Λήψη Intelsat 10-02, Thor 5/6 @ 1°W στην Ελλάδα

Offtopic, αλλα για όνομα! Ακομη και για πρακτορειο, ποιος ενδιαφερεται στην ελλαδα για σκανδιναβικά πρωταθληματα; Μονο το ice hockey αξιζει και αυτο αργει ακομη.

Εσυ προφανως θελεις τα Cmore. Πρωτα οπως ειπε ο Σεραφειμ. Υστερα, απαιτειται personnummer για την αγορα του πακετου, κάτι που πρακτικά σημαίνει σχεδον αδύνατο να παρεις συνδρομη..

Είναι μεγάλη υπόθεση σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά όπως των πρακτορείων Οπαπ να έχεις κάτι που δεν έχουν οι άλλοι. Ανά τα χρόνια έχω κάνει διαφορές συνδρομες σε ευρωπαϊκά και αραβικά πακέτα. Από το 2000 και μετά, στο πρακτορείο μου έβλεπες σχεδόν όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, όταν τα άλλα πρακτορεία δεν είχαν ούτε τηλεόραση για Nova. Επίσης υπάρχει κόσμος που δεν τον νοιάζει τι είναι αυτό που βλέπει, αρκεί να το έχει ποντάρει.

Όσο για την αγορά πακέτου δεν το έχω ψάξει, αλλά έχω φίλο που είναι παντρεμένος στην Σουηδία και πηγαινοέρχεται, οπότε θεώρησα ότι από κει δεν θα έχω πρόβλημα.

Last edited:
Ναι, το καταλαβαινω, αστειευομουν. Ειχα viasat, αλλα μετακομησα και γυρισα σε canal digital καλωδιακα με ci module. Παντως αν θελεις μπορω να ρωτησω και για viasat (αν και πιστευω πως ειναι λιγο ακριβο για αυτα που προσφερει).

H Θεσσαλονικη με κατοπτρο 3,40 εχει ολο το πακετο της CANAL DIGITAL nordic και με τα καναλια υψηλης ευκρινειας,τα τυπικης και με 3,05 μετρα.

Πήγα σε ένα φίλο που έχει κινητό offset 1,20χ1,40. Κατέβηκαν αρκετές συχνότητες από αυτές που με ενδιαφέρουν. Θα το ψάξω και με τον τεχνικό και στην τελική θα βάλω ένα αντίστοιχο κάτοπτρο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.

Εναρξη του δορυφορου THOR 7 σημερα 22/06/2015.Το σημα του στο κατοπτρο μου στα 16db(channel master 1,80 offset.)

Καλησπέρα
Στο Ηράκλειο Κρήτης με Mabo 1,85 καθόλου σήμα .τι έγινε επιδημία έπεσε με τον Astra 2G !!! :'( ???

Η συχνοτητα ειναι η 12207 H,30000 fec3/4 DVBS-2 8PSK και εκπεμπει την εκτοξευση του ΤΗΟR 7.Δεν προκειται για data.

Screen_Shot_2015_06_22_at_8_41_02_PM.png

12207 H,30000 fec3/4 DVBS-2 8PSK

Απο το Tel Aviv που ειναι ακομα πιο πολυ εκτος ιχνοδιαγραμματος εχουμε επισης αναφορες με 3.8μ και 4.5μ στο http://forum.dxtv.de/wbb/thread.php?threadid=22732 απο τον vtm22.
Εδω σε μενα βαραει κοκκινο ο Vu+ Solo² με OpenATV. Δειχνει 17dB που ειναι και το μεγιστο της κλιμακας. Η TBS 6925 ξεπερνα τα 16dB (ενδειξη εντος CrazyScan).

Ναι και απ' οτι με ειπε Κυπρο βρησκεται σε πολυκατοικια αρκετους οροφους κατω απο την ταρατσα οπου εχει στημεννα τα τερατα. Ουτε στα ονειρα εδω και ας εχεις αγορασει εναν οροφο. Αλλα σαν περιοχη ειναι πολυ δυσκολη για ευρωπαϊκες σποτ δεσμες ακομα και μ' αυτα τα μεγεθη. Οι 19.2Ε τον ταλαιπωρουνε αρκετα ακομα και με το 4.5μ.

Αν και βρίσκομαι αρκετά έξω από το Europe Footprint του Thor 7 δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο από την κεραία μου !!!!
2ZECamT.jpg
[/IMG]

Μια χαρα εισαι Κυπρο. Για καλυτερη εξακριβωση ομως γραψε μας με ποια απο τις κεραιες σου βγαζει αυτο το σημα, την 2.1μ η την 3.4μ;

Μια χαρα εισαι Κυπρο. Για καλυτερη εξακριβωση ομως γραψε μας με ποια απο τις κεραιες σου βγαζει αυτο το σημα, την 2.1μ η την 3.4μ;
H λήψη έγινε με την AMS 3.4m