Live από την Έκθεση...

...

Attachments

• DSC03473.jpg
    DSC03473.jpg
    80.3 KB · Views: 282
  • DSC03388.jpg
    DSC03388.jpg
    75.1 KB · Views: 284
  • DSC03389.jpg
    DSC03389.jpg
    56.5 KB · Views: 285
  • DSC03398.jpg
    DSC03398.jpg
    78.6 KB · Views: 284
  • DSC03399.jpg
    DSC03399.jpg
    74.4 KB · Views: 282
  • DSC03401.jpg
    DSC03401.jpg
    71.1 KB · Views: 282
  • DSC03402.jpg
    DSC03402.jpg
    59.5 KB · Views: 284
  • DSC03403.jpg
    DSC03403.jpg
    65.7 KB · Views: 281
  • DSC03404.jpg
    DSC03404.jpg
    58.2 KB · Views: 282
  • DSC03405.jpg
    DSC03405.jpg
    65.6 KB · Views: 282
Nα ευχαριστήσω κι εγώ όλα τα μέλη του Σωματείου που έτρεξαν αυτές τις μέρες για να έχουμε
το πιο ζωντανό δωμάτιο!!

Τον ακούραστο Κουνελάκη, τον αεικίνητο Φραγκούλη, τον Νότη με τις μπομπίνες του, τον tmjuju για την ζωντάνια του,
τον Τζιμάκο πανταχού παρόντα, τον Σίμο, τον Μιχάλη Κορ. για την τεχνική υποστήριξη, τον Κ.Βλάχο για την κάλυψη του "live"
όλα τα μέλη και τους συντονιστές που με την βοήθεια τους κύλισαν οι τρείς μέρες σαν νεράκι, όλους τους φίλους που πέρασαν
για να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά, καθώς και τα νέα μέλη μας...

Να είμαστε όλοι καλά, να ξαναβρεθούμε του χρόνου!

Και αν είναι δυνατό, κάτω από καλύτερες συνθήκες για εμάς και την χώρα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους που έτρεξαν για την παρουσία του forum στην έκθεση! Πραγματικά το δωμάτιο 177 τα "έσπαγε"...
Πάντα τέτοια!!!
Και του χρόνου....

Να ευχαριστήσω και εγώ όσους έτρεξαν και ίσου; βοήθησαν είτε λίγο είτε πολύ αυτοί τί τριήμερο. Και προπάντων τα νέα μέλη που φέρνουν νέι αέρα και αισιοδοξία μαζί. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον supersonic ;οι κοντά καθώς και τον Νοτη, είδα παλιούς γνώριμους και νέες φιλίες.

Grio είσαι πραγματική όαση, τόσο μουσικά όσο και σαν χαρακτήρας. Για ποτέ περνά η ώρα δεν καταλαβαίνεις....από τις λίγες Ε-Ξ-Ε-Ρ-Α-Ι-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ παρουσίες της έκθεσης...

Γιώργος, καπετάνιος, Τάσος, Σίμος, Δημήτρης, Δημήτρης χίλια μπράβο!!!

Και του χρόνου να είμαστε καλά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα σε όλους τους συντελεστές του forum που οργάνωσαν αυτή τη συνάντηση.Είχα την τιμή να γνωρίσω και από κοντά τον κύριο Πρόεδρο ο οποίος από την πρώτη κουβέντα φαίνεται καλοσυνάτος και πολύ κοινωνικός άνθρωπος.Δυστυχώς δεν έκατσα πολύ για να γνωρίσω και άλλα μέλη αλλά η αύρα που έβγαζε το δωμάτιο ήταν ό,τι πιο θετικό έχω δει σε χώρο συνάθροισης εδώ και καιρό. Μάλιστα 2-3 ακόμα φίλοι με ρώτησαν αν είχα λάβει μέρος στο διαγωνισμό!
Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για το μεγάλης αξίας δώρο που κληρώσατε ιδιαίτερα σε τέτοιες εποχές και ο νικητής να χαρεί τα πανέμορφα jamo με την ψυχή του!
Να είστε όλοι καλά και ελπίζω σε επόμενες συναντήσεις να γίνω και γω μέλος σιγά σιγά της πολύ μεγάλης αυτής παρέας!!!

Εκ παραδρομής χρησιμοποίησα το προσωνύμιο από τις ωραίες φωτογραφίες που ανεβάζετε :D
Κύριε Κουνελάκη χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!! Συγχαρητήρια και καλή ξεκούραση!! :)

Μακράν το καλύτερο τριήμερο (διήμερο για μένα) που έχω ζήσει σε Εκθεση.

Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως και Ευχαριστώ για την θερμή και την ειλικρινή εγκαρδιότητα που μου δείξατε.

Μπράβο σε παλιά και νέα μέλη,που κάναν το δωμάτιό μας μακράν το πιο χαρούμενο σε σχέση με αυτά των Εκθετών.

Τα περισσότερα τα γράψαν και οι προηγούμενοι,τα λόγια λίγα για να περιγράψουν την ατμόσφαιρα.

Περνούσαν οι ώρες σαν νερό (και από αυτό που καίει !!)

Και του χρόνου αδέλφια !!!

ΥΓ.1 Τι έγινε ρε παιδιά,τόσο μαύρος είμαι ??????

Υ.Γ.2 Καπετάνιε σου το ορκίζομαι οτι είμαι clear Ελλην..

Last edited:
Εκ παραδρομής χρησιμοποίησα το προσωνύμιο από τις ωραίες φωτογραφίες που ανεβάζετε :D
Κύριε Κουνελάκη χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!! Συγχαρητήρια και καλή ξεκούραση!! :)

Καλέ μας φίλε, η χαρά είναι όλη δική μου για τη γνωριμία. Στο μέλλον φυσικά και θα δοθούν ευκαιρίες για να τα ξαναπούμε.
Και όταν με το καλό ξανασυναντηθούμε, φεύγοντας, ένα σκέτο "γειά σου Γιώργο", θα καταλάβεις οτι μου είναι υπέραρκετό, (ανευ σχετικών "στολισμάτων") ;)

Μέχρι τότε, εξαιρετικά αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=1L3DWsg9LBk

Re: Απάντηση: Live από την Έκθεση...

Κάπου διέκρινα τον Superfly να σχολιάζει δυσμενώς το Match Point! :guitarist: :worshippy:

Κάπου διέκρινα τον Superfly να σχολιάζει δυσμενώς το Match Point! :guitarist: :worshippy:

:flipout:

Θα'ταν γραμμενο στο κουτελο φαινεται (ή στην καραφλα μου)...:flipout::ernaehrung004:

εντιτ:Που ησουν εσυ ωρε?Αντε να γνωριστουμε και απο κοντα καποια στιγμη..

Last edited:
Δέν ξέρω ποιός είχε το καλύτερο δωμάτιο, ξέρω που ακουγόταν η καλύτερη μουσική......
Δεν ξέρω ποιός είχε το καλύτερο δωμάτιο, ούτε πού ακουγόταν η καλύτερη μουσική.

Ξέρω πού βρισκόταν η καλύτερη παρέα! :smile:

Κρίμα που βρίσκομαι μακριά και δεν υπήρχε δυνατότητα να είμαι εκεί. :frown:
Νά'μαστε καλά παιδιά, πάντα τέτοιες διοργανώσεις να έχουμε. :party:

:flipout:

Θα'ταν γραμμενο στο κουτελο φαινεται (ή στην καραφλα μου)...:flipout::ernaehrung004:

εντιτ:Που ησουν εσυ ωρε?Αντε να γνωριστουμε και απο κοντα καποια στιγμη..

Άσε...θα αργήσει...ξενιτεύομαι. Ελπίζω μέχρι τότε να αναθεωρήσεις (για το match point ντε! :flipout:)

Καλέ μας φίλε, η χαρά είναι όλη δική μου για τη γνωριμία. Στο μέλλον φυσικά και θα δοθούν ευκαιρίες για να τα ξαναπούμε.
Και όταν με το καλό ξανασυναντηθούμε, φεύγοντας, ένα σκέτο "γειά σου Γιώργο", θα καταλάβεις οτι μου είναι υπέραρκετό, (ανευ σχετικών "στολισμάτων") ;)

Μέχρι τότε, εξαιρετικά αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=1L3DWsg9LBk

Ύμνος!!! Τα λόγια είναι περιττά λοιπόν!!!Ευχαριστώ πολύ κύριε Γιώργο!!Θα τα ξαναπούμε καληνύχτα!!!:)

Άσε...θα αργήσει...ξενιτεύομαι. Ελπίζω μέχρι τότε να αναθεωρήσεις (για το match point ντε! :flipout:)

Σοβαρα? :frown:
Αμα ειναι να σε κρατησω εδω,σου υποσχομαι να γραφω καθε μερα στα αφιερωματα και απο ενα-διαφορετικο-λογο για τον οποιο το Match Point ειναι το μεγαλο κινηματογραφικο αριστουργημα των τελευταιων 20 χρονων....:elefant:

(Θα πεισω και το Σπυρο να κανει το ιδιο για το Λανθιμο...)

Αμα ειναι να σε κρατησω εδω,σου υποσχομαι να γραφω καθε μερα στα αφιερωματα και απο ενα-διαφορετικο-λογο για τον οποιο το Match Point ειναι το μεγαλο κινηματογραφικο αριστουργημα των τελευταιων 20 χρονων....:elefant:

Ξεκίνα! :drummer: