Λήψη καναλιού LTV μέσω υπολογιστή

kyriakosv

New member
14 February 2008
17
Χαίρεται παιδιά
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Πιο παλιά είχα ακούσει ότι υπήρχε η δυνατότητα να λαμβάνω το κυπριακό συνδρομητικό κανάλι LTV μέσω του υπολογιστή μου... Κάτι με κάρτα τηλεόρασης αλλά χωρίς ήχο... Δεν ξέρω πολύ καλά.
Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα και αν ναι τι χρειάζομαι και πως θα τα καταφέρω
Ευχαριστώ πολύ...
:ears:

Πιο παλιά με τους αναλογικούς αποκωδικοποιητες υπήρχε αυτή η δυνατότητα, με τους νέους ψηφιακούς δεν νομίζω.
Αν μπει ξανά στο πακέτο Nova Cyprus υπάρχει τρόπος. Όχι ότι δεν γίνετε με το πακέτο τις Αθηνά sat αλλά εκεί είναι πιο περίπλοκα τα πράματα από ότι έχω ακούσει. Προς το παρόν πληρώνουμε MyVision.

Βασικά τοποθετούσες στον υπολογιστή κάρτα τηλεόρασης και με κάποιο τρόπο έβλεπες ltv,filmnet,supersport αλλά χωρίς ήχο; γι ' αυτό ξέρετε κάτι;
εγώ τώρα μένω Ελλάδα δεν μπορώ να έχω Mivision....
με το αθηνά σατ τι κάνεις δλδ;

Με το Αθηνασατ...πληρώνεις δορυφορική συνδρομή.
Δεν φαντάζομαι να υπονοούσες κάποια παράνομη θέαση;

Φιλαράκι για επίγειο αναλογικό filmnet αυτό που λες δουλεύει ακόμα και με πειραγμένους αποκωδικοποιητες. Αλλά ltv δεν παίρνεις αναλογικά εκεί κάτω.

Με Αθηνά sat πληρώνεις και βλέπεις LTV. Αλλά πληροφοριακά και αυτό ανοίγει με dreambox. Τουλάχιστον αυτό έχω ακούσει.

Απάντηση: Re: Λήψη καναλιού LTV μέσω υπολογιστή

Βασικά τοποθετούσες στον υπολογιστή κάρτα τηλεόρασης και με κάποιο τρόπο έβλεπες ltv,filmnet,supersport αλλά χωρίς ήχο; γι ' αυτό ξέρετε κάτι;

Εάν είχες tuner στον Η/Υ σου, μπορούσες με ένα s/w (δεν το θυμάμαι) όντως να βρεις που εκπέμπει το αναλογικό filmnet και να το πιάσεις χωρίς ήχο. Μιλάμε για ιστορία τουλάχιστον 5 χρόνια πριν... Που το θυμήθηκες;

http://www.xxxxxx.com

Παλιά λειτουργούσε αυτό το CRACK αλλά τώρα με την μεταβίβαση τις ltv νέους ψηφιακούς αποκωδικοποιητες αυτό δεν έχει πλέον νόημα. Το πολύ πολύ εκεί που βρίσκεσαι να δεις κανένα filmnet..

Last edited by a moderator:
http://www..xxxxxxxxxxxxxxxxxx/

Αντώνη, αντιλαμβάνομαι την διάθεση σου να βοηθήσεις αλλά τέτοια λινκ δεν έχουν θέση στο Avclub.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις..

(οι πληροφορίες μπορούν να δοθούν με πμ.)

Last edited by a moderator:
Βασικά εγώ έχω dreambox...
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε.
Θα σας ήμουνα ευγνώμων. Το θέλω κυρίως για τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος.
Αντώνης-Κ αν γνωρίζεις κάτι να με βοηθήσεις;;;