αρχίσει τις εκπομπές του, αν όλα πάνε καλά.

Με τον 7 θα αλλαξει κατι στη ληψη? Θα εχουμε σημα στις δυσκολες δεσμες?

Απάντηση: Re: Λήψη Intelsat 10-02, Thor 5/6 @ 1°W στην Ελλάδα

Στις 13/11/2014 ανεβαινει History channel 2 HD στο Canal Digital Nordic σε πανευρωπαϊκη ληψη.Προκειτιαι σαφεστατα για πιο ποιοτικο καναλι απο το History Channel.
Από ότι βλέπω δεν έχει ξεκινήσει , πότε θα ξεκινήσει , μήπως ξέρεις ;

Απάντηση: Re: Λήψη Intelsat 10-02, Thor 5/6 @ 1°W στην Ελλάδα

δεν εχει ξεκινησει στην 11785 H 30000 ?νομιζω πως ναι!!

Ναι το κοίταξα , ξεκίνησε στην 11785 H 30000 .
Είπα μήπως έχει και αυτό ελληνικούς υπότιτλους , όπως το άλλο History στον ίδιο δορυφόρο, αλλά δεν έχει .
Ευχαριστώ !

Ξεκινησε στον ΤΗΟR 5 στη συχνοτητα 11341V το Investication Discovery για λογαριασμο του canal digital nordic σε κωδικοποιηση Conax.

Στον ΤΗΟR 5 στην συχνοτητα 11341V αποθκκευεται ως TEST το BBC BRIT για λογαριασμο του canal digital nordic.Eπισημη πρωτη του καναλιου στις 18/4/2015.

Ενδιαφέρομαι για το πακέτο canal digital nordic λόγω αθλητικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στον thor. Έχω ένα κάτοπτρο noname 1.90 διάμετρο κεντραρισμενο στον Astra 19.2, οπότε αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ παράκεντρα να κατεβάσω τις συχνότητες που με ενδιαφέρουν. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.

Αμφιβαλλω αν μπορεις να βγαλεις παρακεντρα στην Ελλάδα τον 0.8W. Περαν τουτου, όλα ειναι κωδικοποιημένα.

Τα κανάλια αθλητικού ενδιαφέροντος είναι στις nordic δέσμες για λόγους προστασίας δικαιωμάτων.

Θα χρειαστείς τεράστιο πιάτο ακόμα και αν καταφέρεις να βρεις συνδρομή για το πακέτο, που είναι και αυτό δύσκολο.

Γιατί δεν στρέφεσαι σε OTE TV?
Έχει ότι και το canal digital nordic με εξαίρεση τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Το έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά εξαιτίας και των αλλαγών που γίνονται στους δορυφόρους αλλά και λόγω των ιδιαιτεροτητων της κάθε γεωγραφικής περιοχής δεν έβγαλα συμπέρασμα.

Καθώς πρόκειται για πρακτορείο Οπαπ, υπάρχουν συνδρομές και για ΟΤΕtv και για Nova. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ακριβώς τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα που διεξάγονται το διάστημα του καλοκαιριού.

Επειδή καταλαβαίνω ότι ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε έτσι, μάλλον η επίσκεψη τεχνικού επιβάλλεται. Αν υπάρχει κάποια πρόταση για τεχνικό στη Θεσσαλονίκη παρακαλώ στείλτε μου pm.

Πιο εύκολο να βρεις καμιά online συνδρομή αλλά δεν ξέρω πόσο smooth και πόσο ποιοτικό θα είναι.

Γενικά δεν είναι πολύ δυνατό το beam γιατί δυσκολεύονται στην λήψη οι Άγγλοι που είναι μέσα στο footprint.

Το ιδανικό είναι να βρεις κάποιον συνδρομητή του πακέτου για να δεις τι πιάτο ακριβώς θες

Επειδή καταλαβαίνω ότι ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε έτσι, μάλλον η επίσκεψη τεχνικού επιβάλλεται. Αν υπάρχει κάποια πρόταση για τεχνικό στη Θεσσαλονίκη παρακαλώ στείλτε μου pm.
Προτού κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να επιβεβαιώσετε ποια είναι η ελάχιστη αναγκαία διάμετρος για τη λήψη του πακέτου (για την αποφυγή άσκοπων εξόδων).