Ληστείες... Πως καταντήσαμε έτσι?

Αλικες.. σιγα της Αλικες, αλλα θα μου πεις τωρα οτι ολοι δεν ειμαστε το ιδιο!!! τελεια και παυλα..βρε μιλαμε για το ξυλο που θελουν, μονον ετσι δεν θα ξανα τολμησουν. Απο αστυνομια και με τα λογια, τουτη δεν περνουν χαμπαρι.

Αλικες.. σιγα της Αλικες, αλλα θα μου πεις τωρα οτι ολοι δεν ειμαστε το ιδιο!!! τελεια και παυλα..βρε μιλαμε για το ξυλο που θελουν, μονον ετσι δεν θα ξανα τολμησουν. Απο αστυνομια και με τα λογια, τουτη δεν περνουν χαμπαρι.

Ακριβώς!!!

Επειδή δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν χρειάζεται να παρακινούμε ανθρώπους να κάνουν πράγματα που μπορεί να τους μπλέξουν χειρότερα. Η δική σου άποψη έχει καταγραφεί, θα τους έκανες ένα με το χώμα......οκ, δεκτόν. Δεν είναι, όμως, για όλους η ενδεδειγμένη λύση αυτή.

Παντως, η αληθεια ειναι οτι πολλα πραγματα βλεπεις στο μετρο....

http://www.funnypics.gr/pos-na-kratieste-sto-metro/

Φίλε μου (αν μου το επιτρέπεις)δεν παρακινώ και ούτε απευθύνομε σε μικρά παιδιά. Άποψη μου και αν ρωτήσεις τους περισσότερους καταλήγουν σε αυτήν, άλλα δεν μπορούν να το κάνουν. Από την άλλη αντιλαμβανόμενο στην σκέψη που έχεις κάνει για αυτά που γράφω, και φυσικά προσπαθείς να κάνεις προεμβάσει με όμορφο τρόπο, εξάλλου θα μου πεις ΜΑΣ διαβάζουν πολλά άτομα αντίθετα στην σκέψη σαν και την δίκη μου. Αλλα οκ, αφου ενοχλει ο τροπος αυτος που ανεφερα ποιο πανω, ζήτω συγνωμη απο αυτους που το διαβασαν. Αλλα δια της νομημου οδου ακρη δεν βγαινη, και ουτε θα βγει πότες για θέματα ως προς τα παραπάνω.

Ακριβώς!!!

Επειδή δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν χρειάζεται να παρακινούμε ανθρώπους να κάνουν πράγματα που μπορεί να τους μπλέξουν χειρότερα. Η δική σου άποψη έχει καταγραφεί, θα τους έκανες ένα με το χώμα......οκ, δεκτόν. Δεν είναι, όμως, για όλους η ενδεδειγμένη λύση αυτή.

τζονυ ΔΕΝ μιλάμε για απλό μπλέξιμο , μπορείς να βρεθείς ξεκοιλιασμένος μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στη χειρότερη η με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στην καλύτερη .....

επαναλαμβάνω μακριά και αλάργα !!!! μην ασχολείστε με το κόλπο εάν δεν το κατέχεται από την μέσα μεριά !!

Φίλε μου (αν μου το επιτρέπεις)δεν παρακινώ και ούτε απευθύνομε σε μικρά παιδιά. Άποψη μου και αν ρωτήσεις τους περισσότερους καταλήγουν σε αυτήν, άλλα δεν μπορούν να το κάνουν. Από την άλλη αντιλαμβανόμενο στην σκέψη που έχεις κάνει για αυτά που γράφω, και φυσικά προσπαθείς να κάνεις προεμβάσει με όμορφο τρόπο, εξάλλου θα μου πεις ΜΑΣ διαβάζουν πολλά άτομα αντίθετα στην σκέψη σαν και την δίκη μου. Αλλα οκ, αφου ενοχλει ο τροπος αυτος που ανεφερα ποιο πανω, ζήτω συγνωμη απο αυτους που το διαβασαν. Αλλα δια της νομημου οδου ακρη δεν βγαινη, και ουτε θα βγει πότες για θέματα ως προς τα παραπάνω.

Δεν έγραψα πουθενά ότι ενοχλεί η γνώμη σου. Είπα ότι έχει ήδη καταγραφεί από προηγούμενο ποστ και η επανάληψή της δεν προσφέρει κάτι καινούργιο στην οικονομία της κουβέντας, ούτε κάτι νέο στον τρόπο επίλυσης του εν λόγω ζητήματος...-bye-

τζονυ ΔΕΝ μιλάμε για απλό μπλέξιμο , μπορείς να βρεθείς ξεκοιλιασμένος μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στη χειρότερη η με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στην καλύτερη .....

επαναλαμβάνω μακριά και αλάργα !!!! μην ασχολείστε με το κόλπο εάν δεν το κατέχεται από την μέσα μεριά !!

ΑΥΤΟ ακριβώς εννοώ, Βασίλη μου, με τη λέξη μπλέξιμο.......ίσως θα έπρεπε να την είχα βάλει σε εισαγωγικά.:a0210::a0210:

Μακρια και αλαργα και επιστροφη στην επαρχια για οσους μπορουν :)
Oι εκδικητες ας παραμεινουν στη μεγαλη οθονη καλυτερα.:D

Γραπτή αναφορά στο ΑΤ της περιοχής, είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν γραπτώς.

Και μετά γραπτώς θα σε γράψουν εκεί που ξέρουν...

..θεωρείτε πραγματικά ότι το κέντρο της Αθήνας είναι αυτό που είναι επειδή δε μπορούν να το ελέγξουν..?

Αυτό είναι το λιγότερο... Η γραπτή αναφορά θα περιλαμβάνει τα στοιχεία μας, όπως για παράδειγμα τόπο διαμονής, αν δεν κάνω λάθος...

Για να το χειριστώ προσωπικά δεν γίνεται...
Για να βάλω άλλους, πάλι δεν γίνεται γιατί μιλάμε για πολύ περισσότερα άτομα από το 10-15 που έχει δεί η γυναίκα μου...
Kαταγγελία στους αρμόδιους του metro και μια επίσκεψη στην αστυνομία για συζήτηση μόνο βλέπω... Και ως τότε η σύζυγος με ταξί...

Αν έχω νέα θα ενημερώσω...

Μόνο όταν το πρόβλημα μπεί σπίτι σου καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται... Μακάρι να υπερβάλλουμε γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτή η ιστορία αν την έχουν σταμπάρει... Το "καλό" είναι ότι παρόμοια περιστατικά γίνονται καθημερινά απ' ότι μαθαίνω, οπότε το βλέπω δύσκολο να σταμπάρουν πρόσωπα... Για εκφοβισμός μοιάζει... ο οποίος όπως βλέπετε έπιασε μια χαρά...

Ελπίζω να είναι κάπως έτσι, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσω...

Παιδιά ευχαριστώ για την συμπαράσταση και ελπίζω να μην περάσει από την πόρτα σας τέτοιο πράγμα... Να ευχηθώ να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν μπορώ γιατί θα ήταν ανέφικτο...

Απάντηση: Re: Ληστείες... Πως καταντήσαμε έτσι?

Οπότε να υποθέσω ότι αυτούς που πιάνουν γενικώς τους πιάνουν με τη βοήθεια της χειρομαντείας ????

Έλα βρε Σπύρο, προσωπικά χέστηκα για το αν θα με βλέπει μια κάμερα στον δρόμο η στο mall, η στο τρένο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τη βάλω και στο σπίτι μου βέβαια !!!!

Η απάντηση αυτή ισχύει και για τον Άκη....
Άς κάνανε τήν δουλειά τους οι πάνω από 20.000 ειδικά εντεταλμένοι συμπολίτες μας στήν Αθήνα καί δέν θά υπήρχε κανένα πρόβλημα..

Αλλά όταν ή πολιτική τους ηγεσία παίζει ΠΡΟ.ΠΟ.. καί αφήνει απροστάτευτους καί τρομοκρατημένους τούς πολίτες, αρχίζω νά υποπτεύομαι πώς τό Υπουργείο μιά χαρά την κάνει τή "δουλειά" του σέ σχέση πάντα μέ τούς στόχους του.. Νά εφαρμόζεται δηλαδή πιό εύκολα ή κυβερνητική πολιτική σέ όλα τά επίπεδα.

Πιστεύεις πραγματικά πώς χρειάζονται κάμερες γιά τούς συγκεκριμένους στό μετρό καί τούς κάθε λογής συγκεκριμένους ??

Ναι αδερφέ Αεκτζή !!!!!:D

Το πιστεύω γιατί έχω δει τι μπορείς να κάνεις με τι κάμερες και ήταν μέρος της δουλειάς μου.

Έχω δει αποτελέσματα. Αρκεί να τηρήσουν σωστά αυτό που πρέπει να κάνουν.
Και δεν τσουβαλιάζω την αστυνομία, όπως και σε άλλους χώρους έτσι και εκεί υπάρχουν ρετάλια και τεμπέληδες...

Στην γειτονιά μου έχουν ενταθεί οι περιπολίες και εδώ και 2 μήνες δεν έχει σημειωθεί κλοπή σε αυτοκίνητο.

Στην ρεματιά έχουν αρχίσει και μειώνονται οι νυχτερινές επισκέψεις πωλήσεων ...(σκονάκια κλπ...).

Mή μού πείς, σύντροφε Ενωσίτη (:ernaehrung004:), πώς βάλανε κάμερες καί στή ρεματιά .!!..

Γιά πολιτική βούληση - πού δέν υπάρχει - μίλησα εγώ πάντως, δέν τσουβάλισα κανέναν..