Ληστείες... Πως καταντήσαμε έτσι?

Μιλάμε για ληστές Στέργιο... Η γυναίκα μου φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα..., μην την παρακολουθήσουν... χίλια δυό...

Τώρα που μπήκε το πρόβλημα σπίτι μου... λέω να κάνω και άλλα πράγματα... Όχι προσωπικά... αλλά ξέρω κάτι καλόπαιδα που διατίθενται να με εξυπηρετήσουν με την κατάλληλη αμοιβή!!!

Θα είμαι παράνομος φαντάζομαι, ε?
Eιμαι εδω, ενα απο αυτα τα κολοπαιδα...αλλα για σενα αγαμογατς ουλ....επαρεμε τελ. και κατεβενω παρεα με εναν ακομα. Εχουμε και αλλα 2 κολοπαιδα εκει στην αθηνα, τσα γινει τσι ποπης σε λεω.

Απάντηση: Re: Ληστείες... Πως καταντήσαμε έτσι?

Αν και είναι δελεαστική η ιδέα της "παρέας" για το ξυλοφόρτωμα, αλοίμονο αν καταφύγουμε σε τέτοια μέτρα. Θα γίνουμε Σικάγο του 30 όπου ο καθένας θα έχει και από 5 bodyguards μαζί του....
Καποτε εγινε εδω στα λαδαδικα στην δικια μου συζυγο, ε ρε μαναμου ργινε το ελα να δεις......του σπασα δοντια, του κοψα το αυτη τριβοντας υον στον δρομο. Μονο με ξυλο.

Τα νεότερα είναι ότι η δουλειά γίνεται κυρίως στις αποβάθρες...

Μπαίνουν στο metro βάζουν το πόδι στη πόρτα για να μην κλείνει και αν βρούν ευκαιρία αρπάζουν και φεύγουν. Εκμεταλλεύονται κυρίως ηλικιωμένους και γυναίκες στο συνωστισμό... Ενημερώστε όσους χρησιμοποιούν metro κυρίως στο σύνταγμα

Στη συνέχεια δίνουν τα λάφυρα σε κάποιο συνεργό τους (άγνωστο που) και φεύγουν κύριοι...

Έχουν σταματήσει κάποιους από τη σπείρα που ανεβαίνουν αλλά δεν βρίσκουν κάτι πάνω τους και τους αφήνουν...

Η σπείρα διαθέτει φουσκωτούς και γυναίκες, άλλες εμφανίσιμες για να αποσπούν την προσοχή, άλλες που να μην τραβούν την προσοχή.

Ο κόσμος που κυκλοφορεί καθημερινά στο metro τους ξέρει πολύ καλά...

Σήμερα δεν έβρισαν μόνο την γυναίκα μου αλλά ακόμα μια κοπέλα που έβαλε τις φωνές λέγοντας "φύγετε από εδώ... λες και δεν ξέρουμε τι κάνετε..."

Ο τύπος που απείλησε τη γυναίκα μου, απ' όσα μου είπε, είναι θεότρελος δεν καταλαβαίνει τίποτα και φωνάζει μόνος του στα καλά καθούμενα... Ένας δεύτερος ήταν που πλησίασε τη γυναίκα μου και την κοίταξε από κοντά σαν να δηλώνει ότι πλέον σε ξέρω...

Αύριο το πρωί σκέφτομαι να κατέβω μαζί της να κόψω κίνηση και να μιλήσω σε κάποιο υπεύθυνο...

Τόλη δεν χρειάζεται η προσωπική συμμετοχή, ούτε φίλων... Δεν γίνονται έτσι οι δουλειές... ας το αφήσουμε προς το παρόν... ευχαριστώ πάντως...

sokos τι να πω... Είναι ότι χειρότερο αυτή η αίσθηση ανασφάλειας... κουράγιο!

Παιδιά ψυχραίμία, μήν καταφεύγουμε σε μεθόδους εκδίκησης με τα ίδια μας τα χέρια. Οι εποχές που οι διαφορές λύνονταν αντρίκια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το σύγχρονο έγκλημα δεν έχει κώδικες τιμής, σε σφάζουν για 5 ! Και είναι αδίστακτοι πάνω απ όλα.
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος εκτός απο καταγγελία στην αστυνομία και στην διεύθυνση του μετρό είναι να τα βγάλει φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο, στα ΜΜΕ, εφημερίδες ραδιόφωνα κλπ. Αυτά τα τελευταία τρομάζουν τους αρμόδιους και τους κάνουν να ασχοληθούν. Και στον εισαγγελέα άμα χρειαστεί.

Συμφωνώ...

Βασίλη δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ προσωπικά, ούτε να εκδικηθώ...

Ένας με σπείρα είναι χαμένος... επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι βρισκόμαστε εν αμύνη...

Είναι που δεν θέλουμε τις κάμερες γιατί παραβιάζουν το ιδιωτικό απόρρητο......

Εγώ θα πρότεινα να μαζευτούμε καμιά 200αριά και να τους ριμάξουμε στο ξύλο για καμιά εβδομάδα και μετά πάλι για καμιά ακόμα να δούμε θα ξανα πατήσουν τα λαμόγια;

Νικο καλα ξεμπερδεματα, θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις ουτε εσυ ουτε η γυναικα σου αλλο με αυτους. Εδω τοσοι μπατσοι, με καμερες, εξοπλισμο, ενισχυσεις, και κανουν τις κοτουλες, θα μπλεξεις εσυ? Τωρα αν γινει το θεμα πολυ προσωπικο, και δεις οτι αρχιζουν να παρενοχλουν τη γυναικα σου, θα πρεπει να καταφυγεις σε αλλες λυσεις.

Για την ιστορια, πηγε φιλη μου σε αστυνομικο τμημα για παρεμφερη της υποθεση, και ο μπατσος δηλωσε ανημπορος να τη βοηθησει. Επειδη ομως ειναι νοστιμουλα, την πηρε πισω τηλεφωνο (φυσικα και οχι απο το τηλ της αστυνομιας οπου οι κλησεις καταγραφονται) και αρχισε να της κολλαει..

Η κατασταση ειναι εξοργιστικη και με τους μεν και με τους δε.

Απάντηση: Re: Ληστείες... Πως καταντήσαμε έτσι?

Είναι που δεν θέλουμε τις κάμερες γιατί παραβιάζουν το ιδιωτικό απόρρητο......

Ληστεία αλά big brother...Γουσταρωωω:afro:

Έλα βρε Αντώνη...έχουμε γεμίσει κάμερες...στις τράπεζες δεν έχει κάμερες?είδες να πιάνουν κανέναν...
Και στην γυναίκα μου έτυχε..της άρπαξαν την τσάντα έξω από γυμναστήριο και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας...στο μετρό μέσα χουφτώνουν γυναίκες η οποίες φωνάζουν αλλά σε ολόκληρα βαγόνια δεν βρίσκεται ένας άντρακλας να τους "σαπίσει"...εκεί κρύβονται...

Οπότε να υποθέσω ότι αυτούς που πιάνουν γενικώς τους πιάνουν με τη βοήθεια της χειρομαντείας ????

Έλα βρε Σπύρο, προσωπικά χέστηκα για το αν θα με βλέπει μια κάμερα στον δρόμο η στο mall, η στο τρένο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τη βάλω και στο σπίτι μου βέβαια !!!!

Η απάντηση αυτή ισχύει και για τον Άκη....

Δεν έχει νόημα να επέμβεις προσωπικά. Πολύς ο κίνδυνος για μηδενικό αποτέλεσμα.

Ούτε να φοβάσαι τις απειλές τους.

Εγώ θα πήγαινα σε υψηλόβαθμο της αστυνομίας . Δεν έχει λόγο να μην επεμβαίνει. Δεν είναι από τις δραστηριότητες που «καλύπτονται» από αστυνομικούς εκ των έσω..

Last edited:
Σήμερα η γυναίκα μου πάντως πήγε με ταξι... Δεν ήθελε να πάμε μαζί μήπως και γίνουν χειρότερα...

Σαφώς και φοβάμαι και προσπαθώ να βρώ την καλύτερη λύση γιατί το να πηγαίνεις με ταξι στη δουλειά καθημερινά ώστε να αποφύγεις αυτή τη κατάσταση είναι τραγικό.

Από το link που πόσταρα παραπάνω γίνεται σαφές ότι μόνο οργανωμένη κίνηση της αστυνομίας μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο...

70+ πορτοφολάδες και εργαζόμενος στο μετρό να δίνει πληροφορίες παύει να είναι σπείρα... αυτό είναι στρατός...

Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε αν οι απελάθηκαν οι συλληφθέντες κακοποιοί καθώς και τον ιθύνοντα/ες νου...

Πάντως ξαναοργανώθηκαν ή πήραν την θέση τους άλλοι... Αυτό είναι το σίγουρο...

Υπομονή!
Μόλις βγάλουν έξω τους προηγούμενους απο τις φυλακές θα ξαναρχίσουν να πιάνουν νέους! Αλλιώς...δεν έχουν που να τους βάλουν και τους αφήνουν ελεύθερους!
Σύμφωνα με τα Νέα σήμερα έρχεται....περαίωση και στις φυλακές!

Attachments

• ITaNea-4.jpg
    ITaNea-4.jpg
    113.3 KB · Views: 18
τραγικες καταστασεις βιωνουμε και το αυτο που χειροτερευει την ολη κατασταση ειναι η αδιαφορια των υπευθυνων....
τη κουνιαδα μου 3 φορες στο μετρο της δαφνης!! τη μια φορα μαλιστα που ειχε το back pack περασμενο στη πλατη της την τραβαγαν ωσπου νατης το βγαλουν!!! και μετα σου λεει για καμερες και σεκιουριταδες!!! δηλαδη να κατσουμε να μας γ@μ...... κιολας για να τους φυγει και το οποιο στρες εχουν ρε παιδι μου. να χουν να λενε φαγαμε κλεψαμε εεε ριξαμε κ ενα γρηγορο σα κυριοι κ φυγαμε....
Σορρυ που το γραφω γιατι οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και σοβαροι επαγγελματιες αλλα αυτο με τους σεκιουριταδες και ειδικα στο μετρο ησαπ κλπ παραπαει... Τι δι@λο δηλαδη ποια ειναι η αρμοδιοτητα τους και ποιο το πεδιο δρασης τους?? απλα να ενημερωνουν με τον ασυρματο ή να δινουν οδηγιες στους επιβατε???
Εδω σε μενα πριν ενα μηνα επεσε ενας μεθυσμενος βγαινοντας απτο βαγονι στο συνταγμα κ ουτε να ειδοποιησουν πανω τους αρμοδιους!!! Εγω πηγα και τους το ειπα ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΑΠΤΗ ΚΑΜΕΡΑ κ εστειλαν 2-3 αστυνομικους να τον μαζεψουν!!!!
αντε γιατι παραπαει πλεον.....
Παω για φαι τωρα να στανιαρω :ADFADF1: