Λιστα των Φακων μας

O nitecore μου αρεσει παντως καλυτερα...
Στον surefire δεν με βολευει το κουμπι...

Κανας καλος (φανερα καλυτερος απο τους δυο που εχω), σε αντιστοιχο μεγεθος, υπαρχει ?

o RRT-0,

θα σου ελεγα τον Nitecore Infilux αλλα δεν τον εχω λαβει ακομα. Οταν τον λαβω θα κανω ενα reviewδακι να σας πω κιολας.

παντως μου αρεσει περισσοτερο ο RRT-0 απο τον nitecore Extreme.

εδω θα διαφωνησω.

ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος στα κυβικα του. Με μπαταρια 123 με μπαταρια ΑΑ με διαβαθμιση με δαχτυλιδι και με through οτι καλυτερο μπορεις να βρεις στο ειδος του.

Εγω ειμαι ολιγαρκης .

Εχω εναν Solarforce T 700 .

Mε 3 Cree XR-E στην κεφαλη του και δυνατοτητα χρησης του με CR123 (4 στοιχεια με κοντο σωληνα ) αλλα και 18650 (3 στοιχεια με επιμηκυμενο σωληνα.)

δεν εχω το λουξομετρο αλλα νομιζω πως ειναι αρκετο και εχει και μεγαλη εμβελεια.

Πιστευεις οτι εχει περισοτερο throw απο τον jetbeam jet-ii ibs?
Δηλαδη περιπου στα 10000lux?:Banane0:

Αν θελετε ελατε σπιτι να τον μετρησετε -συγκρινετε ρε σεις.

Παντως βγαζει παρα πολυ φως. Πιο πολυ απο οσο χρειαζεται για αυτο και συνηθως τον δουλευω σε χαμηλοτερη σκαλα.

Aυτη ειναι η δικια μου συλλογη.. χμ, συλλογη κατ ευφημισμο, μιας και προτιμω να λεω απλα "για ωρα αναγκης" (λειτουργει και σαν αδιαφιλονικητη δικαιολογια για αποκτηση νεων κομματιων!)

Maglite 4D (Black - Magled 4D drop in)
Maglite 4D (Black - Stock)
Maglite 3D (Nascar - Stock και μαλλον θα παραμεινει σφραγισμενος για παντα!)
Maglite 3D (4x Black με 4C μπαταριες και kpr103 - old radioshack version - και Niteize led στο tailcap, σε σπιτι και αυτοκινητα)
Maglite 2D (Ruby Red - Magled 2D drop in)
Maglite 2D (Black - Magled 2D drop in)
Maglite 2D (MagLED Silver - Stock σφραγισμενος)
Maglite 2D (MagLED Black - Σφραγισμενος)
Maglite 2AA (MagLED Black - Stock)
Maglite 2AA (4x Black Stock - Σφραγισμενοι σε πακετα με την θηκη και το antiroll δακτυλιδι)
Μaglite 2AA (5x Black - Niteize 3LED drop in σε διαφορα μερη του σπιτιου και αυτοκινητα)
Maglite 2AA (Deep Blue - Stock)
Maglite 2AA (Light Silver - Stock)
Maglite 2AA (Silver - Stock)
Maglite 2AA (Dark Silver - Stock)
Maglite 1AAA (Black - Stock)
Surefire G2 (Black - Cree Q5 Led Drop in)
Surefire G2 (Yellow - Cree Q5 Led Drop in)
Surefire 9P (2x Black - Cree Q5 Led Drop in σε αυτοκινητα)
Dorcy 3AAA (3x Black - Stock 65 Lumens Led - 2 modes)
Dorcy 6AAA (Black - Stock 140 Lumens Led - 2 modes)
Nuwai QIII (Black - Stock σαν edc)

και ενα σωρο απο backup λαμπες για ολους, τοσο απο απλες incandescent οσο και σε Led (Κυριως Niteize και Mag)

Παραδοξως, οι φακοι που εχω σε περισσοτερη εκτιμηση (και χρηση) απο ολους, ειναι οι Maglite 3D που το συμπαν να ερθει αναποδα δεν προκειται να αποχωριστω ποτε. Ειναι τα τελεια (κατ εμε) backup lights τουλαχιστον στο setup που τα χρησιμοποιω σε σχεση με οτιδηποτε αλλο εχω.

Last edited:
Εγώ στη θέση σου θα αγόραζα τόσα xm-l όσους maglite έχεις!!! :D

Χεχε, εκαστος στο ειδος του! Εχω περασει απο διαφορα σταδια και πλεον εχω επικεντρωθει στην χρηση φακων σε extreme emergency καταστασεις και εκει δεν βλεπω να αντικαθιστα τους maglite μου οτιδηποτε αλλο.