suzakias
Banned
Αλικες.. σιγα της Αλικες, αλλα θα μου πεις τωρα οτι ολοι δεν ειμαστε το ιδιο!!! τελεια και παυλα..βρε μιλαμε για το ξυλο που θελουν, μονον ετσι δεν θα ξανα τολμησουν. Απο αστυνομια και με τα λογια, τουτη δεν περνουν χαμπαρι.
Αλικες.. σιγα της Αλικες, αλλα θα μου πεις τωρα οτι ολοι δεν ειμαστε το ιδιο!!! τελεια και παυλα..βρε μιλαμε για το ξυλο που θελουν, μονον ετσι δεν θα ξανα τολμησουν. Απο αστυνομια και με τα λογια, τουτη δεν περνουν χαμπαρι.
Ακριβώς!!!
Επειδή δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν χρειάζεται να παρακινούμε ανθρώπους να κάνουν πράγματα που μπορεί να τους μπλέξουν χειρότερα. Η δική σου άποψη έχει καταγραφεί, θα τους έκανες ένα με το χώμα......οκ, δεκτόν. Δεν είναι, όμως, για όλους η ενδεδειγμένη λύση αυτή.
Φίλε μου (αν μου το επιτρέπεις)δεν παρακινώ και ούτε απευθύνομε σε μικρά παιδιά. Άποψη μου και αν ρωτήσεις τους περισσότερους καταλήγουν σε αυτήν, άλλα δεν μπορούν να το κάνουν. Από την άλλη αντιλαμβανόμενο στην σκέψη που έχεις κάνει για αυτά που γράφω, και φυσικά προσπαθείς να κάνεις προεμβάσει με όμορφο τρόπο, εξάλλου θα μου πεις ΜΑΣ διαβάζουν πολλά άτομα αντίθετα στην σκέψη σαν και την δίκη μου. Αλλα οκ, αφου ενοχλει ο τροπος αυτος που ανεφερα ποιο πανω, ζήτω συγνωμη απο αυτους που το διαβασαν. Αλλα δια της νομημου οδου ακρη δεν βγαινη, και ουτε θα βγει πότες για θέματα ως προς τα παραπάνω.
τζονυ ΔΕΝ μιλάμε για απλό μπλέξιμο , μπορείς να βρεθείς ξεκοιλιασμένος μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στη χειρότερη η με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στην καλύτερη .....
επαναλαμβάνω μακριά και αλάργα !!!! μην ασχολείστε με το κόλπο εάν δεν το κατέχεται από την μέσα μεριά !!
:a0210:μην ασχολείστε με το κόλπο εάν δεν το κατέχεται από την μέσα μεριά !!
Γραπτή αναφορά στο ΑΤ της περιοχής, είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν γραπτώς.
Άς κάνανε τήν δουλειά τους οι πάνω από 20.000 ειδικά εντεταλμένοι συμπολίτες μας στήν Αθήνα καί δέν θά υπήρχε κανένα πρόβλημα..Οπότε να υποθέσω ότι αυτούς που πιάνουν γενικώς τους πιάνουν με τη βοήθεια της χειρομαντείας ????
Έλα βρε Σπύρο, προσωπικά χέστηκα για το αν θα με βλέπει μια κάμερα στον δρόμο η στο mall, η στο τρένο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τη βάλω και στο σπίτι μου βέβαια !!!!
Η απάντηση αυτή ισχύει και για τον Άκη....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.