little help ? ολοκληρωμενα ...

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Γεια σας παιδια.Ψαχνω δυο ολοκληρωμενα απο εναν αρκετα παλιο ενισχυτη pionner ( συγκεκριμενα τον Α 602 ) και δεν μπορω να τα βρω..ουτε εδω στα μαγαζια της πολης μου υπαρχουν, ουτε σε 2 μαγαζια αθηναικα που πηρα τηλ μπορεσαν να βρουν καποιο στοιχειο

Ειναι τα C 329B

A 130 G

τα γραμματα απο οτι καταλαβα παιζει να ειναι και διαφορετικα τωρα πια..τα αρχικα (C,A )

Aν καποιος ξερει κανα μαγαζι, κανα σαιτ για παραγγελια (ελληνικο ), η αν ξερει πως μπορω να βρω παραπανω στοιχεια για να δωσω ..(ωστε αν χρειαστει να βρω καποια συμβατα αλλα με τα ιδια χαρακτηριστικα σιγουρα...το λεω γιατι ο ενισχυτης που τον πηρα μεταχειρισμενο απο επισκευη μαλλον γιαυτο ξανακαηκε..οπως μου ειπαν...επειδη καποιος ειχε βαλει στην αρχικη επισκευη αλλων αντι των γνησιων-σωστων)

.....θα με βοηθουσε πολυ...Αν καποιος εχει μαγαζι και μπορει να μου τα στειλει με coyrier θα ηταν ιδανικο...

Γεια σας παιδια.Ψαχνω δυο ολοκληρωμενα απο εναν αρκετα παλιο ενισχυτη pionner ( συγκεκριμενα τον Α 602 ) και δεν μπορω να τα βρω..ουτε εδω στα μαγαζια της πολης μου υπαρχουν, ουτε σε 2 μαγαζια αθηναικα που πηρα τηλ μπορεσαν να βρουν καποιο στοιχειο

Ειναι τα C 329B

A 130 G

τα γραμματα απο οτι καταλαβα παιζει να ειναι και διαφορετικα τωρα πια..τα αρχικα (C,A )

Aν καποιος ξερει κανα μαγαζι, κανα σαιτ για παραγγελια (ελληνικο ), η αν ξερει πως μπορω να βρω παραπανω στοιχεια για να δωσω ..(ωστε αν χρειαστει να βρω καποια συμβατα αλλα με τα ιδια χαρακτηριστικα σιγουρα...το λεω γιατι ο ενισχυτης που τον πηρα μεταχειρισμενο απο επισκευη μαλλον γιαυτο ξανακαηκε..οπως μου ειπαν...επειδη καποιος ειχε βαλει στην αρχικη επισκευη αλλων αντι των γνησιων-σωστων)

.....θα με βοηθουσε πολυ...Αν καποιος εχει μαγαζι και μπορει να μου τα στειλει με coyrier θα ηταν ιδανικο...

Επειδή οι κωδικοί που δίνεις , δέν θυμίζουν ολοκληρωμένα (αλλά διπολικούς γιαπωνέζικους ημιαγωγούς ) βάλε μιά φώτο ή περιέγραψέ (θήκη και αριθμό ακροδεκτών και αν έχουν βίδα στερέωσης ή/και αν είναι πάνω σε ψύκτρα.

Επειδή οι κωδικοί που δίνεις , δέν θυμίζουν ολοκληρωμένα (αλλά διπολικούς γιαπωνέζικους ημιαγωγούς ) βάλε μιά φώτο ή περιέγραψέ (θήκη και αριθμό ακροδεκτών και αν έχουν βίδα στερέωσης ή/και αν είναι πάνω σε ψύκτρα.

Γεια σας κ.Τζωρτζακη.. ολοκληρωμενα μου ειπαν οτι ειναι (λιστα τεσσαρων..τα αλλα δυο τα βρηκα) ετσι τα ειπα και εγω.... ειμαι ασχετος με το θεμα:blush:

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ...λογικα..:

http://www.rselectronics.com/Catalog/ViewPart.aspx?Part=C329B&MFG=GEQ

Part Number C329B
Manufacturer Semiconductors (Generic Cross)
Commodity Semiconductors
Family Transistors
Type Small Signal - TO92, TO92 Type, Giant TO92

http://www.rselectronics.com/Catalo...ort2=&Sort3=&MFG=&HC=0&HF=0&HT=0&NewSearch=Go

Eδω εχουμε δυο παρομοια...:

Part Number SA130G
Commodity Semiconductors
Family Transistors
Type Germanium

Part Number 2SA130G
Commodity Semiconductors
Family Transistors
Type Germanium

Δεν ξερω τι διαφορα εχουν...

Αν μπορειτε να με βοηθησετε....θα ειμουν υποχρεος...

Ευχαριστω....

Τωρα για φωτο θα προσπαθησω να ανεβασω...τον ενισχυτη τον εχω δωσει σε φιλο ηλεκτρονικο..που περιμενει τα ''υλικα''...

Last edited:
Αυτα δεν ειναι διαθεσιμα οπως βλεπετε...τα παρακατω (στο σαιτ)ειναι οι αντικαταστατες τους ? Νομιζετε οτι πρεπει να ζητησω αυτα στα μαγαζια...?

RS Electronics cannot warranty that the alternative part will perform or fit exactly like your requested part.

Η τιμη ειναι αμελητεα...απλως φοβαμαι μην γινει καμμια ζημια παλι στον ενισχυτη ( ειχε αγοραστει μεταχειρισμενος απο επισκευη και το οτι καηκε σχεδον αμεσως παλι μαλλον οφειλεται απο οτι μου ειπαν σε αντικατασταση των εξαρτηματων απο αλλα ''συμβατα''

Last edited: